Full rulle

I natt drömde jag så konstigt. Vaknade och kände mig helt groggy i skallen. Drömmen måste ha varit rejält påfrestande för hjärnan för det kändes nästan som att jag var bakis när jag vaknade. Men så var inte fallet det enda jag drack igår var kaffe och cola, så måste varit koffeinet =)

Idag hann jag inte mer än att vakna innan jobbet ringde. Fått en massa tider nu framöver, särskilt i slutet av December. Många dar i sträck och långa pass, men blir bra med cash sen i slutet av Januari. Varmt välkommet!

Jobbet har säkert ringt fem gånger idag om tider, lite ändringar etc. Och nu vet jag vad jag ska göra på Julafton/Nyår.

JOBBA, JOBBA, JOBBA! Det ni =) Känns  helt ok, kommer dock vara en gnutta trist precis innan, men sen när jag väl är plats så kommer det gå fort. Mysigt på jobbet vid jul. Tycker man kan passa på och jobba när man ändå inte har barn. Kan man vara ledig mer gott samvete senare i livet när man har småbarn hemma. För det är barnens jul. Om jag inte är helt ute och cyklar så är det nog femte året jag jobbar jul och nyår. Men jag har inte gått miste om nåt.

Julafton är visserligen en gång om året, men det kommer fler... många fler :)

Var på Arbetsförmedlingen och det tog mer än en kvart. Drog ute på tiden så en timme tog det med allt. Men det kändes som att det gick fort och vi satt mest och snackade om allt mellan himmel och jord. Vad jag jobbat med tidigare och så, och när jag kollade så var listan riktigt lång. Helt sjukt att jag varit på en massa ställen. Fler än vad jag trodde. Men bra meriter. Jag är stolt över mig själv som hunnit med så mycket. Från att stå i en bar, vara fruskostvärdinna och en hel massa annat där i mellan till att nu jobba som Undersköterska. Jag är nöjd med livet. Det känns toppen!

Och... nu mina damer och herrar..

Dags att slita sig ifrån datorn tror jag och göra lite nytta.  Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0