Hamlet

Igår blev det en en lång dag för mig. Eller det kändes som det iallafall. Gick upp rätt skapligt, gjorde mig iordning och satte mig på pendeln till stan. Där mötte jag upp mormor och vi gick in på H&M. Fick välja ett par plagg som hon betalade =)

Efter det sa hon att vi skulle gå till Hamlet och där bjöd hon mig på lunch. Riktigt mysigt faktiskt. När vi ätit klart åkte hon hem och jag gick till Apoteket och köpte lite produkter till ansiktet. Har fått kvisslor, finnar. Blää är väl hormonerna antar jag som ger utslag. Dyrt blev det. Nästan femhundra spänn. Men vad gör man? Man vill ju inte att det ska bli värre.

Väl hemma så kollade jag i överraskningspåsen som jag med mig hem ifrån mormor. Däri låg allt möjligt. Handduk., handkräm, duschtvål, schampoo, en fin kaffemugg etc.

Jo, höll på och glömma jag måste tillägga att jag gjorde värsta fyndet igår på smycken. Fick presentkort av Joel på 500 i jul, och jag fick med mig hem smycken för nästan tvåtusen kronor. Dessutom va det av märket PIlgrim, som är ett av mina favvomärken. Såå fina så =) Ska försöka hitta nåt fint att lägga dom i, eller hänga dom på!



Idag jobbar jag en delad tur och det känns sådär. Gick bra i morse, men när man har kommit hem så vill man ju va hemma och inte gå tillbaka. Thats life. Det kommer gå bra och timmarna kommer gå fort ;) Det brukar dom göra på den våningen =)

Jag har fuskat!



En sån här kaloribomb åkte ner idag. Mamma och hennes karl var här och hämtade laptopen.  Dom köpte med sig varsin semla så det satt vi och mumsade på till kaffet som råkade bli extremt starkt;)

Jag får ju inte äta sånt som innehåller vete, men idag blev det ett undantag.

Hur som helst, det va SMASKENS!

Idag har jag varit ledig och det var otroligt skönt. Fick tyvärr ingen speciell sovmorgon, eftersom jag hade bokad tid på Synsam. Nu är mina linser beställda så nästa vecka kommer dom och jag ska fundera på om jag ska köpa nya glasögon eller inte, har ett par nu som jag varvar med mina linser, men dom känns gamla och tråkiga. Man vill ju förnya sig =) Det tråkiga är att glasögon är dyrt, mina glas är extra dyrt med tanke på att jag har så starkt synfel.

Ska tänka på det.

GRATTIS JENNY SOM VANN EN RESA TILL LAS PALMAS PÅ LÖRDAG MED MIX MEGAPOL!!

SKA TÄNKA PÅ DIG GUMMAN NÄR DU SOLAR OCH BADAR I PINA COLADA ;)

Sorry

Dålig med uppdatering dom senaste dagarna och den enda ursäkten jag har är att jag jobbat mycket.

Idag jobbar jag en delad tur så om ca 1 timme så är jag på väg till jobbet igen. Har jag jobbat elva timmar idag =)

Vill ha mina pengar NU!

Hemma




Nu, äntligen är jag hemma efter att ha varit på jobbet sen halv sju i morse typ. Sov så illa i natt så och det sätter ju sina spår nu på eftermiddagen. Jag vet med mig att om jag lägger mig i soffan nu så somnar jag på stört! Bäst att hålla sig vaken, så jag kan sova i natt. Älskar annars att ta en powernap på eftermiddagen.

Hade tvättstugan på jobbet och det är inte min grej riktigt, dessa lakan som ska manglas, det ska strykas och det enda med det andra. Dessutom är jag lite nojjig över att jag ska färga nåt, har inte hänt hittils och det är jag glad för. Hemma , tänkte jag säga är ju liksom skitsamma, men så är det ju inte. Det är dock värre att misslyckas med andras tvätt, speciellt om det är nåns "favvotröja a la pret a porter märke" =)

När jag kom satt det en söt lapp på dörren "
Älskling, Jag ska städa när jag vaknar sen. ÄLSKAR DIG!".

Dessa små lappar, dom är ju bara för söta ;)

Kvällen

Nehepp!

Tänkte att jag skulle hitta en fin bild att lägga in till detta inlägg, men hittade ingen vettig så det blir utan. Orkar inte leta mer.

Idag har jag jobbat var på en avdelning från halv ett till klockan fyra, och sen på en annan mellan fyra och åtta. Första timmarna var lugnt som gatan, inte mycket larm. Kvällen var också rätt lugn. Det gick bra. Fick förfrågan om sommaren, ska prata med dom imorgon om det tänkte jag. Jobba ska jag iallafall göra som det ser ut nu, hur många procent det vet jag dock inte ännu. Tänker inte ta heltid iallafall.

Ja, så mycket annat har inte hänt. Jo, fick ett sms av mamma förut att mormor lagt in en hälsning i Östgötatidningen på Alla hjärtans dag till hennes barn och barnbarn. Hade jag missat totalt. Så noga läser jag tidningen. Det var fint skrivet, ringde upp henne och vi ska höras början på nästa vecka för att bestämma en dag när vi ska ses. Jag har mycket jobb veckan som kommer sen, men någon lucka borde det ju finnas.

Usch. jag känner mig så frusen... fryser ofta. Ska nog införskaffa mig en värmedyna när lön kommer ;) Åh, vad jag kommer sova gott då :)

Dags för mig att inta sängen strax. Klockan kvart i 6 är jag uppe och grejar =) *gäsp* Sweet Dreams...

Tvättdag

Hmm...

Har egenligen inget vettigt att skriva om nu, men jag ville ändå få in ett inlägg innan det är dags för mig att sova. Idag gick jag upp skapligt, låg och snoozade ett bra tag. Ville bara sova, men har man en bokad tvättid och dåligt med underkläder ja då får man bara pallra sig upp vare sig man vill eller inte.

Det gick smidigt, tråkiga är att inte mycket hann torka. Hade ju bara ett tre timmars pas och då blir det lite kärvt om tid. Så nu hänger det på torkställningen inne i vardagsrummet.

Annars har jag inte gjort så mycket. Joel gjorde maten idag. Riktig husmanskost. I like ;)

Jobbet ringde förut, ska jobba ett par timmar Söndag morgon. Kommer bli kämpigt att pallra sig, men det är bara att inte gnälla och bita ihop.

Dags för lite sömn åter igen...

Very very trött...

Söndag, slutet på veckan. Fjärde dan i rak på jobbet och det va faktiskt riktigt segt på eftermiddan/kvällen. Huvudvärken kom och har fortfarande inte gett med sig. Inga tabletter har jag hemma heller så det är bara att stå ut. Får hoppas på att det gått över tills imorgon, men vore ju toppen om värken kunde försvinna nu ikväll så man kan somna gott. 

Sista veckan gubben jobbar natt sen blir det två-skift. Skitbra tycker jag. Som jag alltid brukar säga så finns det för och nackdelar med allt här i världen, men det ska bli skönt att få ha nån bredvid sig i sängen.

Förutom lite trötthet och skalleper så mår jag toppen! Imorgon ska jag upp skapligt, tvätta ett par timmar och imellan det så blir det nog en powernap eller två;)

Jag har lite jobbtider framöver och det känns bra. Dagarna går mycket fortare.

Alla Hjärtans Dag





Igår jobbade jag, från halv tolv till åtta och sen när jag kom hem så kollade jag Melodifestivalen och mumsade lite godis ;)

På köksbordet stod en vacker blombukett, till mig, från Joel =) Vilken underbar människa till pojkvän jag har.

Fredagen den trettonde






Haha!

Va bara tvungen, vilken bild :)

Inte hade jag en tanke förrän nu att det är Fredagen den trettonde.
Lite skrockfull är jag nog, men jag tror även att denna dag kan ge tur också.
Hoppas ni klarar er från en massa otur och att ni får en trevlig afton.

Fredag

Hej svejs!

Hoppas allt är bra med ER =)

Jag hade skrivit ett ganska långt inlägg igår när jag kom hem, men det vart nåt serverfel så alltihop försvann. Så detta inlägg kommer nog bli lite långt, antingen läser ni eller så skiter ni i det hehe..

Igår så ringde jobbet vid kvart över tre och sa att jag var tvungen att prova ut arbetskläder, det va igår som det gällde. Jag skulle ju börja jobba klockan fyra så fick lite brådis, klädde på mig och kilade ner. Sen började mitt pass och det gick över förväntan, hur bra som helst. Tröttheten fanns med hela tiden, men jag lyckades lura bort den ibland. Timmarna gick fort iallafall och det är huvudsaken!

Idag har jag jobbat, men endast tre timmar. Fast det var effektiva timmar då jag kom lite tidigare och satte igång meddetsamma, några extra minuter är ju aldrig fel =) Känner mig lite slö, men det går säkert över till kvällen. Ska sätta igång med lite käk snart tänkte jag :)

Ja det blev visst inte så mycket nedkluddat. Önskar att jag kunde bidra med mer, men fredagen är ju inte över än ;)


Lite piggare




Så skönt! Har diskat världens största diskberg, ok... det kändes som det iaf :)
Tagit en skön dusch dessutom.
Blev lite förtvivlad förut. min namnskylt till jobbet var puts väck, letade och letade dom är ju dyra! Men hittade den inte så jag gick in på nätet och beställde en ny, tänkte att ifall jag hittar den sen så kan de ju vara bra med två iaf, om den ena nu skulle råka försvinna igen.

Envis som man är så kunde jag inte släppa det, jag skulle bara hitta den. Högst upp på hatthyllan under vantar o mössor-där låg den!!

Klockan tickar på och om cirka en timme är man på väg till jobbet. Det är lustigt ju länge man varit hemma, desto jobbigare blir det att jobba. Man omar sig lite, men sen vet jag ju att det kommer gå bra bara jag väl kommer dit. Inte vet jag vem jag ska jobba med heller, men det löser sig :)

Är hemma efter nio...

Blåbärssoppa

För ovanlighetens skull så har jag druckit ett stort glas med blåbärssoppa idag. Läskande gott, när den är kall. Ja, nog om det.

Puuh, i natt hade jag inga mardrömmar. Även fast det känns som det. Hjärnan går segt idag. Kroppen likaså. Hamnade ändå rätt skapligt i sängen då jag brukar vara uppe sent för det mesta. Hoppas verkligen att Joel börjar två-skift så jag får lite sällskap. Känslan att alltid somna ensam, ja den är inte kul. För att inte tala om hur tråkigt det är när jag går upp och Joel ligger kvar i sängen och snarkar.

Här hemma ser det ut som ett bombnedslag, eller ja det är inte dammigt utan bara att det ligger en massa saker framme. Jag vet, den största boven är jag själv. Jag är hopplös för tillfället. Hoppas det blir lite ändring på det snart när den efterlängtade energin är tillbaka.

Som igår, tyvärr så har jag faktiskt inget upplyftande att skriva om. Ska värma lite mat sen igår och sen ta en dusch. Därefter jobba lite. Jag behöver en spark i baken.

Mardrömmar

Usch, fy och tvi! Vilka mardrömmar jag haft dom två senaste nätterna. Känns hemskt, och jag blev så rädd när jag slog upp ögonen. Det känns så äkta, som om det skulle vara sant. Som tur är så hoppas jag INTE att det var en sanndröm.

Idag har jag inte varit så aktiv. Sov länge. Gick upp och ringde Synsam för att avboka min tid, med tanke på att jag jobbar då. Det va inga problem. Sen lagade jag till lite käk, kyckling och klyftpotatis. Himla GOTT!!

Annars har jag som sagt varit väldigt passiv idag och hur mycket jag än sover så blir jag inte pigg. Hoppas det försvinner snart. Vill ha sommar och sol ju! ;)


Snö, snö, snö... ännu mer snö. Trött på det vita, halkan, blasket som blir efter och kylan. Tycker det får vara bra nu. Det positiva är ju att det är ljusare och att man iallafall känner en liten gnutta av att vi går mot ljusare tider.

Nä. det blev ett tråkigt inlägg av mig. Kanske för att jag känner mig tråkig idag!?

Grossen

Hmm, idag har man varit på arbetsförmedlingen och lämnat in pappret. Gör ju det en gång i månaden för att få lite pengar dom dagarna jag inte har jobb. Jobbet ringde förut och har fått rätt mkt tider nu. Är ledig imorgon sen jobbar jag fyra dar i sträck. Kommer bli tufft, men så är det.

Förutom att ha varit på Af och pratat med jobbet så har jag varit hemma hos Tessan och umgåtts. Lilleman är inte pigg alls, hoppas han blir bra snart!

Idag på eftermiddagen har vi varit på City gross och handlat. Blev fyra kassar fulla av diverse olika varor. Denna gång fick vi mkt för pengarna, brukar va så olika det där. Ibland blir det svindyrt och man har knappt fyllt en kasse full och idag fick vi hem massor. Beror ju lite på vad man handlar såklart.

Annars har jag bara latat mig, har ju en anledning till det och det är skönt. Fryser så dant, oavsett om jag ligger nedbäddad eller inte. Hoppas inte på feber. Det räcker som det är ändå.

Mannen här i huset har åkt till jobbet så nu är jag ensam igen. Hoppas han får börja skift så småningom så vi får sova tillsammans. Jag avskyr att somna ensam. Har alltid gjort det.


Fruktsoppa

Jag har fått smak för fruktsoppa. Har alltid varit en favorit, men nu dricker jag minst ett stort glas om dagen. Är ju mycket socker i, och inte så nyttigt. Men på nåt vis så känns det fräscht!


Min dietist ringde nyss och jag känner mig stolt över att jag skärpt till mig angående min glutenallergi. Jag har skött mig sen sist jag hade kontakt med dietisten, från att ha slarvat hela tiden så har jag varit jättenoga med det. Någon enstaka gång så har det åkt ner nåt, men förutom det så har jag varit duktig eller ÄR duktig =)




Det tar ju tid innan man får bort en vana och jag har ju alltid kunnat äta precis vad jag velat ha hela tiden. Men allt går, om man bara ge sig fanken på det ;)

Ja.. hmm, vad som händer idag vet jag inte. Blir lugnt. Ska sitta med lite papper tänkte jag.

Jahopp

Har man gjort idag då? Jo sovit dåligt ännu en gång. Vaknat flera gånger och det tog tid innan jag kunde somna, blev väckt av att telefon ringde, men hann inte svara så jag smet upp och ringde till jobbet. Fick tider både på Lördag och Söndag, men sen ringde hon vid ett igen och sa att det blivit ett missförstånd så jag har inga tider i helgen. Känns både bra och dåligt. I och med att jag känner mig trött och seg så är det skönt att vara hemma och ta det lugnt, men å andra sidan så faller det på min rastlöshet.

Idag har jag iallafall varit på Apoteket och köpt järntabletter. Hade bara ett par kvar här hemma. Sen gick jag till ICA, med sällskap in av Tessan och köpte ett par flaskor LOKA, och så damp det ner en chokladbit. MALIN, att du aldrig lär dig!

Efter det gick jag hem, tessan gick hem till sig och lastade in sina matvaror och jag satte på lite kaffe. Efter en stund satt vi i soffan och tjuttrade innan det var dags för henne att bege sig till dagiset och hämta lilleman.

Jag har masserat Joels fötter, tycker om det för man blir själv så avslappnad av att massera nån annan. Därefter var det min tur och Joel pillade mig i håret. Älskar det. Underbart ;)

Imorgon har jag tid på Synsam.

Idag har man...

Uträttat lite...

Gick upp, fick tag på Linda, hämtade upp henne och åkte till Grossen där jag handlade hårfärg. Köpte lite fikabröd och åkte hem till henne. Snäll som hon är och duktig så färgade hon håret på mig. Åter igen mörkbrunt, skönt slippa utväxten som stört mig ett bra tag nu! Det blev kalasbra, kan bjuda er på ett par bilder imorgon kanske.

Därefter åkte jag hem och blev genomsvettig och irriterad. Våran bil är hur bra som helst att köra, man sitter bra och den är verkligen bekväm. Men när det kommer till backning och parkering. Fy, så sur jag blir. Ja, inte på mig själv utan bilen såklart ;)  Försökte och försökte envis som man är. Till slut fick jag till en någorlunda parkering och då klev jag ur =) Man är ju envis. Övning ger färdiget.

Gjorde lite käk hemma, kassler och ris. Sen ringde jag mamma och vi åkte dit på en spontanfika eftersom dom snart åker till Härjedalen en vecka och åker skidor. Trevligt och träffa mammsen och lillebror :)

På hemvägen slog Joel en pling till hans kompis och vi åkte dit och kollade på en bil. Till mig =) Provkörde den också. Kändes lite tung, men är ju så med alla bilar när man inte van. Våran som vi har är ju ny så det  blir ju stor skillnad.

Får om det blir nåt köp eller inte. Va lite som skulle fixas och så. Så jag ska fundera.

Ja det va i stort sett min dag det. Har du gjort idag?


Städdag





Åh, vad jag känner mig nyttig idag!


Trots min trötthet så har jag fått lite gjort idag. Har dammat, dammsugat, torkat golven pch bäddat rent i sängen.
Det går faktiskt fort bara man väl kommer igång =)
Men om några dar så är det lika dammigt igen och dags att dra fram snabeldraken ännu en gång.
Men va skönt och vad nöjd man känner sig när det luktar rent och fint? För att inte tala om hur härligt det är att krypa ner i sängen när det är renbäddat.

Förutom det så har jag varit hos Tessan och käkat. Hon bjöd på fläsk, potatis och löksås. Så himla gott! Det är alltid godare att äta hos nån annan, det smakar mycket bättre.





Rachel Ray




Jag tror jag börjar bli som en pensionär. Sitter och kollar på en massa talkshows, eller så sitter jag näst intill bänkad framför "Våra Bästa År". Som att man inte har nåt liv liksom?

Men å andra sidan så ska jag inte få dåligt samvete för att jag är hemma och tar igen mig och det är ju faktiskt inte mitt fel att det är dåligt med jobb nu. Jag hoppas dom ringer senare i veckan. Ett par dar är skönt att vara hemma, men sen blir det bara tråkigt och jag blir så lätt rastlös!

Som sagt, jag brukar kolla på "Rachel Ray" på tv3 om jag nu inte förmår mig att göra nåt viktigare. Men jag gillar det programmet, det är så blandat.

Ja, just idag känner jag mig som en pensionär. Men ibland måste man få ha rätten att tillåta sig vara ledig och bara vila.

Ibland måste hälsan komma i första rummet.


(Håller tummarna för lite jobb i veckan.. jag är ju van och jobba mycket!)

Måndag igen!

Veckorna bara springer förbi, helgerna likaså.

För mig känns det nästan som lite helg idag eftersom jag jobbade igår. Blev väckt av min mobil som ringde. Trodde det var viktigt, men sen insåg jag rätt snart att det antagligen var en telefonförsäljare. Nästa gång dom ringer så kommer jag nog få ett utbrott.

Om ca 20 min ska jag tvätta, Slänga i ett par maskiner och i mellan det så tänkte jag faktiskt slänga mig i soffan ett tag. Egentligen så vill jag börja städa här hemma, dammsuga och torka golven, men med tanke på att Joel sover så får det bli senare. En nackdel är att det inte blir av, det är ju nu jag har som mest energi.

Är himla sugen på att färga håret igen. Utväxten är påtaglig. Den syns. Tycker håret ser så ovårdat ut med en större utväxt. Får se om jag tar bilen i eftermiddag och åker och handlar lite färg, annars får det bli en annan dag :)

Härliga Måndag, en ny vecka... Det är Februari. Vädret är sissodär.

Kvällen




Jobbet har gått kalasbra idag/kväll, även att jag kände ett flertal gånger att jag bara ville hem och sova. Eftermiddagen var lite seg och det kändes som att nån hängde sig i visaren och och inte ville att jag skulle få gå hem. Sen på kvällen rullade timmarna på och hux flux fick jag byta om och gå hem. Har lämnat in min timrapport för denna månad och jag är hel nöjd, fått bra med timmar och det innebär att jag kommer få en skaplig lön nästa månad. Alltid skönt med lite framförhållning tycker jag. Tar en dag i taget, men det underlättar när man vet att det kommer klirra lite i kassan även vid nästa löning. Dessutom är det jätteskönt att veta att jag slipper slänga pengar på körskola!!

När jag kom hem hade Joel gjort lax i ugn och det satt fint i magen. Mums Mums! Hungrig som man är när man jobbat mycket. Känner mig lite bortskämd idag ;) 

Nu jobbar han och jag har haft Tessan här på besök ett par timmar. Drack lite kaffe och snackade på som vanligt om våra beskymmer hehe.. Nedå, men alltid skönt att få prata av sig med nån som förstår och kan hantera min irritation över saker och ting. Jag är ju en tänkare, en grubbel människa som analyserar det mesta i min omgivning.

Imorgon har jag lite att göra även att jag än så länge inte har nåt jobb. Ska tvätta ett par maskiner, tar det viktigaste eftersom vi har en längre tvättid på Fredag. Måste ringa några samtal och om jag har energi så det räcker så borde jag städa lite här hemma. Förstår inte att det kan bli så dant på kort tid. Ändå tycker jag att man då och då tar trasan och dammar lite. Men dom letar sig fram dom små dammråttorna :/


Dags och sova kanske!? Ja.. strax! =)

Söndag

Go morgon allesammans!

Har inte så mycket att säga såhär på morgonen, har lite ångest och olust för att jag ska jobba om ca 1 timme. Känner mig inte alls motiverad idag. Hade hellre legat i soffan med pläden och kollat repriser. Men, som alltid så vet jag att timmarna går fort när jag väl är på plats.

Fick några fina produkter från GHD igår av Joel. Bland annat badskum, shower gel, body butter etc. Han fick det igår på Bröllopsmässan eftersom han fotade. Då fick han en tack-present och det passade mig utmärkt =)


Klockan tickar på här. Ska slänga mig lite snabbt i duschen, klä på mig och tvinga i mig en banan. Måste äta nåt!

Vila ni som kan. Söndag är ju en vilodag ;)

RSS 2.0