forts Måndag


Min Älskling!

Min andra hälft, ja så känns det och det är så jag vill ha det. Han får mig att må bra, lika väl som han kan få mig att bli arg, sur och ledsen. Men det är det som är så fantastiskt att man byggt upp en trygghet att oavsett hur man mår så vet man att man älskar och stöttar varandra. Vi är så olika och det är nog det som gör att vi kompenserar varandra så bra. Han är den framfusiga och jag är den som gärna ryggar tillbaka. Han är den som håller tårarna inne, medan jag är den som inte kan hålla tillbaka tårarna när det blir för mycket. Han är den som säger vad han tycker och jag är den som bär sånt inom mig och inte vill hamna i konflikter.

Ja, visst har vi många olikheter? Det är rätt unikt om man tänker efter. Att två med helt olika personligeter kan passa så bra tillsammans. Jag lär mig av honom medan han får sig en tankeställare då och då.




MÅNDAG

Vecka 36 idag då, en ny gravid vecka och jag mår bra! Ingen olidlig värk än så länge och det är jag tacksam för. Sover inte så himla bra, men det har jag inte gjort på flera månader så jag är van. Får lite kramp i benet ibland bara och det gör svinont men det går över som allt annat.

Idag vaknade jag vid halv sju, dels för att jag inte kunde sova mer men också för att en envis fluga surrade vid ansiktet, la mig under täcket, men insåg rätt snabbt att det blev för varmt. Spelar egentligen ingen roll om jag är vaken eller sover, sömn kommer jag få vare sig det blir på natten eller en stund på dan. Och jag mår oftast bättre när jag går upp skapligt. Dagen känns mer meningsfull på nåt sätt.

Har inga planer direkt, det enda är att jag måste ringa till lönekontoret och fixa hem papper så jag kan skicka in till f-kassan. Men för tidigt att ringa nu så jag får vänta en stund, innan dess ska jag nog sätta på en kopp kaffe. Ja, det gör ja ;)

SÖNDAG

Det har inte känts som en Söndag idag, jag brukar ogilla Söndagar för det mesta, då det oftast inte finns så mycket att göra då man lider av fantasibrist så att säga. Men denna dag har gått fort.

Tog upp grytbitar ur frysen och lagade till köttgryta och ris, längesen nu. Sen gick jag och plockade lite här hemma, vid fyra tiden kom pappa, farmor och co så vi fikade lite =)

Igår åkte jag till mamma i Linköping och fördrev några timmar. Har fixat en blogg till mammsen nu. Hon ska skriva om sin sjukdom och om sin operation som hon ska göra snart.

Har tyvärr inte mer och tillägga ikväll, tog en bild på magen då jag går in vecka 36 imorgon, men laddar upp den imorgon ;) Nu ska jag greja lite här hemma, sen blire tvn för hela slanten. Kan bli lite popcorn ikväll och mys!

FREDAG



Trodde jag skulle få spy, älskar allt med svarta vinbär i olika dess former, men inte i denna fil! Vi köpte fel på City Gross. Den här smakar pyton, äcklig eftersmak. Rekommenderas ej!



TORSDAG

Ont  i fötterna nu efter att ha spenderat några timmar med Jennifer på Ikano. Gjorde ett stopp på Jysk också för att kolla efter täcke till vagnen, även att jag säkerligen kommer använda åkpåsen och filtar mycket så vill jag ha ett täcke ifall att. Det fanns ett men det var så stort och pösigt, riktigt fluffigt asså och inte så billigt för att vara Jysk så det blev inget köp. Men till min förvåning så hittade jag ett på Babyproffsen och det är en dyr affär. Men det fanns ett för 129 kr så det blev toppen! Forfarande tjockt, men inte likadant som det på Jysk.

Köpte till ett underlakan också så nu är allt till vagnen färdigt. ;) Känner att jag kanske är lite tidig, men va sjutton man vet ju aldrig när lillen vill ut och det närmar sig. Dom säger ju att man inte ska ha täcke eftersom bebisen kan få det över sig och inte kan lyfta bort det själv. Men nu finns det ett här hemma iallafall.






Har fått en förkärlek till dessa små Mumintroll. ack så söta.. runda och goa..


Hittade en amningsbehå också, känns väl lite onödigt kanske. Är ju inte ens säkert att man kommer att amma, men nu har jag en och jag hoppas den passar. Orkade inte prova lat som jag är.

En gottispåse plockade vi till oss också, så det sitter jag och mumsar på nu tillsammans med min Mer läsk med krusbärssmak ;o)

Tror jag ska ta en dusch innan jag lägger mig.. somnar mycket skönare efteråt.

Har haft en trevlig dag med Jennifer, vi har alltid trevligt och käften går i ett. Inte en tyst minut knappt. Men jag gillar det!

Sandra gullig som hon är kom hit igår och lämnade mina nycklar som råkade lossna från nyckelbandet i hennes vagn. Jag måste hitta en lösning till detta. Inte första gången det händer.. och fortfarande har jag inte gjort nåt åt det.. Hmm...

TORSDAG



Torsdag morgon, härliga ljuvliga morgon!

Mår illa som tusan, usch är så trött på att vara illamående, trodde den biten var över, men nu har den kommit tillbaka. Ska äta lite frukost snart och dricka en kopp kaffe, sen får vi  hoppas det ger med sig.

Jag har varit effektiv =) Betalat en massa räkningar nu på morgonen och det är som vanligt ingen rolig syn, men måste ju göras så det är bara att le och försöka se glad ut ändå. Det är samma visa varje månad och man har gjort det i åratal så man är van.  Fast jag klagar inte, kollar man på Lyxfällan så blir man bra häpen. Fattar inte hur man tänker, att det ska gå så långt innan man själv kommer till insikt att man kanske borde ändra sitt betéende. Jag menar nån gång tar det ju slut och man sitter i skiten. Peppar peppar har jag haft kriser och levt på existensminimum, haft räkningar som krånglat, pengar som inte kommit som dom ska, varit arbetslös så jag vet hur det är att vända och vrida på varenda krona. Det var en jobbig tid, en extrem jobbig tid och jag blir mörkrädd om jag skulle hamna där igen.

Från pengasnack till annat så måste jag fixa lite här nu. Klä på mig, äta och skriva inköpslista. Måste åka och handla idag, det ekar i både kyl och frys ;)

I eftermiddag kommer Jennifer och hämtar mig, vi ska in till stan och kolla lite. Ska införskaffa mig en amningsbehå och lite annat nödvändigt.

ONSDAG EFTERMIDDAG

Åh, jag vann budet! *lycklig* Nu har jag köpt en födelsedagspresent till mig själv =)

Joel frågade mig idag vad jag önskar mig och jag har ju två presenter på väg nu. Väskan och bebis och det räcker gott och väl för mig :) Bättre spara pengarna till viktigare saker då vi vill flytta nästa år. Sen har vi lite smått och gott kvar till lillen.

Vill ha en svart väska nu till hösten/vintern. Den jag har nu är så beige och somrig. Visserligen har jag en del svarta väskor, men en är så liten mer som en partyväska och den andra är för stor så den här blir nog perfect ;o)






Längesen jag köpte nåt till mig själv känner jag, förutom sminket sist och det var nödvändigt då jag var inne på sista bottenskrapet nu väntas det bara en ny mascara, funderar på att beställa den via nätet då den är några kronor billigare där, ja det gäller ju att vara smart när man inte är miljonär ;o)

Fastighetsskötarn har varit här, han ringde inte innan så tur att man inte stod i duschen eller satt på toa eller nåt. Hade jag ju hoppat till av rädsla hehe.. Han skulle komma hit imorgon och fixa det sista.

Fy, idag har jag känt mig lite nere, vet inte vad det beror på. Så mycket som snurrar i skallen, saker som jag måste komma ihåg, som måste fixas, samtal som jag måste ringas.

Dags för lite mer kaffe tror jag!


ONSDAG

Morgon igen, jag var uppe redan vid halv åtta då det pep i telefonen, men låg innan och halvssov så gick upp, mumsade i mig en banan och kollade mailen och facebook såklart. Man kan verkligen bli sittandes länge =)

Det började ösregna ute, grått och trist så jag kröp ner i sängen igen. Råkade slumra till en liten stund, men drömde en mardröm så jag kunde lika gärna ha varit uppe. Hatar såna drömmar, man blir helt konstig och allt känns så äkta. Tur man inte drömmer så jämt, hade jag blivit knäpp!

Dagens planer är att jag inte har några planer och med det så kan jag i princip göra vad jag vill. Inget som kostar dock, för jag får inte pengar förrän imorgon och denna månad är full av tråkiga räkningar som vanligt. Men så är det att leva.
Man måste försöka se lite positivt också för det finns ju dom som har det värre trots allt. Vika tvätten och boka tvättid måste jag göra!

Joel har hämtat bilen på verkstan, dom ringde och sa att den var klar. Han åkte ut till sin mamma och jag jag väntar på att vaktmästaren ska komma så man kan slappna av. Jobbigt när man inte vet om dom ringer innan eller bara klampar in. Dom ska fixa ena dörren till städskåpet, ett handtag i köket och ett fönster på altan.


TISDAG



Vecka 35

Igår var Joel och jag hos barnmorskan, och allt var bra. Magen ligger precis på kurvan, hjärtslagen var normala, blodtrycket ok och bebisen har lagt sig med huvudet neråt nu. Det betydet att den håller på att gräva sig ut det miraklet =)

Fick hem lite papper som jag kan läsa om andning osv så ska väl ägna lite tid åt det när jag ändå är hemma, men samtidigt så känner jag att jag vill ta det som det kommer. Jag känner mig så lugn, helt ofattbart! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag varit barnvakt åt Sandras dotter Oliwia och det gick jättebra! Det tråkiga är att man känner sig så klumpig och det tar ju sin tid att gå från sittande ställning till stående när man är rund och tjock ;) När Sandra kom tillbaka så följde jag med dom och gick spåret, var faktiskt riktigt skönt att komma ut i skogen, fick tyvärr en massa myggbett bara och en orm slingrade sig på vägen, men frånsett det så var det härligt med frisk luft och trevlig sällskap!

Pappa och farbror kom på besök också en snabbis. Dom hade varit i Väderstad och spelat golf och passade då på att ta en kopp kaffe här hemma =) Så det blev en snabbfika.

Idag har jag knappt sett Joel på hela dan/kvällen. Typ 5 sek när han hämtade lite kläder till jobbet sen var han tvungen och sticka igen. Men jag fick ju min Joel-dos igår då vi satt och åkte ända upp till Darlarna, Falun rättare sagt. Hämtade en cross, trodde kroppen skulle vara ett vrak när efter att ha suttit så länge, men det var inga beskymmer förutom lite ryggvärk och det kan jag ta. Blev en rätt trevlig tripp ändå.

Klockan är halv elva och jag funderar starkt på att tvätta bort sminket, och borsta tänderna. Vaktmästaren kommer imorgon nån gång under dan så jag ska försöka pipa upp lite skapligt. Pinsamt annars.


Fick en åkpåse av sockersöta Jennifer också och på Torsdag om mina pengar kommer som dom ska så ska vi shoppa lite (nödvändiga saker!) Längtar!


Natti Natti....


FREDAG

Lyssnar just nu på Flipsyde på Spotify, himla bra grej det där!

Tänkte pumpa i lite musik i min mp3 också så småningom, ska försöka motionera lite. Känner att jag inte kan ligga som en padda hela tiden. Inte för att jag gör det, men jag måste ut mer känner jag. Trodde jag skulle dö av svettningar och yrsel när jag gick hem från Synsam, svetten rann uppifrån och ner och jag tänkte hela tiden på om det syntes eller inte. Pinsamt isåfall. Är tydligen vanligt att man blir svett när man är gravid. Hade nog på mig lite för mycket kläder också, sen gjorde uppförsbacken sitt :) Jag vill, men åter igen blir jag frusterad över att kroppen sakta men säkert säger ifrån.

Dom ska beställa hem nya linser, ska prova ett par andra som tydligare ska vara lite billigare och det är ju toppen isåfall då jag borde köpa mig ett par nya glasögon också. Ja jag ska fundera på det. Är så kräsen med vad gäller bågar och då kommer det gå åt en del, annars kan det kvitta känner jag, Det är ju nånting man bär ofta och då ska man ju trivas med det.

Köpte med mig en lätt sallad från ICA som jag smällde i mig, var så hungrig! Nu har det gått några timmar så jag är hungrig igen ;)


TORSDAG

Vaknade relativt pigg idag :) Men har ändå inte fått så mycket gjort. Ingen lust helt enkelt och då kan det lika gärna va :)
Fasen att man ska känna så många måsten bara för att man är hemma om dagarna.

Har fått lite mer klarhet i hur jag ska göra med min a-kassa nu fram till 1 september då jag tänkt ansöka om mammapenning. Och jag kan stämpla som vanligt. Fick dock en komplettering hem på posten att jag glömt kryssa för en del rutor, fattar inte tycker jag kollade så noga men missade ändå. Har rättat till det så ska slänga det på posten idag eller imorgon.

Vill ha mina pengar nu, pengar som jag väntar på sen början på juni... har ingen aning om hur mycket det blir, men en liten slant åtminstone och det kommer väl till pass sen kan jag lova. Tycker pengarna bara har sprungit iväg nu sista månaderna, man köper lite då och då till bebis och det blir mycket sen i slutändan, men som jag brukar säga, det är roligt också :)

Väntar på min plutt som slutar om en timme, men han åker typ strax därefter igen till fotostudion i linköping, så jag blir ensam igen. Idag åkte Tessan och hennes karl till Mallis och är borta en vecka. Det känns tomt. Saknar mina arbetskamrater redan.. suck...

ONSDAG KVÄLL

Tog en snabb bild på magen, är i vecka 34 :)




Dagen blev bättre än vad jag trodde. Jag åt upp mina knäckisar och slängde mig på soffan igen. Råkade slumra till i en och en halvtimme, underbart! Sen diskade jag, bäddade etc. Mamma ringde och pratade lite. Har pratat med henne på telefon nu i tre dar, och ibland två gånger om dan. Ja, alltid finns det nåt att babbla om :)

Hux flux ringde det på dörren, där satt jag i telefon med Joels jobb t-shirt full med bröstmjölks fläckar, mysbyxor och håret som en risbuske. Hoppade till, men det var bara Tessan och Albin som ville att jag skulle följa med ut till lekparken, men jag fastnade i telefon ytterligare en stund sen ringde Linda och var på väg hit. Varit på bostadsbolaget och sagt upp lägenheten, fixat med lite papper och så. Så det var bara för mig att slänga på mig lite kläder och dra igenom håret med borsten =) För min egen skull ;)

Sen kom Joels lillasyrra och hans mamma en snabbis och lånade skrivaren.

Fick ett oroligt samtal förut, dom ringde ifrån förlossningen och det högg till lite i hjärtat. Trodde det var allvarligt, men dom ville bara meddela att jag hade påvisat bakterier i urinen, så jag har åkt på urinvägsinfektion. Kunde jag inte ana då jag inte märkt av nånting, men så är det. Åkte ner förut och hämtade ut pencillinet så det ska jag äta i fem dar nu tre gånger på dan.

Trodde att det här skulle bli en lång och seg dag, men eftersom jag haft trevligt besök här hemma så har den gått fort.


ONSDAG

GOD MORGON GOD MORGON! ;)

Äntligen morgon, faktiskt. Helt ärligt. Jag har haft en dålig natt med lite sömn. Men dom säger ju att man inte alltid behöver somna för att få den tillräckliga vilan, sen om det stämmer det vet i tusan. Jag känner mig seg, men ganska pigg ändå. Vet att jag kommer bli trött om ett par timmar och jag kommer nog ha svårt att hålla mig vaken i eftermiddag.


Några minuter efter fem så pallade jag inte ligga kvar i sängen. Gick upp, satte på lite tevatten och bredde mig ett par knäckemackor. Strax därefter vaknade plutten och åkte till jobbet.


Dagens planer är inte innehållsrika. Linda ville komma hit vid lunch och låna skrivaren, ta en kaffe och snacka lite skit, så om inte det blir ändrat så är det det enda som jag vet händer idag. Hon ska flytta i November och det känns inget vidare. Även att det går dagar och veckor innan vi umgås så vet man att man kan lätt kan ses eftersom vi bor i samma håla, men å andra sidan så är jag glad för hennes skull och hon följer sitt hjärta och vågar ta steget. Jag önskar henne all lycka och jag vet att vi tjöttermajor kommer hålla kontakten via telefon ;) För prata är nåt vi kan =) Hon är en av mina bästa vänner som jag känt i många år.


Halsbränna igen, det har börjat igen. Hade ett längre uppehåll utan dessa problem, men nu har det kommit tillbaka och det är mer än jobbigt. Hatar den brännande känslan och för att inte tala om dom sura uppstötningarna, usch!

Provat olika tabletter, men tycker inte dom riktigt hjälper. Så är det att vara gravid, både för och nackdelar =)


TISDAG

SEGT SÅ SEGT!

Samtidigt så känner jag mig trött, men beror nog delvis på att jag inte aktiverar mig tillräckligt. Jag har ju kommande saker framför mig, men denna vecka känns så seg :(

Känner mig heller inte på humör.

Ta tag i disken strax och slänga på en kopp kaffe, mer än så blir det nog inte. Det är nu man önskar att man bodde i ett hus istället, där det alltid finns nåt att göra. Där man åtminstone kan gå ut och sätta sig. Det här känns som ett fängelse. Men jag biter ihop! Längtar tills bebis kommer så vi kan mysa tillsammans ;)


SÖNDAG

OJ! Blogginläggen blir visst mer sällan nuförtiden, men jag har inte haft nåt roligt att skriva om sen i Torsdags.

Haft sån magsmärta i flera dar så ringde förlossningen igår Fredags och fick en tid på eftermiddagen. Från halv 3 till ca åtta på kvällen spenderade vi på US. Dom gjorde lite undersökningar, fick smärtstillande, tog en kurva, kollade bebis etc.  Dom trodde först att det kunde vara nåt med gallan, så dom skickade en remiss till en specialist om just den övre delen av magen. Det kunde helt uteslutas allt var bra, likaså med bebis och jag fick se dom små tårna ( 5söta små tår)... Gu så gulligt! 

Har troligen fått en muskelsträckning så därför har jag gått med smärta. Det enda jag ska göra nu är att VILA. Som det ser ut nu så kommer jag inte jobba mer. Den här smärtan var hemsk och inga pengar i världen är värda för att få utstå den. Hur jag ska gå vidare nu med Arbetsförmedling, A-kassa, Jobb, F-kassa? Ja, allt känns som en himla röra i mitt huvud och alla har sina egna regler. Tänkte ta tag i lite imorgon.

Idag har vi mest slappat här hemma, men måste jag måste tillägga att det kliar lite i fingrarna. Samtidigt så känner jag mig så trött, men ändå så vill jag göra saker. Efter frukost och dusch följde jag med Joel in till ONOFF då han skulle kolla efter en liten mindre väska till kameran. Så det gjorde vi och den blev köpt =)


TORSDAG




Haft en trevlig fikastund tillsammans med Jennifer och hennes guldlock till dotter =)

Hon hämtade upp mig, jag kan inte gå så mycket nu pga smärta i magen. Gick in en snabbis på Kicks och köpte lite nytt smink (Jag som skulle hålla i pengarna!), men kände att jag bara var tvungen. Känner mig som ett levande lik utan smink, dessutom gör faktiskt smink att man känner sig lite piggare. Iallafall gör det det hos mig. Tänkte först köpa den jag  köpte sist, men den är så dyr så jag frågade efter ett billigare alternativ och fick faktiskt två produkter för samma pris. Det sved ändå lite i plånboken eftersom det är halva månaden kvar, blir alltid en stor summa, men å andra räcker det ju länge. Ska snåla lite på det när jag går hemma ;)

Sen gick vi in på Kvarnen och köpte med oss en kladdkaka och lite grädde. Jag ska ju INTE äta sånt, men fick bli fusk idag. Blev inte mycket uppätet då vi vara mätta innan, men är det fika så är det ju ;) Känner på mig att den resterande biten inte kommer ligga kvar så länge i frysen.. då vi har en mus här hemma som dyker upp titt som tätt ;)

Har fått ledigt i helgen också, trodde det var helt kört men jag pallar inte.. med denna värk så är det helt otänkbart att jag ska klara en hel helg. Det är alldeles för tungt, sen är man alltid mindre personal på helgen så man belastar kroppen mer. I huvudet så vill jag och kan jobba, men kroppen säger ifrån.

ONT det gör ONT!



Kvällen



Förstår inte vad som hände, men helt plötsligt fick jag ett ryck. Har dammsugat, skurat golven, bäddat rent, bäddat spjälsängen (kunde inte vänta längre) Sen tog jag ett litet tag på toan, men den blir aldrig riktigt ren med tanke på att den är så ofräsch från början. Gud, vad jag längtar till den dan man flyttar. Så trött på den här lägenheten så det inte är klokt. Trivs bra, men tycker att standarden kunde varit bättre. Allt är så gammalt och slitet för att vara en hyresrätt.

Har precis ätit lite, lite rester från igår. Fiskgratäng och potatis. Känner mig sugen på nåt men vet inte vad. En dusch blir det innan läggdags, trodde jag skulle svettas ihjäl när jag höll på. Men skönt när det är gjort =)

Det sista jag har kvar innan jag lägger mig är att sortera tvätten, för jag antar att det blir jag som får gå upp kl 7 och springa ner till tvättstugan ;)

Imorgon kommer Jennifer och Molly hit. Underbara människor <3

ONSDAG

Dagens goda gärning är förbrukad idag. Har torkat rent ugnen, fy vad flööt det var. Fick slänga disktrasan efteråt! Det var verkligen på tiden, och egentligen så skulle jag kunna ha gnot mer, men orkade inte stå böjd för ryggen, men lite bättre är det iallafall. Har diskat ett berg med disk också efter dagens lunch som bestod av korvstroganoff och ris, har även fryst in lite som blev över. Joel var snäll och åkte och handlade, förr så gjorde det mig inget att åka och handla men nu tar det emot. Tur jag har en snäll karl =)

Dessa två dagar så har jag känt mig lite nere, orkar inte ta för mig nåt känns det som, även att jag vet att jag gör en hel del ändå och inte ska behöva ha dåligt samvete. Men hatar att ligga på sofflocket samtidigt som det är oerhört att bara va.
Man måste få tillåta sig att ha sådana dar också, för vitt jag vet så är inte jag byggd som en Duracellkanin? :)



Tessan & jag på Rix fm... =)


Fick jag huvudvärk igen... blääh!

TISDAG

För mig känns det som Onsdag idag, jag ligger en dag före. Kändes inte som att jag fick så mycket sömn i natt, men enligt Joel sov jag som en gris. Igår fick jag ett ledsamt telefonsamtal av farmor. Pappa låg på sjukan, fått en propp i huvudet och hon visste egentligen inte så mycket. Så idag har jag bara gått och väntat på att telefon ska ringa..

Orkar inte gå in på så mycket om det här, det finns en del att skriva om det och han är hemma nu iallafall. Tårarna kom igår. Helt hejdlöst och fick inte stopp på det, så mycket känslor och tankar snurrade i skallen. Jag kände mig så trött, men ändå så pigg.

Jag har hela tiden haft tanken att "Jag måste städa!", hatar när det är dammigt och stökigt. Men har inte fått nåt vettigt gjort förutom att jag diskade och fixade lite mat förut. Soffan har varit min bästa vän idag, likaså tvn. Hoppas på mer energi imorgon..

Vill så mycket, känner så många måsten... Men var är orken????


MÅNDAG

Guud var dagarna går snabbt tycker jag! Det säger bara svisch så är det en ny dag åter igen. Helgen den gick också i rasande fart, i fredags gjorde vi god mat här hemma och i lördags så åkte vi till Valla och spelade minigolf, sen stannade vi till hos farmor på en kaffe. Igår jobbade jag ett hästpass, 9 timmar. Det gick bra, trodde inte jag skulle kunna jobba då jag hade världens magsmärtor lördagkvällen och somnade sent. Men på morgonen kände jag ingenting förutom att jag var supertrött efter dålig sömn. Veckorna blir så långa när man jobbar på helgen och kör Måndagen också, men inte jag som lägger schemat så man får gilla läget. Sista veckan nu på vikariet och det är både bra och dåligt.

Joel börjar jobba idag igen efter sin semester. Nu ska jag slänga mig i soffan och äta lite glass tror jag ;)


FREDAG




Så söta!

Allt gick bra hos barnmorskan, ska se om jag kommer ihåg. Hjärtljuden låg på 140, sf 30 (ligger mitt på kurvan), och blodtrycket var normalt, lika så blodsockret. Blodvärdet var lite sämre så måste börja ta en järnstablett varje dag nu igen.

Alltid skönt att veta att det är bra, för man undrar ju lite imellanåt.

Har köpt hem lite godsaker så ikväll blir det potatishalvor i ugn och marinerad kyckling =)

Man måste försöka ta tillvara på dom dagarna man är ledig. Det är ju Joels sista semestervecka också..


TORSDAG



Here I am ;) Vecka 32

Jaha, vad har hänt idag?

Jo, jobbade lite sen hann jag inte mer än och komma hem förrän mamma ringde på dörren och ville att vi skulle ner på "stan" och fika. Varsin Budapest smällde vi i oss och en kopp kaffe till det. Snäll som hon är så tog vi bilen ner. Mina fötter är döda just nu. När hon kikade runt på Dressman efter kallingar till bror så var jag tvungen att sätta mig utanför. Det bara bränner under fotsulorna. Om jag bara slapp det så vore allt toppen! Det som tar på mitt psyke för det gör mer än jävulskt ONT mån ni tro.

Imorgon är jag ledig och då ska plutten och jag till barnmorskan igen. Fast inte den jag brukar ha för hon har semester utan det blir en annan. Lite nervös är man ju som alltid när man ska undersökas, man vill ju att allt ska vara utan beskymmer och hittils har allt gått jättebra så jag skulle bli förvånad om det inte blir så imorgon också.


Denna värme. Denna tropiska, klibbiga, äckliga värme är inget för jobbnarkomaner och gravida! Annars är solen mer än välkommen.

Vi längtar...<3


ONSDAG

I know hade faktiskt tänkt ta ett par magbilder idag, men glömde av det. Slängde mig i ett skumbad och nu sitter jag här halvnaken. Men imorgon kanske.

Idag har jag jobbat sen åkte vi till Skänninge marken en svänga och gluttade lite. Så mycket skit det finns, helt otroligt och en massa säljkåta knallar som gör allt för att vi ska handla =) Visst, vi kom inte hem panka men heller inte tomhänta. Joel köpte en ny plånka, jag köpte inget till mig själv. Några godisremmar, en liten kartong kokostoppar och ett par söta tofflor till bebis blev det. Kände mig inte köpsugen sen började fötterna svullna upp ännu mer och då ville jag bara gå till bilen. Känner mig som en tråkmåns, men ska börja lyssna på kroppens signaler. Har fått höra nu både från sambon och vänner att jag ska tagga ner, och visst det är kloka ord bara jag som är knäpp och envis som en åsna! Suck

Träffade på några vänner och bekanta som man gör varje år och det är alltid trevligt för en gångs skull så träffade jag inte på såna som jag absolut INTE vill stötta ihop med, ja ni vet sådana personer som man helst slipper och vill hålla sig ifrån =)

TISDAG

Fy vilken pers det har varit!  Det började i Söndags.. ville bara sova hela tiden, så fort jag lade mig ner så somnade jag och när jag gick upp så fick jag yrsel. Igår var det likadant men då svettades jag massor med. Idag känns det lite bättre, har dock huvudvärk och känner mig bitvis orkeslös, men ska ändå jobba imorgon. Känns inte som att jag gjort annat än och sovit i två dar och jag pallar det inte! Igår hade jag så dåligt samvete för att jag sjukanmälde mig, viljan fanns där men kroppen sa ifrån. Joel köpte hem glass igår så det har jag mumsat i mig i stora lass ;)

Imorgon är det Skänningemarken tror jag och jag är inte sugen att gå nu. Jobbar till 14 sen kommer mamma efter 16 och hämtar lillebrors nycklar som han glömde på hatthyllan i helgen. Vi får se.

Nu ska jag dricka ett glas juice och ta en dusch, jag har verkligen en bad hair day-dag idag... Ser ut som ett troll! :)

LÖRDAG

Orkade inte blogga igår. Efter en delad tur, med sammanlagt 12 timmars jobb ja då är man rätt slut. Fick sån ångest när jag gick hem på timmar att jag bara inte ville dit igen. Halvslumrade till på soffan sen kändes det kört. MEN, jag fixade det och det gick bra!

När jag kom hade Joel börjat hälla upp ett varmt skumbad åt mig, fasen så härligt när fötterna känns som stenklumpar och man känner sig smutsig och äcklig. Kan tillägga att det förekommer magsjuka nu på jobbet, så peppar peppar jag får bara inte åka på det ;(

I eftermiddags efter maten när jag tog mig en tupplur ringde dom hit, Joel svarade och sa att jag inte var hemma. Jag hade faktiskt sagt ifrån också om jag nu hade själv hade svarat. Idag är det Lördag och idag vill jag vara ledig. Jag behöver det. Varit en tung vecka och jag har en ny sådan framför mig. Plus att lillebror är här också och honom vill jag spendera tid med mig nu när man får chansen :) Mamma är på U2 konserten i Göteborg så då fick han vara hos oss en natt.

Idag var vi och spelade äventyrsgolf i Vadstena. Det började bra för mig, men sen kom jag tvåa. Vi avslutade turneringen med en fet mjukglass innan vi gav oss hem och gjorde mat.

Ikväll blir det lugnt, en hemmakväll med tacos, godis, dricka och lite annat gott. Underhållningen blir en film, en svensk vampyrfilm som  vi tankar ner nu. Jag kommer säkert inte kunna somna i kväll, eftersom jag somnade som en gris nu på eftermiddagen. Dumheter bara, men jag orkade inte vara vaken helt enkelt.

Ciao Bella

RSS 2.0