MÅNDAG

Måndag igen. Helgen har gått i rasande fart. Jobbade fredagkvällen och lördan. Igår blev det slappt här hemma. Joel var hos sin mamma en svänga. Jag fick besök av Tessan och Albin. Hon ville låna datorn och betala räkningar. Sen tog vi en liten fika. Eller fika, med brist på fikabröd så blev det bara en kopp te.

Det är strålande väder, men av nån anledning så känner jag mig inte på nåt strålande humör. Tror det är tröttheten efter många timmar på jobbet. Skönt att vara ledig idag. Ska försöka göra lite nytta här hemma.

Imorgon åker man till Ullared och budgeten är tyvärr lite begränsad denna gång. Eller jag måste iallafall tänka mig lite för. Lättare sagt än gjort kanske då det oftast brukar hamna en hel del onödiga prylar i kundvagnen. Denna gång ska jag försöka ha lite koll åtminstone så man inte kommer till kassan och får chocken ;) Det ska bli riktigt trevligt att komma iväg.  Det som jag mest är ute efter är nya påslakan, och handdukar. Lite myskläder, underkläder etc.

Sen blir det ju standard med plastpåsar och bakplåtspapper :)

Fy, vad lat jag känner mig idag. Även att det är skönt att vara ledig. Så blir jag rastlös. Inte van att vara hemma känner jag.


Klockan är 12 nu och nu får jag banne mig sluta blogg och göra nåt vettigt =)

TORSDAG

Ännu en dag på jobbet. Var faktiskt rätt utvilad imorse och det är skönt. Jag mår mycket bättre nu. Timmarna gick fort. Till lunch åkte Joel och köpte thai mat =) Mums! Smällde i mig alltihopa, eftersom jag åt en dåligt frukost. Nu är han på jobbet igen och jag ska strax ta tag i disken och kila till jobbet några timmar (igen!)

Kommer få tillbaka lite på skatten och det är bra. Allt som man slipper betala tillbaka är bra tycker jag. Finns inget värre än att få restskatt. Jag blev glad. Vad Joel kommer få det vet vi inte än, men han brukar få rätt mycket ;)


Räknade ihop mina timmar denna månad. Sååå himla gött asså. Man mår bra när allt flyter på, hur seg man är må vara. Jobbet ringde vid lunch och gav mig fler tider. =)


Åh, vilken härlig dag! :) :)

Forts ONSDAG

Ja då har man kollat på "Rent hus". Vilken misär, vilken oreda. Fick några bra, enkla tips som jag ska testa.

Som ni vet så har jag ju jobbat ett par timmar på morgonen, sen tog jag tåget in till Linköping och mötte upp Sara och hennes två barn. Gick till Claras och tog en fika och snackade. Himla trevligt! Efter det tog jag en runda själv på stan och handlade en ny foundation. Fick lite hjälp, blev dock en rätt dyr affär, men det kommer det vara värt. Man ska använda smink som man trivs i. Sen hittade jag även en kortärmad tröja och ett linne. Inget jag behöver, och jag ska ju inte handla så mycket eftersom jag ska shoppa i Ullared snart, men kunde inte motstå. Så längesen jag unnade mig nåt. Tycker jag jobbat så mycket så det är jag värd =) Mer än värd. Men efter Gekås-trippen så ska jag snåla. Det finns en hel del som ska inhandlas framöver. Viktiga och dyra saker.


Till min förvåning trots en natt med dålig sömn så tog jag tag i badrummet. Kastade gammalt smink som jag inte använder, skurade och torkade. Nu luktar det fräscht. Badkaret är blankt. Det tråkiga är att det snart blir dammigt igen, vilken positiv människa jag är känner jag vad gäller städning, nä men man kan ju undra vart alla dammråttor kommer ifrån.

Älskling är på jobbet, kvällsvecka. Jag kör en delad tur imorgon (7-10. 16-20)  På två avdelningar dessutom.

Efter denna vecka så hoppas jag få vara en dag eller två ledig. Många dar i sträck nu. Lagom är alltid bäst. Men antingen så blir det för mycket jobb, eller så har man ingenting. Borde va lite balans på det hela.

Det viktigaste är att allt flyter på nu och att jag är glad och uppåt. Jag gör mitt bästa.

ONSDAG

Goooood morgon alla morgonpigga!


Anledningen till att jag inte bloggade igår är att jag dels inte hade nåt vettigt och skriva och sen hamnade jag i soffan, fastnade framför en dramafilm på tv som var bra. Sen käkade jag och därefter spenderade jag kvällen på jobbet. Det gick bra =)



Idag jobbar jag bara tre timmar, grymt skönt. Blir nog att jag vilar en stund sen när jag kommer hem. Kanske blir en sväng till Lkpg i eftermiddag och tar en fika med Sara som jag lärde känna på körskolan. Hon ska snart köra upp tjejen, och är lika nervös som var jag va.


Dags att, borsta igenom mitt flottiga fula hår så här på morgonkvisten. Blir en dusch senare idag, och givetvis får jag ju absolut inte glömma bort gaddarna!

En annan sak. Fan vilken konstig dröm jag hade. Hel sjukt.

MÅNDAG

Käkat lunch med Jenniferoch det va riktigt trevligt. Kul och ses. Vi har alltid nåt och prata om även fast vi inte setts på ett tag, men vi är två härliga babbelmajor ;) Längtar otroligt mycket till Ullared-resan. Om ca 1 vecka ja då åker vi. Faan va kul!






Om några minuter ska jag bege mig till jobbet. Denna vecka är fullspäckad med jobb. Visserligen en del korta pass, men även delade turer. Skönt att det flyter på!

FREDAG

Äntligen Fredag, visst är det underbart med helg? Ja för dom som är lediga kan jag tro ;) Själv ska man ju jobba och tjäna lite pengar. Aldrig fel.

Ja, idag har jag varit på "stan" med Tessan och lilleman. Vi kollade lite, men jag köpte inget. Inte sugen plus att det inte fanns nåt snyggt. Sen gick vi hemåt då lilleman va på dåligt humör. Jag slängde i mig lite käk och sen gick över till Tessan igen.

Kvällen kommer spenderas hemma. Är bjuden på 50 års partaj, men jag har ingen lust. Är trött OCH tråkig idag!

Tessan blir barnledig och skulle festa, känns som att det är en riktig festhelg av nån anledning. Men inte för mig =)

Fest för mig känns långt långt borta. Suget finns inte där heller varken lust eller ork. Jag är boooooring.

TORSDAG

FINT VÄDER!!!! Solen skiner.

Klockan är halv två snart så om ca 2 timmar så är jag på möte om Vikariebanken. Ska bli intressant =)

Sen blir det nog hem och laga mat och därefter en promenad med mp3n. HÄRLIGT!

ONSDAG



Fick hem ett paket idag med en STOR flaska schampo och liten en med balsam. Det här måste bara göra susen på mitt slitna, trista hår. Nu har jag iallafall schampo för ett långt tag framöver då flaskan är på 1500 ml :)

Innan körde jag med clearasil eftersom jag har så torr hårbotten, men jag har hört att dessa produkter ska vara bra. Finns ju många olika till olika sorters hår. Visst, kostar det, men det är fasen värt!

Har beställt en ladyshave också, så trött på att raka med hyvel och epilator är inget för mig. Jag är så känslig. Provade en gång hemma hos mamma och aldrig mer. Fy vad ont det gjorde!!

Hoppas att jag får hem den snart  så jag kan testa =)



Nån som har tips på en bra foundation? Jag är trött på den jag har.

TISDAG

Precis käkat en tallrik nudlar med currysmak och två knäckisar. Min lunch idag :P Blir väl nåt lätt innan jobbet.
Timmarna har gått fort även att jag va uppe rätt tidigt imorse. Har en disk att ta tag i. Måste leta fram lite nya arbetskläder och borsta igenom ruffset. Lite mascara blir det nog också. Ser så trött ut annars.

Hemma igen klockan åtta och då ville Tessan ses. Får se om jag har orken att kila öven en stund och umgås lite annars blir det nog en dusch och sen bingen. Jag är mer än trött just nu. Även denna natt drömde jag så konstigt. Nu har jag glömt det, men vet att jag kände mig helt groggy när jag vaknade.

MÅNDAG

Klockan är snart halv tio på kvällen och jag känner mig typ redo att sova...

Drömde en väldigt konstig dröm i natt och kände mig tung i huvet när jag vaknade. Gick upp ändå och käkade frukost, sen blev det lite slöande. Jobbet ringde och jag har fått fler tider. Känns bra, vet jag lite om vad som händer dom närmaste dagarna.

Gjorde lite mat, pytti panna och stekt ägg. Och sen för första gången i mitt liv så bakade jag GLUTENFRIA MUFFINS, med choklad. Smakar ju inte exakt som vanliga muffins med vetemjöl i, men dom blev godare än vad jag trodde. Bra att även jag har lite fikabröd i frysen, om man får oväntat besök =)

Tessan har varit här två vändor idag. En stund på eftermiddagen då vi snackade lite skit och sen va hon här nu för en stund sen och lånade datorn.

Imorgon ska jag ge mig själv lite sovmorgon i den mån jag kan och sen ska jag jobba. Ett kort pass på fyra timmar. Men det är rätt skönt det också.

Nu ska jag kolla lite hockey igen ;)


City gross

SÖNDAG IGEN!

Veckorna går så jäkla fort. Speciellt när man jobbat varenda dag också. Förutom nu i helgen. I Fredags var vi iallafall på bio och såg "Män som hatar kvinnor". Den va ruskigt bra! Innan det blev vi sugna på thai mat så det åkte vi och köpte. Nudlar med stekt kyckling det är ju bara för gött asså.

Igår va det en riktig slappisdag. Vi sov rätt länge. Eller jag, låg mest i soffan hela dan och kollade på TV. På kvällen blev det en titt på Melodifestivalen och jag tycker att låten är helt ok. Hellre den än Ugglas iallafall. Så dålig. Texten är väl sådär, men människan kan ju inte sjunga! Det är bättre att hon håller sig till det som hon är bra på. Stackars Måns blev besviken, och det kan man ju förstå. Som sagt, allt kan hända.

Idag har vi inte gjort så mycket. Gick upp skapligt. Käkade frulle och sen åkte vi till City gross och handlade till veckan. Vi brukar vara noga med att veckohandla, men ibland måste man ändå gå ner till ICA för att inhandla sånt som tar slut.

Hmm.. Söndag ja. Imorgon är jag ledig och det är så skönt. Vad jag ska hitta på det vet jag inte. Kanske gå ner till Kicks och köpa mig en ny foundation? Behöver en bra och det kommer kosta. Gör ju smink. Fast det är värt det. Annars måste jag försöka hålla lite i slantarna. Är ju ett tag kvar innan löning.

Har ni inga planer för imorgon så är jag öppen för förslag ;)

Sicken tur asså

Fick ett sms av gubben nu att dom hade haft stormöte på jobbet och att 200 skulle få sluta nu i vår. Han fick behålla jobbet :) :) :) :)

Men nästa gång kanske han ryker. Dåliga tider nu.

5 dar

En riktig jobbvecka det här!

Från att inte ha några jobbtider så har jag fått en hel del. Kommer inte bli en jätterik månad av timmar, men det känns bra och det går framåt. Jobbar fem dar i streck, och det ger utslag i trötthet i både kropp och själ. Men jag kan inte tacka nej, inte nu när jag får chansen att jobba och får tider. Jag är nöjd. Önskar dock att jag vore piggare, då skulle det underlätta massor, men nu känner man ju att man lever och att ligga i soffan och äta ostbågar, nja det blir nog tröttsamt i längden det också.  Två dar kvar av denna vecka. Imorgon slutar jag klockan 14 och det är skönt. Fredag går jag heldag, nästan nio timmar. En fullspäckad vecka med andra ord.

Nu blev det ytterligare ett inlägg om jobbet. Men va sjutton. Hmm, ja var har hänt annars? I helgen var vi hos farmor och käkade go mat. Tog en sväng till Mio och dom har sjukt snygga möbler där. Skulle vilja handla, en MASSA nytt. Eller åtminstone kunna komplettera till det vi har. Så det blir färdigt nån gång. Har fortfarande en hel del som ska komma till innan jag känner mig nöjd med hemmet vad gäller möblemanget.

Men, det kostar att ligga på topp som allt annat. Och att ta på avbetalning, Det kommer inte på fråga! Här ska det handlas kontant. Sån är jag ;)

Sitter här nyduschad och fräsch. Börjar frysa om tassarna så jag ska nog klä på dom lite.

ULLARED. Jag vill dit. Fasen att man inte kan få lön den 25e då när dom flesta får den. Antingen blir det en bussresa eller en tripp med bilen, men jag ska dit snart. Du och jag Jennifer. Shopoholics :)

Rörig dag

Klockan kvart över tio ringde jobbet och frågade om jag kunde börja klockan elva. Och visst kunde jag det! Så jag packade ihop lite grejer och gick dit. Slutade klockan fyra idag. Det kändes som att jag jobbat mer än fem timmar då det var fart på det ända tills jag fick gå hem. Skönt iallafall att man gjort nåt vettigt idag. När jag kom hem så låg det en lapp på bordet. Plutten gjort en matlåda till mig, så gulligt =) Imorgon är det åter ett åttatimmars pass. Morgonen är värst innan man kommer igång, sen flyter det på.


Okej Okej...

Jag har verkligen blivit en usel bloggerska. Uppdaterar sällan och när jag skriver så blir det mest om jobbet. Ja, det är faktiskt en anledning till att jag inte har bloggat så mycket. Det har varit så mycket annat som tagit min tid och åter igen så har bloggandet kommit åt sidan. Jag tänker inte sitta här och lova att jag ska skärpa mig, för det löftet kommer jag bara bryta. Så sant.

Nu tvättar jag. Det var VÄLDIGT segt att kliva upp ur sängen klockan sju för att börja tvätta. Men man måste ju, har rätt mycket tvätt eftersom jag bäddade rent i sängen och för att inte tala om alla underkläder. Det blir en hel del, mycket strumpor. Idag har jag inga planer förutom att bli klar med den roliga tvätten, sen när Joel slutat så kanske vi tar en tripp och köper ringar till gardinstången. Mamma har sytt en kappa till datarummet. Det kommer nog bli fint! Får se så att hennes förkylning inte blir värre annars skulle hon komma en sväng ikväll, eller direkt efter att hon slutat jobba och lämna den.

I helgen har jag inget jobb som jag vet. Skulle faktiskt vara riktigt härligt med en ledig helg, då jag egentligen har lite annat som tilltalar mig mer än att fördriva tid på jobbet. Pappa kommer hit och hälsar på.. =)
 
Igår fick jag ett skönt besked, jag är lycklig.. Jag vågar vara lycklig, även fast jag tar en dag i taget och inte vågar hoppas på för mycket.

RSS 2.0