kvällsfika

Usch Usch vad trött jag är på att vara förkyld!!!!

Hade en trevlig kvällsfika förut =) I form av dammsugare med smak av pepparkaka och en snickerstårta. Kaffe också såklart! Sällan jag dricker det nu, men en kopp om dan måste det ju bli ;) Orkar inte räkna kalorier och skit, det får bli efter nyår :)

Fått hem några klädkataloger också och fasen vad sugen man blir på att lägga in en beställning.. Men ska jag? Har vi råd? Känns det onödigt? Ska fundera. Fick en fin mysdress till Ewelyn förut av Joels moster och några sockar.

Joel räknade ihop våra kronor förut, ja dom man får över när man handlar (1600 spänn) Inte illa för lite skrammel ;) Men dom ska vi spara och göra nåt kul för sen i vår.

Nog om pengar, hockeyn går på tv, Färjestad-Frölunda. Jag hade en period i mitt liv då jag var väldigt hockeyintresserad, men det har tonat ut. Håller såklart på LHC, det kommer jag alltid att göra oavsett :)

Här kommer en dagens bild på en förkyld och trött mamma (inte ofta jag är med på kort med glasögonen, men kunde inte ha linserna på idag.. suck ) Ej lagt på nån direkt makeup, lite mascara dock och håret är inte nytvättat, så lite natural är jag ju =)





Glasögonormen :)


Kommentarer
Postat av: Bodil

det finns en ledig tjänst på stadsbiblioteket här i stan,gullegumman/mamma

2009-12-29 @ 16:31:39
URL: http://bodilandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0