ONSDAG

I know hade faktiskt tänkt ta ett par magbilder idag, men glömde av det. Slängde mig i ett skumbad och nu sitter jag här halvnaken. Men imorgon kanske.

Idag har jag jobbat sen åkte vi till Skänninge marken en svänga och gluttade lite. Så mycket skit det finns, helt otroligt och en massa säljkåta knallar som gör allt för att vi ska handla =) Visst, vi kom inte hem panka men heller inte tomhänta. Joel köpte en ny plånka, jag köpte inget till mig själv. Några godisremmar, en liten kartong kokostoppar och ett par söta tofflor till bebis blev det. Kände mig inte köpsugen sen började fötterna svullna upp ännu mer och då ville jag bara gå till bilen. Känner mig som en tråkmåns, men ska börja lyssna på kroppens signaler. Har fått höra nu både från sambon och vänner att jag ska tagga ner, och visst det är kloka ord bara jag som är knäpp och envis som en åsna! Suck

Träffade på några vänner och bekanta som man gör varje år och det är alltid trevligt för en gångs skull så träffade jag inte på såna som jag absolut INTE vill stötta ihop med, ja ni vet sådana personer som man helst slipper och vill hålla sig ifrån =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0