GOTT NYTT ÅR!

Ingen champagne ligger på kylning, ingen nyårsoutfit tänker heller kläs på. Jobbade ett pass på förmiddagen och börjar klockan fyra igen. Börjar tidigt imorrnbitti också.

Hoppas att ni alla får ett trevligt nyårsfirande iallafall med god mat och dricka =)


Massa pussar :)


Jobb Jobb

Gu så härligt det var med en liten sovmorgon idag! Det tråkiga är att jag drömde en mardröm i natt :/ Finns inget värre. Hoppas det inte är en sanndröm då skulle jag bli förkrossad.

På förmiddagen så var jag hos Tessan och drack en massa kaffe, alltid skönt att ha ett bollplank där man kan avreagera sig på det som irriterar än. Igår var en sån dag som jag kände mig sur och något tålamod såg jag inte skymten av, Tur att man inte känner så varje dag.

Snart ska jag plocka i mina saker, gå till Pressbyrån och köpa en dricka och lite halstabletter och sen kila till jobbet. Imorgon börjar jag tidigt. Hoppas att denna natt inte ger mig en mardröm till....

Puss och hej

IKEA & lite jobb

På förmiddagen åkte Joel och jag in till Ikano och gluttade lite. Jag hittade en kortärmad tröja på rea och en foundation. Skulle egentligen prioritera en mascara, men det får bli en annan dag. Sen köpte vi ett par rostfria bunkar, lakan och ett nytt skorhorn. Det var massor med folk, storlekarna var utplockade och det kändes kaosaktigt.

Det blev en utelunch idag skönt att slippa tänka på disk etc. Sen har jag jobbat och fick gå hem tidigare nästan 20 min. Imorgon står jag i valet och kvalet om jag ska åka in till Linköping eller inte.Joel ska ändå in så passar ju bra, men får se just nu längtar jag efter en skön och välbehövlig sovmorgon utan alarm, men lite shopping är ju heller aldrig fel. Ett fyra timmars pass imorrnkväll igen. Bra med timmar, härligt med en stor lön!

Det märks...=)

I´m Sorry

Jag ber tusen miljoner gånger om ursäkt för att jag varit en usel bloggare sista tiden. Jag har helt enkelt haft för mycket att göra att bloggandet kommit åt sidan.

Den största anledningen är att jobbet tar mycket av min tid och jag känner mer och mer att det sociala i mitt liv skuffas undan.

Jag hoppas i varje fall att ni har haft en underbar jul och att ni fick många fina julklappar och en massa god mat.

Min julafton spenderades på jobbet och timmarna gick i raketfart då det var stressigt och mycket krånglande. Nu är den över och det börjar närma sig nyår. Mina planer är att jobba. Kör en delad tur på nyårsafton och börjar tidigt på nyårsdagen så något firande blir det inte för mig. Ingen skumpa och inget fylleri. Man har väl ett jobb att sköta =)

Ja, vad fick jag i julklapp? Egentligen tycker jag att det är oväsentligt att sitta här och blogga om vad jag fick. Det är tanken som räknas och att vara en skrytmåns är inte likt mig. Meeen.... för dom nyfikna där ute så tänkte jag berätta om vad som låg i klapparna. Inte under granen för det hade vi inte i år. Nu till saken.

Jag fick choklad.... en massa choklad och allt är slut nu. Magen är uppsvälld som en ballong och kartongen är tom. Farligt gott är det =)

Jag fick presentkort på Åhlens, Wissings guld, Cervera och pengar ;) Så jag är mer än nöjd. Trodde aldrig att jag skulle få så mycket fint. Inte när man är 23 år och jobbar hela julen och dessutom har en lön där jag kan i princip köpa det jag vill ha själv. Känner mig bortskämd, men det måste man få lov att göra ibland.

Imorgom kväll väntar åter igen ett nytt pass på jobbet och om jag är riktigt pigg imorgon så ska jag och Joel ta en trupp till Ikano. Kanske hitta nåt för presentkortet eller äta nåt gott.

Shiiiit. Det är Söndag, men känns som en Lördag. Jag har blivit helt veckovild.

Olämpligt

Vilken helg det har varit! Jobbade en delad tur i Fredags och det gick bra. Käkade tacos på kvällen och kände mig trött som man brukar göra fredagar och inget mer därtill. Lördags tvättade vi här hemma och jag kände mig lite illamående och så. Va sängliggandes i princip hela dagen och kunde inte äta nåt. Hux plux kände jag att det vara vände sig i magen och jag sprang in på toa och SPYDDE. Det var hemskt!

Va det matförgiftning? För mycket stress? Vinterkräksjuka? Maginfluensa?

Usch, Joel tyckte att jag skulle va hemma på Söndag och vila, men envis som jag är så pallrade jag mig upp halv 6 Söndagmorgon. Efter dålig sömn, kräkkänslor så beslutade jag mig att gå hem ifrån jobbet. Tog rapporten och fixade lite sen orkade jag inte mer. Kände mig blek och lustig. Va hemma vid kvar i åtta och vaknade klockan två. Sov som en gris.

Ringde natten igår och bestämde mig att jag är hemma idag också. Dessa dagar förlorar jag inte så mycket. Har ju julhelgen och nyår på "schemat" och det ger ju lite extra så bättre och kurera sig nu.

Det var min helg det, hur var din?

Hemma

Sitter här hemma i sovrummet i min ensamhet. Har jobbat mellan 13-21 idag och det har gått riktigt bra trots att jag varit på en avdelning som brukar vara rörig. Timmarna gick fort. När jag var på väg hem så hade jag fått ett sms av Joel att han griljerat en julskinka =) Och den var supergod =)

Imorgon måste jag till VC och ta blodprover om jag inte har turen att sköterskan på jobbet  hinner ta dom imorrnbitti så jag bara kan gå upp dit och lämna dom efter jobbet. Pratade med henne förut och hon erbjöd sig om hon hade tid. Dom har mycket och göra dom också. Det märks, hur som haver så måste jag ta dom. Hatar allt som har med nålar att göra. Menmen ska försöka slappna av så gott det går.

Jag jobbar ett kort pass imorgon mellan 7-11, ska vara fastande från nu ikväll kl 24 och får varken äta eller dricka innan proverna ska tas. Inte ens VATTEN får jag dricka. Inget morgonkaffe för min del. Hur ska det gå??? Älskar morgonkaffet, Men är det så så är det.

Tomt här i sängen nu. Joel är på väg till Arlanda och ska hämta sin lillasyster Sara som kommer hem en kortvisit från London. Han skulle va hemma vid tre, halv fyra. Hoppas jag inte blir väckt. Jag behöver min sömn. Positivt är att vi får sova ett par timmar tillsammans i natt innan jag ska upp och greja.

Nä, nu måste jag försöka sova lite även fast jag inte vill. Känner mig trött, men ändå inte konstigt det där.

Aldrig mer

Fick hem papper för ett par dar sen ifrån mag och tarmmottagningen om en undersökning så kallad gastroskopi i Januari. Och bara namnet gör att jag blir illamående och får mardrömmar. Förra gången jag gjorde det så trodde jag ärligt talat inte att jag skulle överleva. Det var hemskt! Bedövningen och lugnade hjälpte inte ett skit.

För er som inte vet vad det är så innebär det att man med ett böjligt instrument, som införs via munnen undersöker matstrupe, magsäck och tolvfingertarmen och ibland tar man även vävnadsbitar ifrån magen.

Tanken att utsätta mig för en så otäck och obehaglig sak ännu en gång gör att jag blir kallsvettig. Visserligen är det ju för min egen skull, men jag pallar inte. Så jag skickade ett mejl till dom och skrev som det var och det var inga problem. Dock ville läkaren att jag ska ner till vårdcentralen för att ta lite prover innan jul. Enda dagen jag kan är Fredag så får bli en tripp ner efter jobbet. Stressigt, men va gör man. Mycket nu.




För övrigt så var jag på möte med chefen på jobbet och vi pratade ca 1 timme och jag trivs och så, lite framtidsutsikter etc. Det gick bra. Ska bli ett datasystem för oss vikarier så telefonkontakten blir mindre och att vi själva ska kunna planera lite mer och få ett schema. Kalas ju =) Skönt och höra att man är omtyckt. Det är viktigt ;)

Vilken dag!



Visst är jag söt?

Nä, det är inte jag på bilden, men vi har vissa likheter som att vi båda är trötta.
Den här dagen och gått i snabbt tempo och jag måste nog säga att det är skönt att den är över.
Att jag om några timmar kommer krypa ner i sängen och sova.
Idag har jag alltså jobbat ett pass mellan sju till halv ett. Därefter gick jag hemåt. Käkade och sen tog jag pendeln in till stan. Inhandlade hårspray och ögon makeup remover.
Träffade farmor som jag fick skjuts av hem eftersom hon ändå skulle till Mjölby.
Hann inte mer än innanför dörren så ringde jobbet igen. En boende va dålig.
Jag klädde på mig igen och kilade dit.
Nu är jag hemma, äntligen!

Ska mumsa skumtomtar tänkte jag, fick en hel låda av farmor ;)

Förstår inte

Jag skulle mer en gärna dela med mig av mina innersta tankar just nu. Men jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet knappt vad jag ens heter för tillfället. Denna helg har varit bra. Trodde jag iallafall att den skulle vara.

Fick ett tråkigt besked igår av mamma, och jag vet inte om jag ska gråta eller hur jag ska reagera för att få ur mig all ledsamhet som jag känner inom mig. Är det allvarligt? Hur mycket får jag grubbla över? Varför tänker jag det värsta?

Inte nog med det så fick jag chocken när jag var inne på Facebook. En kille som valde att lämna oss. En kille som jag haft en nära relation med. En kille som tog en plats i mitt hjärta och gjorde så att jag mådde bra. Han finns inte. Kan inte beskriva med ord om ledsen jag känner mig. En klump i magen.

Jag tänker tillbaka när jag egentligen ska blicka framåt. Joels och min myskväll igår, den va underbar på alla sätt och vis. Jag älskar den mannen. När sånt här händer så värdesätter man faktiskt det man har. Hur viktigt det är att inte ta varandra för givet och att man ska vara rädda om varandra.

GrAtTiS MaMmA

Idag fyller min lilla mamma år, 43 rättare sagt på självaste Lucia-dagen. I eftermiddag ska vi dit på lite fika =)



(OBS! Härligt att Kevin blev Idol 2008!!!!!!!)


Godmorgon ;)

Blir ett kort God Morgon-inlägg!

Hoppas att ni alla har sovit gott. Det har jag inte jag, täppt och snuvig som jag är. Dessutom drömde jag lite konstigt. Igår orkade jag inte blogga när jag kom hem. Jobbade mellan halv ett och nio igår, sen stöp jag i säng nästan, Idag ska jag gå bredvid på demensavdelningen ett par timmar, sen hem och sova innan det är dags för ett nytt pass igen. Fyra timmars endast så det går nog bra. Kanske blir ett till inlägg senare under dan.

Ha en fin dag och va rädda om er :)

Önskelista!?

Dagarna går fort. Snart är julen här. En längtan för dom flesta. Inte för mig. Jag har inte kommit i nån julstämning än så länge och jag försöker inte göra det heller. Denna jul känns bara så onödig. Fröken negativ är i farten, men jag känner bara "Blääh" kring alltihopa.

Fått flera förfrågningar om vad jag önskar mig. Känns som att jag har det mesta i prylväg, kläder har jag till förbannelse även att det är extra roligt att få nåt nytt på klädfronten. Jag har en karl som jag älskar mer än mig själv, jag har en familj som betyder massor, vi har en soffa att sitta i, en säng att sova i, ett köksbord att äta mat på, en mikro att värma överblivna rester, en kaffebryggare som gör världens godaste kaffe, en hårfön som ger håret volym, en dator... och massa mer därtill.

Sen finns det dock saker som jag önskar mig.  Jag tror inte på tomten och heller inte på Gud så ja, då finns det ju bara familjen och vännerna kvar som kan ge med det jag vill ha. Men om det nu är sådana saker som jag önskar mig som ingen på denna jord kan hjälpa mig med då? Ja då får jag ta saken i egna händer. Hur det nu skulle gå till?

- Ett bättre självförtroende
- En snyggare kropp, då ingår det mesta från topp till tå.
- En hårförlängning som kostar multum och som jag får drömma om länge, länge till....
- En bil såklart, en egen liten skrutt som jag kan åka i. Snart så ;)
- En karl som kan sätta sig in i hur jag som tjej kan känna mig vissa dagar med hormoner och skit. Än så länge har ingen karl kunnat det.
- Pengar, en massa pengar som jag kan stoppa under huvudkudden eller varför inte sätta in på ett konto till framtiden.
- Laserbehandling för mina ögon, så jag slipper använda glasögon och linser.

Listan kan göras lång. Jag vet att jag överdriver massor, men om man nu frågar om vad jag önskar mig tycker iallafall jag personligen att jag har rätten att säga precis vad jag vill :)

Nä, jag ser inte julen som enbart onödig och jag uppskattar alla mysiga stunder och Kalle Anka på julafton även om jag kanske inte vill erkänna det alltid. Jag älskar tomtegröt, och glögg är himla gott! Julen kommer spenderas på jobbet.

Vad önskar du dig?



 


Äntligen över





Usch, vilken hemsk dag det här ha varit. Började dagen med att sova länge och när jag klev upp kände jag mig konstig i hela kroppen. Drog på mig morgonrocken och slängde mig i soffan. Nån frukost va inte och tänka på. Somnade som en gris i soffan och vaknade till världens längsta migränanfall. Låter överdrivet, men jag kunde knappt inte ens röra mig för att det gjorde så ont. Vad jag än gjorde så blev det bara värre. Lyckos ni som aldrig har migrän. Man kan inte ens föreställa om hur det kan kännas om man aldrig upplevt den smärtan. Stängde av Tvn, gick in till sovrummet, släckte lamporna och Joel var snäll och hämtade min migräntablett som är utskrivet på recept.

Låg länge i sängen, men bestämde mig sedan för att gå till vardagsrummet igen. Kröp ner i soffan och tog på mig filten. Efter att varit illamående sen morgonen så klöktes jag snabbt och hann inte mer än in till toan och spydde som en kalv. Flera gånger och mycket dessutom.

Ja, inte släppte migränen efter det. Nu mår jag lite bättre och jag har kunnat äta. Huvudvärken är inte helt borta och jag är rädd för att jag inte ska kunna sova inatt eftersom jag inte gjort annat än och vilat under dagen.

Det är värt ett försök. Godnatt.

Gooood Morgon!

Idag är ordet trött det ord som beskriver min personlighet allra bäst idag. Gäspar konstant och jag orkar INGENTING.
Jag vet att man orkar mer än vad man tror, men nu känns som att jag lätt kommer slösa denna dag till vila, slapphet, och gäspning. Någon energi har jag inte sett röken av. Energin som fanns igår är borta.

Jag vet iallafall en sak som jag måste göra idag. Gubben och jag ska ner till källarn i eftermiddag och leta upp en massa gamla papper, meriter från jobb etc. För imorgon ska jag till Af igen och visa dom plus att jag ska lämna in lite andra papper. Pratade med jobbet igår och fått en extra tid. Kalasbra!

Det blir vad man gör det till...

=)

Det är mycket nu...

HUR SKA JAG PRIORITERA ???

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!

Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag (och sen kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toa).


Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen annars är det illa!

Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns dock inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, för du kommer inte ens märka det.

Man ska också äta nötter och bönor/ärter varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärter. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!

Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna, dvs. borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna/bönorna. Detta ska dugöra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.

Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag.Det funkar inte längre eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme). Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.

Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några st kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk  inställning i livet.

Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt, dvs.du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner.För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.

Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.

När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29 timmar. Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!
T.ex. Duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv .

Och då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det (du kommer behöva det). *suck* *stön*

Sen om du skulle få 2 minuter över, skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet som är som sagt  väldigt nyttigt.

Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärter), vet  jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.

Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!



Home sweet home

NU är vi hemkomna ifrån Göteborg och helgen har varit toppen! Tyvärr åkte inte kameran fram nåt, men julen på Liseberg ska hellre upplevas live än ses på bild tycker jag =)

Det var verkligen en hög mysfaktor om man bortser ifrån alla människor. Ja, det gick knappt att ta sig fram och att spela på hjulen, ja det var inte det lättaste. Sjukt mycket folk, men ack så vackra julgransbelysningar. Den varma choklad, ja jag påpekar den ÄKTA varma chokladen var supergod, men kall.


Träffade på mina jobbarkompisar ifrån Boken också bland allt folk så det var trevligt! Senare på kvällen gick vi ner till den Holländska restaurangen precis under där min farbror bor och käkade. Pappa var snäll och bjöd och för mig blev det en kycklingfilé med vitlökssmör och stekt potatis ;) Himla mumsigt! Därefter spenderades resten av kvällen i lägenheten och vi var trötta allihopa efter veckan.


Lite sovmorgon blev det allt och när vi hade gått upp och käkat frulle så tog vi en promenix till varuhuset Nordstan. Va inte på nåt vidare shoppinghumör så det blev en billig helg =)

Borta bra, men hemma bäst. Visst fasen stämmer det?

Äntligen helg;)

                                           


Fredag idag och jag mår toppen!  Ikväll ska vi på kalas eller ja lite fika eftersom Joels storasyrras sambo fyller år. Vad vi ska köpa vet jag inte? Svårt när man ska köpa till killar. Lättare till tjejer. Kanske beror på att jag själv är tjej =) För då kan man ju köpa nåt som man själv tycker är fint.

Joel sover som en griskulting i sovrummet och jag sitter här hemma med morgonrocken. I know, klockan är snart två och jag har inte gjort mer. Joo, för fanken har målat mina naglar lite ljusrosa, motverkar mitt nagelbitande och så ser det ju fräschare ut :)

Dags att ta sig i kragen och hoppa in i en dusch... eller ska jag ta disken först kanske.. Hmmm...

Ha en trevlig helg mina änglar!


Hells Kitchen

Har man gjort idag då? Jo gick upp vid nio tiden. Pallrade mig ner till tvättis för att tvätta det lilla som låg i tvättkorgen. Efter dessa maskiner så gick jag upp till Tessan och Albin. Drack lite kaffe och timmarna gick snabbt. Gör det ju alltid när man har trevligt.

Därefter gick jag hem och tog upp blandfärs från frysen och stekte lite biffar. Så idag blev det husmanskost här hemma, köttbullar, potatis och gräddsås och så lingon såklart! MUMS!

Proppmätt som man blev åter igen så låg vi och höll om varandra i soffan. Mysigt. Älskar verkligen dessa stunder. Det gör att det pirrar i hela kroppen. Åh....

Sedan käkade vi lite glass och kollade "Hells Kitchen". Jen åkte ut. Bra beslut.





Nu har jag dessutom tagit ett eget beslut och jag hoppas innerligt att min självdisciplin håller denna gång. Det gäller angående min glutenintolerans (celiaki). Som jag nämt för länge sedan så tål jag ju inte vete, så om jag ska vara riktigt hård så ska jag inte äta pasta, bröd eller annat som innehåller vete.

Googlade lite om det och blev paff när jag läste om det igen. Trodde inte att det kunde skada så mycket om man slarvar. Lite slarv är INTE bra och jag har ju i stort sett slarvat hela tiden efter att jag fick diagnosen. Skärpning, Malin! Det är ju för min egen skull. Får bli ett nyårslöfte. Jag måste ta detta på allvar.


Dagens

Idag är jag lite lat så det får bli en dagens... ;)

Humör: Lite nere, kan bero på dålig sömn även i natt. Det är mycket nu.
Gjort: Varit nere i tvättstugan och slängt i första maskinen, pratade med jobbet nyss. Fått fler tider.
Planer: Bli klar med tvätten. Kanske kila upp till Tessan om hon är hemma.
Ser på: Dataskärmen.
Lyssnar på: Datorns surrande och grannens hund som skäller.
Läser: Aftonbladet.
Dricker: Börjar bli lite smått kaffesugen.
Äter: Inget, fy inte det minsta sugen på nåt att äta för tillfället.
Bästa: Att det är snö ute. Hoppas det är kvar över helgen.
Sämsta: Att jag är lite stressad inombords.
Väder: SNÖ!


Sent

Klockan har gått över tiden ikväll igen. Jag fastnade framför Laptopen i sängen och kollade förra avsnittet av "Färjan". Ja han Håkan i baren skulle ju inte jag tacka nej till om jag var singel, men nu har jag ju mitt stadiga och lyckligare kan jag nog inte bli. Han är bara får go min karl.

Idag har jag träffat farmor igen och det var lika trevligt som alltid. Efter det somnade jag på soffan med filten ihoprullad som en kåldolme och Joel väckte mig med en puss på pannan. Inte konstigt kanske att jag sitter här nu. Livsfarligt att råka somna sådär på eftermiddagen :/

Han åkte ut till landet och sysselsatte sig med att greja lite i hans gamla pojkrum som numera ska bli ett färdigt gästrum innan jul. Och vad gjorde jag? Jo, jag slog en plingedutt till frugan och gick dit och fikade. Nuförtiden känns det inte som jag dricker så mycket annat än kaffe om vardagarna. Borde dra ner och dricka nåt annat, men va fasen. Det är ju så gött!

Igår kväll. Sent till och med så låg jag och tjuttrade med Linda i telefon. Vi pratade säkerligen över en timme och jag hoppas att vi kan ses snart igen. Det krockar oftast med våra tider, men nån jäkla lucka måste det finnas.

Natti Natti.. Imorgon ska jag tvätta (igen) för på Lördag åker vi till Götet som ni vet!


Tips!

För alla tjejer, ja killar också givetvis. Om ni nu sminkar er ;). Tänkte tipsa er om en skitbra Foundation som jag köpt. Brukar köra på en Loreal annars, men tänkte prova nåt nytt.

Den är tunn, lite blaskig dock men sitter som smäck. Hela dagen. Känns återfuktande, men jag tycker ändå att ni ska använda en ansiktscreme under. Apoteket har många bra!




Nöjd

Jag är så glad att allt flyter på i livet. Ingen motgång än så länge. Peppar peppar...

Idag är jag nöjd med min insats. Faan va skönt det känns. En sak är avklarad. En kvar. Det fixar jag lätt som en plätt.

Underbara karl som köpte hem smörgåstårta idag. Han är min juvel. Det dyrbaraste jag har. Och farmor min som bjöd mig på en Budapestbakelse. Är jag bortskämd eller? ;) Lite kanske! Ikväll blir det mys i soffan med älsk.

Dagens

Humör: Seeegt... svårt att komma upp imorse.
Gjort: Druckit kaffe och kollat runt lite på nätet.
Planer: Åka in till Linköping. En dusch strax.
Ser på: Just nu lägger jag fokus på detta inlägg.
Lyssnar på: Black Eyed Peas.
Läser: Corren, Aftonbladet, några bloggar.
Dricker: KAFFE! KAFFE! KAFFE!
Äter: Ska försöka tvinga i mig nåt snart.
Bästa: Att jag känner mig motiverad.
Sämsta: Att jag är lite stressad.
Väder: Regn. Bläääh!


Måndag

Igår var det första avdvent. Kan ni tänka er? Va tiden går! Inte längesen man var på jobbet och svettades på grund av värmen, och inte längesen man satt ute och solade. Om 23 dar är det JULAFTON.

Här hemma har vi inte lagt ner våra själar i att julpynta. Självklart har vi ljusstakar, lite tomtar och såklart min julstrumpa. Ska jag vara ärlig så är jag inte mycket för julfärgerna, rött, grönt.. osv. Tycker om det stilrena utan en massa tomtar överallt.  Mysigast är det hemma hos farmor. Där passar det med alla dessa julsaker och där känner iallafall jag en riktig julstämning. Bara tanken på att jag ska jobba hela julaftonsveckan inklusive nyårsveckan gör att jag inte ser framemot julen så värst mycket.

Men jag kan tillägga att när man väl kommer dit så rullar timmarna snabbt och det är rätt mysigt även på jobbet =)





Dagens

Humör: TRÖTT, knappt sovit en blund på hela natten :/
Gjort: Ingenting sen jag vaknade, strax äta lite frulle.
Planer: Jobba 14-20.
Ser på: Dataskärmen.
Lyssnar på: Datorns surrande.
Läser: Saras blogg.
Dricker: Inget än så länge. Kaffe snart.
Äter: Får nog bli nåt lätt.
Bästa: Att jag ska jobba och tjäna pengar.
Sämsta: Att jag är så fruktansvärt trött, med tanke på dålig sömn.
Väder: Ingen aning, måste kolla =)


RSS 2.0