Jag borde...

Gått och lagt mig för längesen. Och det gjorde jag också, men Ewelyn vaknade och ville ha välling så jag gav henne och väntar på att hon ska somna igen.. Ingen idé att försöka somna förrän man vet att hon somnat om gott igen :-D

Ikväll kollade vi Idol och myste med popcorn och chips, sen satte vi på en film och den vad dålig, men jag ville ändå se klart den.

Joel är och tar en pilsner med sin kusin och kompis. Kan han väl passa på att göra, för nästa helg ska jag jobba och då blir det inget ;-)

Jag själv är inte det minsta sugen på något sådant. Har gottat mig med apelsinjuice =)

Vi har lite planer för morgondagen efter lunch, hoppas vädret blir bra också :) Lite trist att man inte fick sin lön nu innan helgen, men så är det. Har iallafall fått mitt hår fixat som jag trånat efter så länge och sen unnade jag mig ett nytt nagellack, mest för att jag ska sluta bita på naglarna. Varit i en sån period nu och dom är äckligt korta och fula :-D

Nä, nu tror jag hon somnat. Hon vad tyst när jag gick ifrån henne, det brukar båda gott men ska ta ett kik innan nu först, smyga lite försiktigt :-)

Natti Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0