Tempo

Som jag skrev i tidigare inlägget så är det rätt så kaotiskt i mitt liv nu.

Jag står inför en flytt, där varken papper, kartonger eller dylikt är ifyllda :-)

Jag försöker att andas i mellanvarven, men det är svårt när det känns som man inte riktigt har koll på läget.

Igår gick det i ett. Lämnade snuttan och sen for jag och en kompis in till ikea och köpte lite diverse småplock. Men ett sängbord och en liten hylla hamnade också i vagnen.

Det tog längre tid än vad vi trodde så fick stressa hem. Hämtade snuttan och sen for jag till jobbet.

Även att jag varit hemma idag så har det gått i ett ändå. Dels sov jag skitdåligt och ingen sovmorgon blev det heller. Sen började jag packa lite porslin, men man kommer inte så långt med endast två kartonger :P

Och dessutom så tar det extra tid när man har ett energiknippe här hemma som gärna vill hjälpa till :-D

Tog fram kantareller i frysen och gjorde varma smörgåsar ikväll.. Gudars så gott det va. Tack snälla Caroline som gav mig dessa guldpåsar :-)

Imorgon ska det jobbas hela långa dagen. Allt för ekonomins skull. Men lite skönt att slippa röran en stund och tänka på annat. Man har liksom inte tid att tänka på annat just då än det som händer på jobbet. Så blir ett litet break ;-)

Kommande vecka kommer rulla på i rakert fart. Det ska ringas några samtal, ännu mera papper ska fixas, och sen allt som vi har kvar att packa. Ser inget slut på det.

Ska iallafall be om några lovdagar ifrån min coach så jag hinner lägga extra krut på detta. För veckorna som varit nu så har min hjärna gått på högvarv. Visst jag har varit på mötena och jag har fixat det jag ska. Men känner att det här går före nu.

Nu ska jag fixa mig en kopp Relax te och mysa ner mig i soffan.

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0