Middag med jobbet :)

Oj, va helgen har gått fort. I fredags var det middag på Zebban här i Mjölby med jobbarkompisarna och det var riktigt trevligt förutom att jag blev lite för lullig framåt småtimmarna. Maten var god och sällskapet var kanon =) En kanonkväll!

Självklart hade jag med mig kameran och här kommer några bilder från i Fredags.



Jag har iallafall lärt mig en läxa att jag hålla mig till alkolfria drinkar hädanefter om jag ska jobba. Usch, va dåligt jag mådde igår. Men det gick bra och det är klart att man orkar ju inte lika mycket längre som man gjorde på gymnasiet. Jag känner mig gammal =)

Har massor fler bilder från kvällen, men det här får räcka för ikväll ;)


Kul kul!


Ja det har kommit upp önskemål om bilder på min nya hårfärg så here we go ;)


              

            
Före...





Efter...


Nu måste jag greja lite, ska iväg och partaja lite med jobbet. Och på menyn ikväll står Lax med kräftstjärtar och romsås :)
MUMS!!

Ha en trevlig kväll!

Dagens

Humör: Glad :)
Gjort: Varit i Linköping, sen hemma hos Linda som färgat håret på mig ;) Tack gumms!
Planer: Se "Hells Kitchen" kl 22.
Ser på: Tv ikväll.
Lyssnar på: Anastacia.
Läser: Min gamla Solo tidning.
Dricker: Druckit en massa kaffe och en Mer med krusbärssmak, svingod!
Äter: En baguette med köttbullar och rödbetssallad blev hemma hos Linda.
Bästa: Att jag är nöjd med hårfärgen.
Sämsta: Mensvärk, illamående.
Väder: Rena rama stormen.

Jag lovar ska lägga in bilder, men måste bara ladda kameran och hitta laddaren.

Var, var, var??? Slarvmaja jag är :P


Bara måste..

Måste avreagera mig lite!

För cirkus en halvtimme sen ringde en telefonförsäljare från Tele 2. Det hördes direkt att det var en icke svensk på brytningen. Det första idioten säger är att det inte är nåt köptvång utan att jag bara ska lyssna.

Han pratar på...

Blaaaah blaaa blaaa.........

Om att vi betalar alldeles för mycket för våran telefon.

Blaaaa blaaa blaaa....

Sen säger han utan att jag får en syl i vädret att han byter och att vi kan ändra tillbaka sen igen om vi inte är nöjda. Jag säger att jag inte har nån större koll på vårat abonnemang och att det är min sambo som sköter den biten även att jag står på det. Dessutom tillägger jag att han sover (för att han jobbar natt)

Karlfaan babblar på vidare. Han förstår nog inte vad jag säger.

Men jag gav mig inte. Sa ifrån att jag inte var intresserad. Till slut fick jag äntligen mitt sagt och han sa "OK" lite irriterat.

Jag hatar verkligen telefonförsäljare. Att han däremot var utländsk gjorde mig ännu mer sur. Jag vet att det kan tolkas som att jag är en rasist, men hallå.

Idioter.

Dagens

Humör: Trött, annars bra
Gjort: Betalat räkningarna, väntar på att kaffet ska bli klart.
Planer: Jobba 14-20
Ser på: Dataskärmen
Lyssnar på: Regnet som smattrar på fönstret.
Läser: Aftonbladet, Corren.
Dricker: Snart kaffe ;)
Äter: En bit apelsinchoklad, ja vet ingen bra frukost :P
Bästa: Att jag fått mer pengar denna månad än vad jag hoppades på och att jag ev ska träffa Linda imorgon.
Sämsta: Tröttheten.
Väder: Snö, massor med snö!

Natti Natti

Ligger nu här i sängen redo att sova, tänderna är borstade och alla lampor är släckta. Bloggnarkoman som jag blivit så måste jag skriva ett sista inlägg innan jag somnar.

Idag har jag varit  hos Tessan och fikat lite. Jag har kommit underfund med att det är fyra ställen som jag vistas på för det mesta. Första är såklart mitt hem, det andra är att jag tillbringar mycket tid hos Tessan, det tredje är jobbet och det fjärde är Linköping. Fart och fläkt hela tiden, men jag gillar det skarpt =) Älskar att röra på mig och hatar därmed att bli sittandes och jäsa som en soffpotatis.

Kom hem för ca 10 min sen och har druckit massvis med koppar kaffe idag/ikväll. Kanske inte så smart med tanke på att jag ska kunna sova. Kaffe är ju bara för gott och jag kan inte leva utan det. En stor last.

Jahopp, nu är det nån som gasar som FAAN här utanför :/ Försöka stänga av och sova i det mån det går. Imorgon ska jag jobba. Får se om jag hinner med ett litet inlägg, ska försöka, men lovar inget.

Jag bjuder er iallafall på en godnattkram och hoppas på att ni kommer sova gott i natt. Själv ska jag nu drömma mig bort till varmare breddgrader ;)




Varje månad



Varje månad så dyker det upp en massa tråkiga räkningar på dörrmattan.
Varje månad önskar man att dessa vore färre.
Varje månad önskar man att man kunde vinna på Lotto eller att hyresvärden skulle ringa och säga att  hyran redan är betald.
Varje månad ägnar man tid åt Internetbanken för att betala dessa räkningar.
Varje månad drömmer man sig bort att att man ligger på en sandstrand med en paraplydrink och bara är.
Varje månad blir man glad när lönen kommer.

Ja, ibland är det tufft att vara vuxen. Man kan inte bara kasta in handduken och fly från vardagen.
Det kostar att leva.

Om man tänker efter så har man det riktigt bra i detta avlånga land.
Tänk på alla uteliggare, såna som har fogden efter sig, människor som ligger minus varje månad och inte klarar av att betala sitt leverne.

Jag ska inte klaga. Mitt liv är hur bra som helst =)

Tänkvärt

Glöm dina beskymmer. Imorgon kommer nya.



Full rulle

I natt drömde jag så konstigt. Vaknade och kände mig helt groggy i skallen. Drömmen måste ha varit rejält påfrestande för hjärnan för det kändes nästan som att jag var bakis när jag vaknade. Men så var inte fallet det enda jag drack igår var kaffe och cola, så måste varit koffeinet =)

Idag hann jag inte mer än att vakna innan jobbet ringde. Fått en massa tider nu framöver, särskilt i slutet av December. Många dar i sträck och långa pass, men blir bra med cash sen i slutet av Januari. Varmt välkommet!

Jobbet har säkert ringt fem gånger idag om tider, lite ändringar etc. Och nu vet jag vad jag ska göra på Julafton/Nyår.

JOBBA, JOBBA, JOBBA! Det ni =) Känns  helt ok, kommer dock vara en gnutta trist precis innan, men sen när jag väl är plats så kommer det gå fort. Mysigt på jobbet vid jul. Tycker man kan passa på och jobba när man ändå inte har barn. Kan man vara ledig mer gott samvete senare i livet när man har småbarn hemma. För det är barnens jul. Om jag inte är helt ute och cyklar så är det nog femte året jag jobbar jul och nyår. Men jag har inte gått miste om nåt.

Julafton är visserligen en gång om året, men det kommer fler... många fler :)

Var på Arbetsförmedlingen och det tog mer än en kvart. Drog ute på tiden så en timme tog det med allt. Men det kändes som att det gick fort och vi satt mest och snackade om allt mellan himmel och jord. Vad jag jobbat med tidigare och så, och när jag kollade så var listan riktigt lång. Helt sjukt att jag varit på en massa ställen. Fler än vad jag trodde. Men bra meriter. Jag är stolt över mig själv som hunnit med så mycket. Från att stå i en bar, vara fruskostvärdinna och en hel massa annat där i mellan till att nu jobba som Undersköterska. Jag är nöjd med livet. Det känns toppen!

Och... nu mina damer och herrar..

Dags att slita sig ifrån datorn tror jag och göra lite nytta.  Trevlig kväll!

En tanke



Tack för en trevlig kväll gumman, med film och popcorn!
Alltid roligt med lite sällskap när man ändå sitter ensam hemma och tråkar.
Vi kollade på "Ensam mamma söker", "Sanningens ögonblick".
Efter det tickade klockan iväg i rask takt, men inte skulle vi sova =)
Jag traskade hem till mig och hämtade en film.
Synd, att jag inte kan följa med dig idag :(
Typiskt att det ska krocka med tiderna.
Jag ska iallafall lägga en tanke på dig och hålla tummarna för att det ska gå bra.
Det kommer det göra.

Puss puss, love you vännen..



Söndag

Helgen har snart gått och den har varit bra =) I Fredags hade jag myskväll med mig själv då Joel var ute och käkade med jobbet i Linköping. Kollade Idol och blev faktiskt lite chockad över att Anna åkte ut. Hon har en underbar röst den tjejen. Nu har två av mina favoriter åkt ut och Nej jag röstar inte på Johan Palm bara för att han kommer ifrån Mjölby. Han sjunger helt ok grabben, men är inte någon Idol för mig.

I går jobbade jag en delad tur och eftersom jag inte sov en blund på hela natten så kändes det lite tröttsamt på eftermiddagen, men det gick bra. Har bestämt mig för vad jag ska äta på Fredag då vi ska ut med jobbet. Plus att jag och en jobbarkompis bestämt att vi ska ta ett par öl hemma hos henne innan och sen blir det nog ett par efter också =) Roligt att vi ska ses utanför jobbets dörrar och att vi har en bra sammanhålling. Det är viktigt.

När jag hade slutat så blev stod darlingen utanför. Så gulligt när han kommer och möter mig även att det bara tar ca 2 min jobbet ;) Vi började kolla på Beck men jag insåg ganska snabbt att jag inte skulle klara att hålla mig vaken hela filmen. Somnade till i mellanvarven så det var lika bra att gå och lägga sig. Det var vår myskväll det :)
Somnade halv elva och vaknade klockan tolv idag. Sjukt jag vet, och jag sov alla dom timmarna utan att vakna en enda gång. Så sömn har jag fått massor, precis vad jag behövde efter att ha varit genomförkyld hela veckan.

När jag vaknade så gjorde Joel frukost. Jag är verkligen lycklig som har en så omtänksam pojkvän.




Nu är  han på jobbet och kör lite övertid. Alltid bra med lite extra pengar. Så man kan unna sig lite extra. Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen, känns inget upplyftande men tar ca en kvart bara. Prata lite och sen dröjer det ett tag tills nästa kallelse. Tycker att det är lättförtjänta pengar att gå på dessa möten, när man ändå har rätt till dett och jag har betalat en avgift varje månad förut så passar utmärkt att man får tillbaka lite nu =)

Jobbtider har jag fått nu. Onsdag ska jag hoppa in ett par timmar och nästa helg är fullbokad förutom Söndag.

Jag mår bra nu =)

Snöööö



Idag när jag vaknade och tittade ut så låg det snö på marken. Första tanken som slog mig när jag skulle släpa mig ut iklädd mina svarta mysbyxor så var den stora frågan om jag skulle ha gympaskor eller mina stövlar..

Hmm..

Ja, det blev gympaskor, mina Lacoste. Slitna och nötta. Borde slängas men jag älskar dom, dyra men det bästa köpet jag har gjort vad gäller gympapjucks. Lite kallt var det, men att ha stövlar ovanpå ett par vida mysbrallor. Nja, det fick va!
Det mesta som hamnade i korgen va onyttigt..
Chips, choklad, julmust.. och skumtomtar..;)

Meeeen..

Jag köpte även clementiner, morötter, yoghurt och mjölk..

Och..

Det senaste numret av SOLO ;)

Vädret är underbart

Gå ut och njut ni som kan.... :)

Ïnget tålamod

Mitt tålamod är snart ett minne blott. Jag är så trött och irriterad på min förkylning att jag snart tar stekpannan och dänger mig själv i huvet med den. Har försökt med det mesta och det vill aldrig ge med sig. Att jag ska börja kvart i sju imorgon bitti gör inte saken bättre det heller, hade gjort vad som helst för att få ligga i sängen och bara sova bort timmarna.

Livet är hårt ibland och det gäller att man peppar upp sig själv för man har mer krafter än vad man tror. Idag ska jag bara slappa, gå ner till affären måste jag göra. Köpa hem nåt gott till kvällen. Jag är ju ensam ikväll för Joel ska ut och käka med jobbet så det blir jag och dammråttorna som får pyssla om varandra. Lite godis och julmust kommer nog göra susen, det ska jag allt unna mig =)

Köpa lite frukt också.. C-vitamin är bra!


Aj!

Det här kommer bli en riktigt gnäll-inlägg känner jag. Halsen blir bara värre och värre, hostan likaså. Hostat som en galning hela natten, vaknade tidigt i morse och fick stoppa i mig en massa halstabletter. Nu är jag superhungrig och vad som står på menyn idag det vet jag inte. Försöka äta när man har ont i halsen, det är inte det lättaste.

Klockan 13 ska jag börja tvätta också. Massor med smutstvätt eftersom jag bäddade rent igår, dessutom tänkte jag slänga i badrummsmattan och draperiet också. Rent och fräscht i den mån det går, ja så ska det va =)

Förutom tvätteriet så blir det nog att bara ta igen mig, försöka få bort hostandet med varma drycker och halstabletter.

Regn...





Idag har det varit grått och trist, regnat i princip hela dagen/kvällen. Är i och för sig rätt mysigt när det regnar ute och man hör hur det smattrar mot fönstret när man själv sitter inomhus och bara gottar sig i värmen.

Just nu är Joel på fototräffen i Linköping och jag har tagit en skön, varm dusch. Ligger nu i sängen med min gosiga morgonrock och bara ler. Mitt liv är helt underbart.

Om ett par veckor ska vi till Göteborg och träffa min farbror och dessutom blir det ett besök till Liseberg =)

Skönt att ha släkt i en storstad så man har sovplats gratis ;)

Regn....

Regn...

Regn...

Ont i halsen

Uschaaaan!

Har fått ont i halsen, kände av redan i helgen att det börjar klia och ha sig. Kommer olägligt nu eftersom jag ska jobba på Lördag, får försöka kurera mig bara. Med tanke på att jag var sjuk förra helgen så måste jag jobba denna. Finns ingen utväg. Bara måste, enklare än så är det inte.

Förresten så ringde jobbet idag på förmiddan och jag har fått fler tider. Det känns jättebra. Vet man hur det ser ut framöver och även om jag blir trött och seg efter att arbetspass så mår jag bra. Förstår inte dom som går hemma hela dagarna? Fy sjutton. En, eller två dagar kanske går an men inte veckovis. Det gäller att man hänger i och gör sin plikt.

Allt känns bara så himla bra nu förutom att jag bär på en inre stress och att halsen strular. För övrigt är det toppen!

Dags för lite mat känner jag sen blir det lite städning här hemma. Det gäller att hålla efter så dammråttorna inte blir alltför många :)


Färjan

Vet ni vad som är motsats till modersmjölken?


Klockan är nio och jag tänkte dela med mig lite om vad jag har sysslat med idag. Till att börja med så sov jag inte bra i natt, vaknade flera gånger. En rubbad sömn helt enkelt. Dock var klockan halv åtta och halv tio satt jag på pendeln in till Lkpg. Åkte hemåt vid halv tolv igen gick upp till Tessan för lite fika.

Vi beslöt oss för att ta en lång promenad i det fina vädret. Solen sken, men kallt var det. Vantar var tvunget. Vi gick runt stan och sen stannade vi till i lekparken och lekte lite med Albin innan vi kände oss alltför för frusna så hoppade vi in på ICA och handlade lite. Maten här hemma blev en fiskgratäng med kokt potatis :o)

Maten gjorde mig väldigt seg så Joel och jag satte oss i soffan och kollade färdigt Batman filmen, The Dark knight, sevärd helt klart! Efter det tappade jag upp ett varmt skumbad. Är egentligen inte mycket för att bada men när det är kallt ute och man ryser i hela kroppen då är det underbart att tina upp i ett hett bad. Tyvärr ingen mysfaktor denna gång.

Förutom allt detta så har jag kollat "Färjan" på Tv. Gillar den serien skarpt.

Ja, om ni inte redan listat ut vad svaret på min fråga är (se ovan) så är svaret Farvatten  =)





Sanningens ögonblick

Att vara ärlig tycker jag att man ska vara. Det är en viktig egenskap som alla borde ha. Sedan kan man ju ifrågsätta både det ena och det andra om vad hur vida situationen är och vad det handlar om. Jag tycker dock att det är helt ok med en vit lögn om det underlättar och om det känns rätt. Vad gäller otrohet så kan jag bara tala för mig då jag personligen aldrig har varit det och jag kan nog med handen på hjärtat säga att jag aldrig direkt blivit utsatt för det.

Har jag träffat bra killar, har relationerna varit bra eller beror det på att jag själv är ärlig?

Jag avskyr otrohet, allt som har med det att göra faktiskt. Jag skulle aldrig kunna tänka mig kunna vara det och på så vis utsätta min sambo för att vänstra. Jag skulle därmed inte tolerera att han var det mot mig. Jag kan i nuläget inte sitta och säga om det nu skulle ske om jag i det fallet skulle vara stark nog att förlåta och gå vidare som ingenting hade hänt. Glömma och förlåta är väl inte riktigt min melodi då jag har lätt för att vara långsint och har jag blivit sviken så läker aldrig såren oavsett dagar och år.

Om jag skulle kunna ställa upp i ett program och blotta hela mig själv inför en massa tittare?! Nja, Både ja och nej på den frågan. Pengarna skulle sitta fint, men när jag tänker efter så kommer sanningen ifatt en förr eller senare....Oavsett om jag beslutar mig för att göra det frivilligt in real life eller om ödet knackar mig på ryggen.


Va ärlig. Det tjänar du på.


Lördag

Lördag



Denna dag har gått i världens fart. Uppe tidigt, drog in till farmor på förmiddagen. Har käkat och grejat, ätit tårta och så. Jag fick en gjutjärnsgryta ifrån Skeppshult. Kalasfin. Eftersom pappa typ bor där. Sedan fick jag två groggglas till min samling =)


Och.... så fick jag med mig några gröna krukväxter ;)



Allt för mig idag. Nu blir det myskväll för hela slanten...


Hon & Han Hairstyle

Lite bilder från Vip-kvällen hos Amanda ;)








2 år tillsammans

Inte klokt va tiden går fort asså. Idag den 12 Nov, så har Joel och jag varit tillsammans i 2 år. Vi har inte slagit på stort, har ju faktiskt fått en sprillans ny laptop i förskott, men vi smaskade smörgåstårta och julmust =) Ska ut och käka lite när löningen kommer sen :P

Sen har vi myst i soffan med en film och lite annat gottigt :)

Förutom att ha myst med plutten så har jag varit i Lkpg och hälsat på mamma, vi fikade och hade trevligt.

2 år.... det känns som 20 år....

Han är min guldklimp



Love is in the air...<3


Vip-kväll!

Dagen har nåt sin slutdestination. Jag är sjukt trött, vet inte om det beror på vädret (Idag har det spöregnat! Grått, och trist!) eller för att jag har häcken full med saker att göra. Jag var uppe vid åtta idag. Ringde upp jobbet som hade ett par tider åt mig. En lördag bland annat denna månad. Bra bra.

Tog pendeln in till Lkpg och gjorde lite ärenden när jag kom hem var jag dyngsur och kall. Gick upp till Tessan som bjöd mig på lite kaffe, sen bar det hemåt igen och jag hoppade in i duschen för att sedan gå upp till Amanda på hennes Vip-kväll på frisersalongen. Tyvärr blev det ingen lång visit, men jag ska ta en rask promenad upp en annan dag tänkte jag. Funderar starkt på att göra nåt med håret. Helst av allt skulle jag vilja göra en hårförlängning, som jag tjatat om länge, men kostar multum så det blir nog att mörka håret lite. Slingor kanske. Det var trevligt iallafall!! :)

Joel fotade och korten blir säkert kanonfina, han är en hejare på att fota min karl.

Nu har mammsen kommit hem ifrån sjukan, fick ett samtal förut. Skönt.




Åh vad jag avundas hennes fina hår, färgen, ja allt ;) Vill ha!! Guuuuuu så snyggt!! =)

Försäkringskassan

Jag förstår inte hur man kan vara så tråkig och sur? När man jobbar i ett yrke där man träffar olika människor dagligen.

Sur kärring som hade en dålig dag eller nåt. Va hemma och dra täcket över huvudet istället. Arg.

Trött och seg hoppade jag upp cirka halv åtta i morse. Trodde Försäkringskassan skulle öppna klockan nio, men icke klockan tio. Här satt jag och väntade ut tiden. Kunde ju inte börja tvätta heller eftersom tvättiden inte börja förrän klockan tio. Ringde Tessan, klädde på mig, och sprang upp till henne.

Hon gjorde sig iordning och jag satt och beklagade mig över saker och ting. När klockan började  närma sig tio slaget så gick jag hem till mig. Slängde i en maskin och sen gick vi raka spåret till Arbetsförmedlingen. Lämnade in alla papprena.

Det började regna. Inget paraply. Håret åt alla håll och kanter.

Nu har jag uträttat en hel del idag än så länge, trots att jag inte känner mig fit for fight ännu. Dags att kila ner till tvättstugan igen...

*pust*

På bättringsvägen

Klockan är redan tolv, och jag sov till tolv idag. Vaknade visserligen flera ggr, sen somnade jag om. Skulle ha jobbat idag, men kände igår kväll att kroppen strävade imot. Ingen ork, ingen lust, ingen energi... Magen strulade, illamåendet kom ifatt och spykänslan var framme. Tvingade mig själv att sätta hälsan i första rummet för en gång skull, även om hjärnan ville en annan sak.

Så idag har jag varit hemma och bara vilat. Fick lite ångest med tanke på timmarna som jag går miste om, men hellre att jag stannade hemma och tog igen mig.

Behöver en till dag känner jag även om jag känner att denna dag har varit bra för mig. Imorgon måste jag till Arbetsförmedlingen för att få en stämpel. Annars inga pengar och dessutom så måste jag ta tvätten eftersom gubben sover. Utöver det så ska jag försöka ge mig själv en spark i baken och lägga i sista växeln, för nu är det mycket som händer i veckan. Jag måste bli bättre!

ENSAM MAMMA SÖKER

Fy sjutton. för att känna sig orkeslös och illamående. Förlorat en massa pengar denna helg eftersom jag inte mått/mår bra.

Ikväll är det iallafall "Ensam mamma söker" och det ska jag kika på. Imorgon hoppas jag vara på G igen.


Jag vill ju jobba och vara i farten...


Ärlighetstest

Jag har i mitt liv:

(x) Rökt.
(x) Snusat.
( ) Drogat.
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
(x) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön.
(x) Varit kär.
(x) Haft sex på offentlig plats.
(x) Haft sex senaste månaden.
(x) Snattat.
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex.
( ) Blivit arresterad.
(x ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat.
(x) Sett någon dö.
(x) Varit utomlands.
(x) Flygit flygplan.
(x) Gått vilse.
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa.
(x) Gråtit dig till sömns.
(x) Lekt tjuv och polis.
(x) Sjungit karaoke.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.
(x) Busringt.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan.
(x) Fångat en snöflinga på tungan.
(x) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten.
(x) Fått ett sugmärke.
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om.
(x) Blåst såpbubblor.
( ) Grillat på en strand.
(x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor.
(x) Åkt skridskor.
( ) Åkt snowboard.
(x) Genomgått en operation.
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare.XDXDXDXDHaha
( ) Sett en del av mig själv brinna.
( ) Ätit sushi.
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) Gjort en snöängel.
( ) Haft ett te-party.
(x) Byggt ett sandslott.
(x) Hoppat i en vattenpöl.
(x) Hoppat i en lövhög.
(x) Somnat i skolan/på jobbet
(x) Använt ett falskt id.
( ) Tittat på en solnedgång.
( ) Varit med i om jordbävning.
(x) Rört en orm.
(x) Sovit under stjärnorna.
(x) Blivit kittlad.
(x) Blivit bestulen.
(x) Blivit missförstådd.
(x) Vunnit i en tävling.
(x) Gått mot rött.
( ) Blivit avstängd från skolan.
( ) Varit i en bilolycka.
(x) Haft kramp.
( ) Ätit ett helt glasspaket på en natt.
(x) Hatat mitt utseende.
(x) Varit vittne till ett brott.
( ) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna.
(x) Skrivit ett kärleksbrev.
(x) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur.
( ) Smakat torrfoder till ett djur.
(x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) Kysst en spegel.
(x) Sjungit i duschen.
(x) Drömt att jag gift mig med någon.
( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern.
(x) Suttit på ett tak.
(x) Skrikit så att jag inte fått luft.
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar.
(x) Stannat uppe hela natten.
( ) Inte duschat på en vecka.
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) Klättrat i träd.
(x) Haft en koja.
( ) Blivit puttad i en pool med kläderna på.
(x) Brutit någon kroppsdel.
( ) Fångat en fjäril.
(x) Fuskat på ett prov.
(x) Glömt någons namn.
(x) Sovit naken.
( ) Tatuerat mig.
(x) Piercat mig på annat ställe än öronen
( ) Dykt djupare än trettio meter.
(x) Hoppat fallskärm


Jag har varit 100% ärlig... Hur ärlig är du?

Ej i toppform

Tänkte tycka lite synd om mig själv just nu. Har känt mig trött och hängig ett par dar nu utan att veta anledningen. I går blev det en lång dag som slutades på hemvägen med migrän och illamående. Jag stressade hem, slängde i mig lite lasagne som min kära farmor hade tillagat. Därefter plockade jag ihop lite saker och gick till jobbet.

Började mitt pass klockan fyra, men kände redan vid tre tiden att jag inte var i toppform. Slängde i mig en värktablett som förgäves inte hjälpte till så mycket, men jag gjorde mitt pass även att jag var tvungen att sätta mig ett flertal gånger och pusta ut. Fy sjutton, trodde hjärnan skulle explodera!

Satte en lapp på dörren på jobbet om att jag inte mådde bra och om dom kunde hitta nån annan som kunde ta mitt pass ikväll. Ringde när jag vaknade och det var lugnt. Skönt det.Så denna Fredag ska jag bara slappa, sova, sova, sova....


Det är om nån jag värd. Imorgon likaså. Hoppas att jag är piggare tills på Söndag för då måste jag klara av timmarna.

För övrigt så mår jag kalasbra, allt flyter på och det känns hur bra som helst.

Tänker på mamma... det ser inte ljust ut...


Laptop

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA KARL =)

Jag har fått en sprillans ny laptop i present. Dock i förskott, men va gör det? Den 12 Nov har Joel och jag varit tillsammans i 2 år och det känns fortfarande lika underbart. Jag är kär och galen som aldrig förr.

Han är min ögonsten, det bästa som hänt mig i mitt 23 åriga liv. 

Från det ena till det andra så har jag ätit frulle hos min fru Tessan, efter uppstigning knallade jag dit och bordet var dukat. Kändes som att komma till himmelriket, få frukosten serverad. Hur ofta händer det? Nedå, min karl är faktiskt riktigt duktig, speciellt på helgerna då jag är ledig så brukar han göra iordning den.

 Jag är såååå glad idag så ni anar inte. Nu kan jag blogga här i sängen, när jag vill :)


Slö

Klockan är halv ett strax och jag borde ha legat i sängen för ett par timmar sen. Istället har jag sorterat lite i min garderob, men har en hel del kvar att fixa med. Har kommit en bit på vägen iallafall så jag är mer än nöjd!

Gick upp vid halv nio imorse och kände att ryggen var stel. Eller stel och stel, men jag har problem med en punkt i svanken som bråkar med mig från och till. Det var bara att hoppa upp och bita ihop. Jobbat fem dar i sträck nu och det känns kan jag lova. Samtidigt så är jag överlycklig att jag får en massor timmar och att det kommer klirra lite i kassan sen, bra med lite extra pengar nu när det snart är juletider etc. Men å andra sidan så känner jag mig stressad över saker som jag inte riktigt hinner med. Fritid finns men den ledigheten går så fort så att jag knappt inte hinner tänka och det är en ny dag åter igen.

I förmiddags traskade jag upp till Tessan. Hur underbart som helst att hon nu bor rakt över gatan. Drack ett par koppar kaffe och sen hoppade jag på pendeln. Köpte lite smått och gott på Apoteket, läppbalsam, ansiktscreme, rakhyvlar och lite annat som tagit slut.

Därefter hem, gjorde mat. Frös som en gris. Är himla frusen av mig, beror delvis på att jag är känner mig konstant trött och att det är dålig värme i denna lägenhet. Vilade en timma, sen ringde jag pappa och vi ska bestämma en helg i December när vi ska ses. Roligt hoppas det blir av. Mycket skuffas åt sidan för tillfället på grund av jobbet. Joel och jag kollade på Arkiv X filmen och den var sådär. En seg film.

Som jag brukar säga allt har för och nackdelar med allt i livet. Man är aldrig 100% nöjd oavsett hur vardagen ser ut.

Lyckligast på jorden är jag över att ha en så omtänksam sambo som ställer upp till max. Snart firar vi 2 år... :)


Boston Tea Party




Dom är verkligen asgrymma dom här killarna.

Störtsköna

Älskar dom

Dagens....

Humör: Bra, men känner mig slö efter helgens arbete.
Gjort:    Sovit, nu dricker jag mitt morgonkaffe.
Planer: Jobba mellan 14-20, sen lugnt. Hjälpa till med tvätten.
Ser på: Blogg.se
Lyssnar på: Lars Winnerbäck
Läser:  Mina inlägg.
Dricker:  Mycket kaffe även idag!
Äter:     Inget än så länge, men blir resterna från igår sen, Chili con carne. Mums!
Bästa:  Att jag får jobba och tjäna pengar.
Sämsta: Att jag inte hinner träffa Jennifer, att jag inte förstår mig på hur jag ska fylla i papprena till Af.
Väder:  Ingen aning, men lite snö ligger på backen ser jag.


Lilla Mamma

Fy så hemskt.. 
 
Jag som inte skulle skriva nåt mer inlägg ikväll, men nu blir det ett till där jag delar med mig av mina tankar och känslor.

Igår när jag kom hem från jobbet så berättade Joel att mamma låg på sjukhuset. Det knöt sig i hela magen. Vad har hänt Vad gör hon där? Är det allvarligt? Har hon ringt? Hur mår hon?

Joel sa att mamma hade ringt från sjukhuset och att hon låg inlagd med dropp. Hon var helt utmattad och var tvungen att ringa ambulsen. Hennes mage har krånglat och hon har spytt som en kalv både från munnen och från det andra hållet.

Min mamma har ulcerös kolit, en tarmsjukdom som kommer i perioder. Denna gång var hon helt färdig. Längesen hon fått ett sånt anfall. Så trött och dan har hon aldrig varit sa hon. Stackars, inte nog med att hon har denna sjukdom så lider hon dessutom av diabetes.

Ringde mamma så fort jag fick chansen och hon lät helt färdig i telefonen. Gått ner flera kilon, äter knappt. Sover dåligt. Dom tar en massa prover på henne nu och dom har röntgat.

Även att mamma och jag inte alltid kommer överens så står hon mig nära. Mamma är alltid mamma och bandet mellan en mor och hennes dotter, ja det är verkligen starkt.  Jag hoppas att hon får komma hem nu i dagarna och att hon nu får vara sjukskriven ett tag ifrån jobbet.







Mer jobb...

Nu är typ helgen över och jag har gjort mina pass. Idag jobbade jag till halv fem istället för halv två eftersom det fattades personal. Fick tre timmar extra;)  Trodde jag skulle va ledig imorgon och tvätta. Men inte. Börjar klockan två och jobbar till åtta, det går bra att jobba såhär mycket när man är inne i det.

Trodde också att jag skulle kunna träffa Jennifer för en fika, men eftersom tanken var att jag skulle ringa till A-kassan samt Försäkringskassan så avbokade jag det. Telefontid kan vara bra, synd att man känner sig så bunden.

Ja, morgondagen blir inte såsom jag hade tänkt mig. Men jag kan bara inte klaga. Pengar är inte lätt, men visst underlättar det?

Allt för mig i afton. Ikväll är jag strandsatt vid tvn, enda rörelsen är från soffan till sovrummet.

Ciao bella...


Dagens...

Humör: Bra, men trött och seg.
Gjort:    Jobbat sen kvart i sju, börjar klockan fyra igen.
Planer: Försöka vila en stund, diska och plocka undan lite.
Ser på: Dataskärmen
Lyssnar på: Auria Pozzi
Läser:  Aftonbladet och Corren på nätet.
Dricker:  Mycket kaffe idag!
Äter:     Åt mannagrynsgröt med äpplemos förut.
Bästa:  Att jag kom upp i morse utan problem.
Sämsta: Att jag ska jobba en delad tur på två olika avdelningar.
Väder:  Solen skiner, en massa snö, men tyvärr för halt!


RSS 2.0