Godnatt

Ska snart krypa ner i sängen... Läsa lite i min bok :-) Som vanligt så har jag så svårt att lägga mig i sängen när Joel jobbar kväll, men igår sov jag som en gris och det lär nog inte ta många minuter ikväll heller.

Idag hände det en liten olycka här hemma. Ewelyn snavade när hon kröp och slog i. När jag tog upp henne blödde det massor ifrån munnen. Tror hon bet sig i läppen, för det syntes ingenting i munnen på henne. Så ledsen blev hon, men det gick snabbt över och blodet torkade snabbt, så det såg nog värre ut än vad det var.. Lilla snuttan!

Jag har faktiskt gjort lite nytta idag förutom alla andra vardagliga sysslor som laga mat, hämta-lämna på dagis osv. Det är ingenting som gör att jag känner mig duktig eller vill ha bekräftelse för utan det är sådant som måste göras liksom.

Men jag tog tag i lite pappersärende, så har suttit och skrivit lite på datorn :-) Känner mig nöjd, Ska fixa lite på det sista imorgon! Då känner jag mig duktig, när jag tar tag i saker som borde gjorts för längesen. Att man aldrig lär sig att göra saker i god tid. Men av nån konstig anledning så har det blivit bättre nät jag haft press på mig =) Så är väl lite positivt!

Jag presterar oftast bättre av lite stress, måttlig stress ska tilläggas.

Imorgon är det en ny dag med nya tag OCH jag hoppas vi slipper maginfluensa. Går på dagis nu :-(. Jag har aldrig haft det! Det är sant. Inte vad jag kan komma ihåg iallafall och det hade jag nog gjort =)


Sovgott mina änglar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0