Norrköping

Idag har jag varit i Norrköping med min "fru" Tessan som jag jämt säger. Vi åkte på förmiddan och klockan var väl runt fyra när vi va hemma igen. Har käkat kinamat, och det va sååå gött! Tog fyra små rätter och jag trodde jag skulle äta ihjäl mig. Älskar sån mat. Den var kanon, och servicen likaså. Det gör att man vill äta där igen.

Efter det gick vi en runda och jag köpte en grön tröja, lite lös i modellen, har inte provat den ännu men den kommer nog sitta som smäck =) Sen köpte jag lite smink, make up remover och sånt som går åt.

Blev ett dyrt kalas, men va sjutton jag klarade ju körkortet och slipper tänka på utgifter till det längre! Så jag är värd att få unna mig lite, sen älskar jag ju kläder och allt sånt som hör till.

Nu ska jag dricka lite kaffe som Joel bryggt åt  mig. Det blir en hemmakväll. Mysigt. Imorgon ska jag jobba.

Morrn Morrn

GODMORGON!



Har varit uppe sen fem typ, vaknade till och kunde inte somna om så jag gick upp och tog min Actimel. Nu sitter jag här med kaffekoppen och ska strax göra mig iordning för ett dagpass på jobbet.


Ha en bra dag, lovar inget, men chansen finns att det blir ett till inlägg senare ikväll ;)

Maaaaaat

Idag har jag bara vräkt i mig en massa mat. på förmiddagen eller vid lunch typ lagade jag till min pastasås och bandspaghetti. Älskar den såsen, det är bara matlagningsgrädde, skinka. purjolök, ost och salt o peppar. Mumma! Ett stort lass. Sen på jobbet käkade jag lite ost och broccoligratäng och nu ikväll hemma så klämde jag i mig två rostade mackor och ett par riskakor. Inte undra på att jag är rund ;)

Men äta bör man, annars dör man.... Så SANT! Men sen ska det ju vara med måtta också.

Har fått hem min plattång förresten, har inte orkat packa upp den ännu, men det blir imorgon :)

Oj, vad klockan är mycket! Jag ska upp och jobba imorgon. Börjar sju. Problemet är att jag inte har nån matlåda med mig:/ Så får springa in till Pressbyrån tidigt imorrnbitti och köpa nåt.

Natti Natti... =)

Ikano





Idag blev det en tripp till IKEA, eller ja snarare Ikano-huset. Vi gick aldrig in på IKEA.
Det bästa idag var när jag satte mig själv i bilen för första gången och brassade iväg. Första anhalten blev Spångsholm, hämtade upp Jennifer och sen åkte vi raka spåret till Linköping.

Kollade lite och käkade lunch tillsammans. Var riktigt kul och träffas eftersom vi inte setts sen skolan.

Sen åkte jag hem, gick över till Tessan och tjuttrade och vi beslöt för att ta en tur till City gross.

Därefter åkte jag hem och vilade en stund och sen tog älskling och jag bilen till Joels mamma. Jag körde!

Känns inte som att jag gjort så mycket annat än och suttit i bilen idag, men det är en otrolig skön känsla.

Nu känner mig trött och seg efter denna dag. Sov inte mycket i natt, och gick upp tidigt. Förstår inte va det är med mig att jag ska ha så svårt för att lägga mig till ro och somna.

Imorgon väntar en ny dag på mig och då ska jag faktiskt inte ut på några äventyr =)  Ska jobba kvällen, så blir en lugn dag. Kanske en promenad med Tessan och Albin, annars inga planer.

Sovgott!

Sömnlös i Mjölby


Jag förstår inte, är så himla glad och allt känns mycket bättre, men inte kunde jag sova för det! Fastnade med laptopen i sängen framför msn, och gäspade helade tiden. Stängde till slut av datorn och kröp ner i sängen. Efter att ha legat och vridit på mig en längre stund så tog jag täcket och kudden och gick in till vardagsrummet. Ibland när jag är på grubbelhumör så brukar jag oftast somna om jag har lite ljud i närheten.

Nä, det gick inte ändå. Blev tokig och arg på mig själv eftersom jag trodde att jag skulle kunna sova gott efter att ha klarat uppkörningen. Gick in till sängen igen. Blundade till, men vaknade med jämna mellanrum. Joel kom hem, och jag tänkte att nu äntligen måste jag kunna sova. Alltid skönt att ha älskling bredvid sig i sängen. Det gick inte iallafall så jag drog på mig mysbrallorna och nu sitter jag här vid datorn och är lite smått irriterad över att jag inte fick en skön sovmorgon. Jag är ju LEDIG idag ;)

Känner jag mig själv rätt så kommer jag med stor sannolikhet somna på soffan i eftermiddag.

Tog en fika igår med Linda och det va riktigt trevligt. Vi har svårt att få ihop tid tillsammans och det går långt imellan innan vi kan ses. Då hon jobbar olika tider, liksom jag. Så det var verkligen uppskattat! Blev bjuden på en Caffe Latte med hasselnöttsmak och det var GOTT! ;)

Sen våldgästade jag Tessan senare igårkväll och det lyser verkligen i hennes ögon hur glad hon är för min skull :) Sånt värmer i hjärtat. Vänner är viktiga.

Om jag skulle ta och våga mig ut på en ensamtur i dag. Hmm, ja är lite nervös. Sen vet jag inte vart jag ska åka, menmen de löser väl sig :)

Körkort

Äntligen!

Jag är så glad, kan inte med ord beskriva vilken lättnad jag känner nu. Trodde aldrig att jag skulle klara det. Körde hem ifrån Linköping idag och det gick hur bra som helst. Jag är stolt över mig själv!


En klump har försvunnit nu och nu känns allt så mycket friare.


Tänkvärt

Tack för kommentaren, vem du nu är =) Nu har jag lite att fundera på...

Lonely





Just för tillfället så känns dagarna som en berg och dalbana för mig. Ena dagen mår jag hur bra som helst, jag är glad, positiv, har massor energi och skrattar. Ena dagen känner jag mig deppig, ledsen, trött, orkeslös och som den tråkigaste människan på denna jord.

Jag känner mig ensam, osäker. Ja, jag känner mig som att jag helt enkelt är ensam om att känna såhär. Att jag är den enda människan som hamnar i grå dagar och inte ser ljust på tillvaron.

Varför ska dessa tankar, hormoner förstöra vissa dagar? Varför kan man inte alltid le och vara glad. Vara nöjd för det man har istället för att dra ner sig och tänka på det man inte har.

Man ska ju faktiskt vara nöjd med sig själv och det är jag. Till viss del. Jag är elak mot mig själv, istället för att berömma mig själv och ärligt säga att "Jag duger som jag är".

Man ska fokusera på allt det braiga i livet, tänka framåt, ha mål, ta hand om sig själv och klappa sig själv på axeln. Istället nedvärderar jag mig själv.

Nä, om jag skulle ta och ställa mig framför spegeln. Känna mig lite fånig och ge mig lite positiv feedback.

Jag har ingen modellkropp, heller inte långt fin hårsvall, ingen solbränna, inga kritvita tänder och heller inte miljoner på kontot. Meeeeen.... Jag är mig själv, i alla lägen (för det mesta iallafall) och jag är Malin tjejen med det dåliga självfötroendet. Det får jag leva med, träna upp för att en vacker dag så kommer jag kunna säga att jag älskar mig själv :) :)

Löning

Imorgon får jag min efterlängtade lön från förra månaden då jag jobbade jul & nyår. Jag är mer än nöjd ;) Även att pengarna kommer försvinna lika fort då man har mycket räkningar så känns det värt det. Jag ångrar inte att jag jobbade då.

Beställt en ny plattång som jag hoppas kommer nu i dagarna. Det är sällan jag plattar håret, för den jag har den är så klumpig. Köpte den på Gekås för några år sen.

Idag har jag sovit länge. Välbehövligt efter att ha jobbat hela helgen. Ikväll är det ett nytt pass, men det är bara att bita ihop.

Nu kurrar magen här så jag måste göra lite frukost ;) Bättre sent än aldrig.

Ha en bra dag!

=)

Ida, nu va det min tur att sno nåt ifrån dig ;)




Min kvinnliga sida:

[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[   ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[   ] Druckit Cosmopolitan?
[ x ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt:  20 poäng

Min manliga sida:

[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[ x ] Läst en biltidning?
[ x ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[  ] Skött grillen under en grillfest?
[   ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ x ]  Läst ett nummer av slitz?
[  ]  Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[  ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[ ]  Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[  ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ x ] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ x ] Tävlat i att dricka öl?
8 poäng.

Jag är helt klart kvinna, med några fina drag av manlighet. =)


Bebis



Förutom att ha jobbat hela helgen så har vi varit och hälsat på Joels syrra och deras nyfödde.
En söt liten ängel :) Vad hon ska heta är inte bestämt ännu.

När jag höll henne hamnade jag som i dvala, man blir helt salig när dom är så gulliga.

Så små små fingrar och tår, allt är litet och sött.

Att en sån liten tös kan bringa så mycket glädje och lycka.


Åh,.....






Helgjobb

Finns inte mycket att skriva om i helgen, eftersom jag jobbar. Jobbade en delad igår och när jag kom hem stod maten i princip på bordet. Kyckling med pommes, sås och chokladpudding till efterrätt. Han är duktig här hemma.

Idag jobbar jag också en delad tur och har varit uppe sen halv 6, vilade en stund på soffan, men känner mig fortfarande trött och hängig. Imorgon kör jag ett enkelpass. Skönt det!


Lodjur




Igår kväll såg vi ett lodjur springa över vägen!

Andra gången jag ser ett och nu va det på nära håll också. Snacka om att vi blev paffa i bilen.

Dom är ju sällsynta och skygga så det var lite kul att vi kom just då.





Härliga morgon!

Jo tjena, sicken natt.. det tog tid innan jag kunde somna. Men jag vaknade av alarmet och snoozade endast en gång innan jag hoppade upp. Jag brukar va expert på att ligga kvar annars.

Here I am, dricker mitt morgonkaffe. Idag bär det in till Linköping, ska göra lite ärenden sen ikväll kommer farmor och hennes man och hälsar på.

Joel va ledig inatt och det är verkligen helt underbart att ha nån bredvid sig. Älskling fyller 25  idag, GRATTIS GRATTIS!! :)


Jag vill ha min lön!

Dålig sömn

I natt har jag inte sovit bra, kände mig seg efter jobbet, men kunde liksom inte komma till ro. Satt uppe i soffan och kollade CSI Miami och Jordan Rättsläkare. Och har man börjat kolla på det så vill man ju se vem mördaren är, så där satt jag ihopkurad i soffan och gäspade.

Som ni vet... mina vanliga rutiner så börjar dagen alltid med en kaffe, såååå tjingeling så länge!


Proppmätt

Först vill jag tacka Sara för att hon fixat med min blogg! Tack tack =) Själv är jag urkass vad gäller datorer, så jag är mer än tacksam.

Joel har åkt till jobbet, och jag, jag sitter här och mår illa. Åt alldeles för mycket. Var superhungrig när jag kom hem ifrån jobbet så vi åkte till Hemköp och handlade kebabkött och pommes. Vitaminrikt-NEJ! Flötigt-JA!

Känner mig lite slö så det får nog bli sängen snart. Just ja, måste ta disken med. Avskyr och vakna med synen av en massa disk.


Uhja.. Magen är rund och uppsvullen... Varför är man inte så smart att man slutar äta när man börjar bli mätt?


Tv-bänken




Såhär blev det med tv bänken i vardagsrummet =)
Det skulle ju vara tusen gånger snyggare med en  fet plasma tv ;) Det kommer, det kommer!


Än så länge har denna dag varit kalasbra. Fick ett sms av Sandra och hon skulle till Mjölby och frågade om jag ville ses. Så vi tog en lunch tillsammans ;) För mig blev det en god, saftig kycklingsallad.
Hennes dotter Oliwia är urgullig, man blir bra sugen.....

Dags för lite kaffe igen..!

Hmm...

En bild ifrån Helsingfors kryssningen, jag har sån brist på nya bilder att jag måste ladda upp gamla. Längesen jag tog fram min kamera nu, känner att jag måste ha en anledning för att ta intressanta och givande kort.



Idag är det Måndag och jag vaknade av att mobilen ringde, på ljudlöst men ändå så flög jag upp med tanke på att det skulle vara nåt viktigt. Det var bara Sarah som undrade hur det var med mig. Vi skjuter upp våran fika hela tiden, hon har två barn och jag jobbar hela tiden. Tråkigt med vuxenliv ibland. På så vis kan jag längta tillbaka till gymnasietiden. Man träffades alltid i korridorena, fikade och shoppade (om man nu hade pengar =) Ja livet var mer socialt med vännerna.

Nu är det så många måsten hela tiden. Man måste städa för att lägenheten inte ska bli en misär, man måste tvätta för att få rena kläder, man måste jobba för att kunna betala räkningar, ja tänk om inga måsten fanns, om man bara skulle skita i och kringgå allt? Nja, jag tror inte att det blir så lyckat då och jag är för envis och plikttrogen för att kunna strunta i allt, även om jag ibland får känslan många gånger att lägga mig under täcket, inte svara i telefon och bara SOVA... Säga Fuck you, låt mig va för ett tag! Tur att det bara är en tanke och att det inte går över till handling. Man förstör ju bara för sig själv i längden och det blir inte bättre av att gnälla och klaga på allt. I Know...


Dags för lite kaffe, sen en dusch. Kvällen tillbringar jag på jobbet :)

Stronger than Jesus




Namnet på min titel för detta blogginlägg "Stronger than Jesus" är en av mína favvolåtar just nu av A Camp.

Idag har jag jobbat, ja det har jag nämt tidigare här i bloggen. Skönt att timmarna för denna helg är gjorda, imorgon är det ett nytt pass som väntar utanför dörren och det är bara att köra på!

Jag vet inte om det är hormonerna som spökar eller om det är det tråkiga klimatet. Jag känner mig så irriterad, ofokserad och less på mycket. Känner att jag liksom står och trampar på samma ställe och aldrig kommer nånstans.

Det känns som att tiden springer i fatt en, jag vill att det ska hända nåt kul, nåt spontant!!

Förresten så blev jag himla överraskad igår, när jag kom hem så hade gubben städat  =)
Det om nåt, nu när jag känner mig såhär gör att det tänds en gnista ;)

Hoppas att ni haft en bra helg!

GLUTENFRITT

Jobbat mellan halv tolv och åtta idag. Kändes segt dom första timmarna. Men sen gick det fortare. Gått bra i varje fall och det är ju det viktigaste ;) När jag kom hem bestämde vi oss för att vara lata ikväll och köpa färdigmat. Det blev Mcdonken då jag för första gången testade en hamburgare med glutenfritt bröd. Inte världens godaste, kändes som att tugga på segt papper och var smaklöst, men ändå ett klart godkänt. Ätbart åtminstone!

Halkade in på Körslaget och nu är det Wallander på burken.

Det här var min dag/kväll...

Jobb igen

Idag ska jag jobba. Så rolig är jag. Igår hade vi lite mys här hemma framför Lets Dance, sen blev det bingen. Trötter som man är. Hade missuppfattat eller vad det var, men jag skulle ha jobbat igår. Fattade inget och inte hade jag skrivit upp det heller, ja som alltid brukar va så noga med tider etc. Nån miss på vägen blev det iallfall. Ringde upp för att kolla om dom ville att jag skulle komma, men det behövdes inte. Så här hemma satt jag med dåligt samvete. Lätt hänt.

Vi var hos några bekanta och fikade igår. Har världens sötaste tvillingpar tror jag. Ja, man blir bra sugen ;)



Nu ska jag dricka upp kaffet och hoppa in i en snabbdusch innan det är dags att arbeta. Idag har jag mer energi =)

Ge mig ork...




En trött gris. En trött Malin.
Känner mig omotiverad. Deppig. Seg. Irriterad. Sur. Ledsen. Besviken. Stressad.
Ja, jag kan lägga till flera ord om hur jag faktiskt känner mig idag.
Orkar inte städa, inte gå till gymet, orkar verkligen INGENTING.
Jag är nervös ifall det skulle vara början till en mindre depression.
Jag vet inte, vill nog heller inte veta.
Tror inte att det är det utan brist på sömn, mat, det sociala, pengar, familjeskäl etc.
Ibland måste man få tillåta sig att ha såna här dagar. Veta att det är helt ok att vara däven och ledsen.
Det kanske är PMS jag lider av? Eller så har bägaren runnit med all tristess och ledsamhet.


Världens tråkigaste inlägg. Varför gnälla här. Ni ska ju bli glada när ni läser min blogg. Jag vill förmedla glädje!
Dock inte idag. Ni får stå ut.




Älskar verkligen min sambo. Han får mig på bra humör och kan hantera mig bra när jag känner mig såhär.


Dags för en kaffe :)

Vi

Fakta om oss ;)


 

Vad heter ni?
Malin och Joel
Hur träffades ni?
Vi träffades genom en gemensam vän Linda
Är ni förlovade?
Inte än, men det har kommit på tal
Bor ni ihop?
Ja det gör vi!
Har ni barn?
Nä, skulle haft om jag inte fick missfall
Har båda körkort?
Nej, Joel har och jag snart =)
Isåfall, vem kör bäst?
Joel. Jag är en usel bilförare ;)
Kommer du ihåg er första kyss?
Hmm... Inte riktigt.. Men glömmer inte vår första dejt. Den va underbar
Vem sa "Jag älskar dig" först?
Joel. Fick ett sms när jag var på jobbet
Vem är äldst?
Joel, skiljer 1 år.
Vem är längst?
Joel
Vem sjunger bäst?
Jag :)
Håller ni i handen på stan?
Nja Joel tycker att det ser så löjligt ut, men ibland så gör vi det =)
Kände ni varann innan ni blev ihop?
Jaa då :)
Vad har ni gemensamt?
Inte så mycket faktiskt. Vi är rätt så olika, därför vi kompenserar varandra bra tror jag
Blev du kär i första ögonkastet?
Nä, men visst kände man lite pirr
Har ni någon speciell låt?
Nä så romantiska är vi =)
Har ni stora framtidsplaner?
Ja det har vi :)
Har ni gråtit i varandras armar?
Ja, oftast är det jag som gråter.
Har ni varit utomlands tillsammans?
Ja det har vi
Vem lagar bäst mat?
Joel tycker att jag är bra, men jag tycker Joel gör lika god mat som mig =)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Ja, den lilla tid vi har tillsammans så blir det att äta ihop och se tv, vila tillsammans
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses?
Ja det gör vi oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången?
Ja, det var en bit
Blir du lätt svartsjuk?
Nä, det blir jag inte. Däremot när jag blev gravid, fy sjutton vilken ragata jag var! :(
Brukar ni bråka?
Nä aldrig. Lite delade meningar om saker och ting ibland annars frid och fröjd
Ringer eller SMS:ar ni mest?
Ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?
Helheten
Brukar nån av er prata i sömnen?
Jag babblar för fullt

Lasse

Lars Winnerbäck




En av mina största idoler. Hans underbara texter går rakt in i hjärtat och bringar både glädje och sorg. Man känner verkligen igen sig i många av hans låtar. Många gånger har man lyssnat när man varit ledsen, men även när man varit glad. Jag har ett flertal minnen och vissa låtar berör mig mer än andra. Man kommer ihåg, man minns tillfällen, platser, människor med hjälp av hans musik.

Han är sig själv. Han berättade i sin dokumentär/film om hur nervös han är innan han ska ut på scen. Att han många gånger undrat vad han håller på med och varit nära och sluta på grund av sin nervositet. Han ifrågasätter sig själv om varför han har nått en sån framgång och att han gärna skriver låtar i sin ensamhet. Han är sig själv. Han verkar äkta.  Som sagt hans musik kommer alltid beröra mig och jag kommer aldrig sluta lyssna på honom...

Jag fick nästan tårar i ögonen när han berättade om hur nervös han är, men ändå klarar av saker och ting. Han tog verkligen orden rätt ur min mun. Min nervositet gör till skillnad från honom att  jag faller, ryggar tillbaka och hamnar i en ond cirkel där glädje och harmoni saknas.

Idag bröt jag ihop. Jag orkade inte hålla tillbaka tårarna. Jag försökte förhindra det. Det känns bättre. Som en lättnad. Jag ger inte upp... Min vän Tessan är guld värd för mig och Joel. Två underbara själar som ger mig en gnista i denna så omtumlande och stressiga vardag i mitt liv just nu.


Kändis

Var en sväng i Linköping idag, känns som mitt andra hem då jag tillbringar mycket av min tid där. När jag gjort mina ärenden så hoppade jag på pendeln hem för att snabbt gå ner till Arbetsförmedlingen (kallelse). För det första var jag för tidig så jag fick sitta och vänta ca 20 min. Men var ingen mening att gå hem. Sen blev det min tur och jag visade upp dom fåtal papper som jag hittat, har inte orkat rota i källarn ännu. Det dög iallafall och jag har fått mer tid på mig. Dessutom ska jag söka ett jobb tills sista Januari. Samma regler för alla oavsett om man är helt arbetslös eller timvikarie som i mitt fall. Dom kunde även erbjuda en praktik på valfritt ställe om jag ville prova på nåt annat. Visst det känns lockande, men kommer bli mindre i plånboken då och pengar är jag just nu i stort behov av!

Och mitt i allt när jag stod på station så såg jag en kvinna som såg väldigt bekant ut, och jag blev tokig av att jag inte kunde placera henne. På tåget hem funderade jag så det knakade och VIPS kom jag fram till att det var hon som spelar Polischefen, eller vad man säger i Beck-filmerna. Hörde på rösten att det var hon.

Väl hemma, hungrig som en gnu så tillagade jag lax i ugn och kokt potatis med romsås. Mums =) Sen åkte vi och handlade lite glutenprodukter, fasen va dyrt det är!

En sak till. Jag har sån träningsvärk i armarna. Det är hemskt. Hoppas det går över när jag kommer igång. Tror musklerna fick en chock ;) Muskler och muskler, hehe lutar mer åt gäddhäng =)


Tjocktarmscancer

Detta ord gör att jag får gåshud. Jag blir rädd för det okända, det jag inte vet mycket om. Mamma har fått det. Hon ska operera bort hela tjocktarmen, kanske även ändtarmen. Usch, cancer. Varför? :(

Mitt liv står aldrig stilla. Det är nåt hela tiden. Är det inte det ena så är det andra. Jag är trött, så pass trött att jag har god lust att ringa till jobbet och säga att jag inte vill att dom ringer på en vecka eller två. Men jag kan inte. Jag har inte förmågan att kunna säga ifrån. Kämpar in i det sista. Jag måste. Jag vill. Jag vill inte. Orken, lusten. Två ord som inte säger så mycket om mig.

En lång dag idag. In till Linköping. Därefter Arbetsförmedlingen och jag har ångest för att jag inte hittar alla papper. Orkar inte leta, rota i källaren. Får se vad dom säger.

Dietisten, var inte glad åt att jag slarvar. Jag fick höra saker som faktiskt skrämmer mig. Ibland måste man få höra det ett par ggr innan man fattar allvaret. En liten sak kan bli förödande.

Idag säger jag blääh och hoppas på ett postivare ordval i kväll eller imorgon...

Måndag

Måndag Måndag

Igår va det en lång dag.. eller ja, jag sov rätt länge. Vi käkade frukost här hemma och Joel gjorde iordning den som vanligt när det är helg =) Det är lustigt smakar alltid bättre när nån annan gör den :) Därefter hoppade jag in i duschen för att sen kila till jobbet. Joel påbörjade sitt projekt med att skruva ihop tv-bänken. På jobbet tänkte jag ett flertal gånger ifall tv-bänken skulle vara hel när jag kom hem, han har inget tålamod när det gäller sånt min karl =)

Men det va den! Kommer bli toppen, har inte ställt den där den ska vara än, men det kommer bli fint fint!

På jobbet gick det bra, var på demensavdelningen. Visserligen känner jag mig oerhört seg efter allt slit den närmaste tiden då det gäller grubbel över familjen, motgångar, mycket jobb och annat som överrröstar min hjärna med diverse negativa tankar. Men jag ger aldrig upp. Man får försöka bita ihop och använda sig av den lilla energi som finns kvar. Jag förstår inte att jag orkar jobba så mycket som jag gör.

När jag kom hem ringde jag Tessan och hon kom hit på en kopp kaffe. Vi snackade av oss om allt mellan himmel och jord och det känns göööör skönt =) Kom i säng sent och låg länge innan jag kunde sluta ögonen. Hopplöst.

Nu om ca 2 timmar ringer min dietist och ska prata om min glutenallergi. Jag vet att jag slarvat, men trots det så visade blodproverna till det bättre. Konstigt!? I know. Ska fråga henne nu när jag får chansen idag. Märkligt.  Sen blir det en tripp till gymmet för första gången på över 1 år skulle jag tro. Någon kondition finns inte. Styrkan har försvunnit och jag ser framför mig en svettig och pustande Malin. Får hoppas det går bra och att jag kan pilla i mig lite frukost innan.

Ikväll ska jag jobba, vill inte. Har ångest, Behöva va hemma. Fixa med lite annat. Man vill mycket. Samtidigt älskar jag att jobba, ha nåt att göra, känna att man gör nån nytta och jag vet hur bra jag mår när lönen kommer sen. Som jag brukar säga allt har för och nackdelar.

Sist men inte minst vill jag gratulera min kära far som fyller år idag =) Grattis Grattis!

Tv-bänk

Idag har vi varit i Linköping och hämtat tv-bänken som vi beställt. Imorgon kommer den monteras ihop :) Sen stannade vi till på city gross och handlade lite och efter det så höll jag på att somna på soffan. Astrött verkligen! Men vi tog oss i kragen och åkte till Mantorp igen och fikade hos Joels syrra och sambo.

Var superskönt att va ledig denna Lördag, vet inte när jag va det sist. Imorgon är det jobb som gäller igen. Bita ihop.

Halt

Sambon sa att det är halt ute idag också. Igår var jag livrädd att halka, gick små små steg och nästan kramphöll mig i staketet. Hade no fäste under shoesen. Tycker snön kan försvinna nu. Vill ha sommar.

Dags och dra... Ha en superduper härlig Fredag!

Om mig

Snodde denna av Jessica, hoppas det inte gjorde nåt :)

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Massor har abonnemang.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Jepp, många kyssar.
3.Vem tillbringade du minst 2 timmar med idag? Joel och Tessan.
4. Hur lång är du? 162 cm
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Hmm, måste nog vara Iskallt Mord som gick på Tv igår kväll.
6. Hur löd ditt senaste sms? Hej gumman. Vaknade nu... bla bla bla.
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Ringa tror jag. Men smsa är alltid kul.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda.
9. När såg du din mamma senast? Hmm, Nån av mellandagarna.
10. Icke godkänt i något änne? Jepp Svenska B på gymnasiet. På grund av att jag inte hann göra det sista provet.
11. MVG i något? Ja, Estetisk verksamhet och nu fick jag MVG på Vård och Omsorg på Komvux =)
12. När vaknade du idag? Klockan 6 slog jag upp ögonen.
13. Vilken är din favoritplats? Soffan framför en bra film eller i sängen med älsklingen.
14. Vilken plats föredrar du minst? Tvättstugan.
15. Vart tror du att du befinner dej om 10 år? I ett fint hus ute på landet.
16. Hur stor är din säng? 1.80
17. Vad sover du i? T-shirt. Frusen av mig.
18. Hur många kuddar har du i sängen? Jag har 2. Joel har 2.
19. Var har du bott/ bor? Mantorp, Linköping, Sjögestad, Skänninge och nu Mjölby.
20. Tycker du om Kinamat? Klart, vietnamesisk kyckling är starkt och gött.
21.Tycker du om kaffe? JAAAAA!!! Älskar kaffe.
22.Vad dricker du helst till frukost? Kaffe eller juice.
23. Kan du spela poker? Ja, men det var längesen.
24. Känner du nån med samma födelsedatum som dej? Ja det gör jag.
25. Vill du ha barn? Mm, det vill jag.
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyska, men är urkass på språk.
27. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, några gånger.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor, smink.
30. Äger du dyrbara smycken? Ja har en del som ligger i lådan.
31. Kan du rulla med tungan? Jepp det kan jag :P
32. Vem är den roligaste människan du känner? Det är nog min pappa.
33.  Vad har du för ringsignal? Östen med Resten eller vad dom nu heter.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, men inte här hemma.
35. Vad har du närmast dej just nu som är rött? Tomten i fönstret.
36. Kan du byta oljan på bilen? Nope.
37. Vilken var den senaste boken du läste? Carolina Gynnings.
38. Dansar du i bilen? Lite svårt.
39. När var du i kyrkan senast? På skolavslutning när Joels systers barn fick sommarlov.
40. Hur många hål har du i öronen? Inga nu men har haft i båda öronen.
41. Har du någon piercing? Inte nu men haft på ett intimt ställe.
42. Har du någon tatuering? Nä, men haft funderingar på en.
43. Har du provat droger? Ja, alkohol, cigaretter, snus.
44. Röka eller snusa? Snusa om jag fick välja.
45. När blev du av med oskulden? 16 på gymnasiet.
46. Har du pojkvän/flickvän? Sambo och förhoppnings min blivande man i framtiden.
47. Har du ett bra sexliv? Ja, dumt och klaga ;)
48. Vad är ditt mobilnummer? 0733...........
49. Vad ska du göra ikväll? Jobba mellan halv fem och nio.
50. Har du några syskon? Ja, två yngre bröder.

Så där nu har ni 50 fakta om mig!

Tidig morgon

God morgon allesammans ;)

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag även fast det tog en stund innan jag slocknade. Sen blev det plötsligt morgon och nu sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på att få kila iväg och att Joel ska bli klar i badrummet.

När jag kommer hem sen så ska jag vila vila vila sen JOBBA.

Have a nice day

Sova bör man, annars...

Tjingeling!

Klockan är snart halv tolv och det innebär att det är dags för mig att krypa ner i sängen. Sitter här i min ensamhet då gubben är på jobbet och tjänar lite cash. Här sitter jag med bruna leggings, en lång svart swettiströja och ett par tjocka skidstrumpor. Håret är rufsigt och glasögonen är på. Vore värt en bild, men det får bli en annan gång.

Idag har det varit en bra dag förutom kylan och blåsten. Jag hittade det jag skulle ha och lite till, en ny Dior mascara som jag nämde tidigare i bloggen, en svart kjol som va på REA och en svart väska. Jag vet inget som jag egentligen behöver, men va faktiskt för mina julklappspengar så det var kalasbra =)

Köpte även lite nya hårsnoddar och hårnålar som har en viss förmåga att alltid försvinna.

Imorgon, tidigt kommer fastighetsskötarn och ska kolla lampknappen till fläkten i köket, samt under diskbänken. Får hoppas att vi får en ny blandare också. Så det blir och gå upp tidigare än tuppen och kvällen innebär jobb. Halv fem till nio. Känns lite betungande. Huvudet har varit tungt idag och tuppluren på soffan förut den va underbar.

Dags att sova. Natti Natti

Fy skäms!

Jag vet jag är nog världens sämsta bloggerska just nu, skriver inga roliga eller intressanta inlägg utan allt handlar mest om att jag jobbar och hur trött jag är när jag kommer hem.

Jag ska bli bättre. Jag lovar. Tyvärr så har det inte hänt nåt radikalt i mitt liv. Jag jobbar, nästan varje dag. Nästan varje helg. När jag inte gör det så gör jag dom vanliga sysslorna som hör till hushållet. Försöker träffa Tessan så ofta jag kan, men har inte blivit mycket av det heller även att hon är min granne. En kaffe då och då innan jobbet annars har vi bytt några ord i telefon. Så ser mitt liv. Osocial och seg. Vill ha energi men den går åt på jobbet och till allt annat runtomkring, när man kommer hem vill man helst bara vila och pusta ut.

Att jobba mycket har sina för och nackdelar, har man för lite jobb är det gnäll och jobbar man häcken full så är inte det bra. Pengar är mycket, men inte allt. Nu skulle jag helst av allt vilja ta en sista minuten till solen med gubben, dricka pilsner och bara mysa.

Förresten, har köpt nya skrillor också, inte hunnit komma ut och testat dom än. Hoppas på snart!

Shit, va jag gäspar. Uppe tidigt idag. Varit i Linköping och gjort lite ärenden. Köpte mig en ny mascara ;)

Nyårsdagen

Gooooooooooooo Mooooooorgon!! =)



Oh, så pigg jag är. Hehe, jo tjena. Gick och la mig vid kvart över elva, vaknade till lite smått när det började smälla. Nu sitter jag här påklädd som ett levande lik och väntar på att det ska bli dags att gå till jobbet. Börjar kvart i sju och jobbar till fyra. Det börjar kännas nu i både kropp och själ. Tröttheten är framme.

RSS 2.0