Snö






Snön har kommit. Vintern är här. Dags att pälsa på sig ordentligt om jag man ska ge sig ut. Varma kläder är ett måste. Jag tycker att vintern är en mysig månad om man bortser ifrån snöblasket, halkan och kylan. När det riktigt isar i hela kroppen så vill jag bege mig till varmare breddgrader. Det är sån jag är. Föredrar hellre värme framför kyla.

Det finns dock inget mysigare och härligare än att krypa ner i soffan, med en mysig filt och en kopp kaffe. Sittandes i mina fula myskläder.

Idag ska jag jobba mellan 14-20. En varm dusch väntar och så ska jag leta fram lite arbetskläder.

Njut av snön. Håll om varandra.


Jobb och flytt

Imorse när jag satt här hemma vid datorn så ringde mobben. Jag svarade och det var Tessan som var på väg hit och skulle hämta nyckeln till lägenheten. Hon flyttar ju hit i helgen. Som om jag inte tjatat om det här i bloggen.

Hon undrade om jag hade lust att brygga lite kaffe och komma upp med när dom lastat in det första flyttlasset, snäll som man är så tog jag mig i kragen och fixade iordning lite fika. Var bra att hon ringde så jag piggnade till lite =) Gick upp till henne och bar lite, drack kaffe och kilade till jobbet därefter. Hade ingen som helst lust. Men när jag väl kom dit så va det riktigt roligt att jobba. Det kändes bra och det gick utan några som helst beskymmer.

Har skrivit upp mig för utgång och lite mat den 28/11 med jobbet också, ska bli trevligt! Alltid kul att göra nåt  tillsammans utanför jobbet också.


Det var allt för idag/ikväll. Måste sova. En ny jobb dag imorgon.

/Puss & kram


KALLT

USCHAAN... Så kallt och ruggigt det var i morse!

Drog på mig mina klumpiga vantar som jag trodde skulle va varma än va dom va. Icke, sa Nicke. Blåser rätt igenom dom. Köpte dom förra året. Ångrar det. Men har hittat en par fina fingervantar, funderar på att köpa ett par. Älskar tumvantar, men smidigt med fingervantar då det är lättare att prata i mobben om den ringer när det är kallt ute =)

Idag gick jag upp vid halv åtta, trött och seg som vanligt. Snackade med Jenny på msn i säkerligen en timme om ditten och datten och att jag är avundsjuk och lite ledsen över att jag inte kan gå på hennes Halloweenparty nu i helgen. Men hon ska ha ett till nästa år sa hon, och då ska jag banne mig va ledig =)

Jobbet ringde förut och jag börjar halv två och kör till nio istället för två till åtta. Lite extra tid. Det är bra. Jag behöver fylla ut så mycket som jag bara kan nu.

Farmor ringde igår och berättade att dom var hos pappa och att dom hade varit i Ullared och shoppat igår. Så smidigt när man är hos pappsen tar ju bara ca en trekvart att åka dit. Kan man passa in när det inte är nån kö heller.

Om pengarna och tiden finns så blir det tripp nästa månad. Denna månad har vi fått prioritera annat före nöjen.

Älsklingen och jag kröp ner i sängen förut och vilade en timme. Skönt, när man är frusen och det finns inget bättre än att hålla om den man älskar.

Lycklig.....


Lillebror

Ja han är inte så liten längre min lillebror, den ena av dom. 13 år. Jag minns när han var liten, han var så rund och söt. Lockligt ljust hår och mulliga kinder. Idag skejtar han och använder Cheap Monday byxor :)

Tiden går verkligen i raketfart. Har varit i Linköping idag och fikat. Det blev varsin Budapest bakelse och en kopp kaffe. Sliskigt, men gött ;)

Sen köpte jag lite smått och gott till mig själv. Plus ett kort till Fars dag. Brukar inte fira det, men en signal slår jag alltid och lägger en extra tanke, iår hittade jag ett fint vykort så det ska skickas på posten. Han kommer bli glad.

Även om det inte intresserar er så åt jag pasta och vitlökssås till middag, stinker apa i käften. Inget hångel här inte på ett tag HAHA!

Tessan ringde förut och får nyckeln på Torsdag så då ska jag följa med henne och hämta den och sen blir det en liten fika innan jag ska jobba. I helgen flyttar hon om det inte dyker upp nåt oväntat. GLAD är bara förnamnet =)

Muffins

Tanken var egentligen att jag inte skulle göra nån direkt kraftansträngning idag, det låter lathet från min sida. I know. Med tanke på att jag kände mig som jag vet inta vad i morse så är jag nöjd att jag tog mig själv i kragen och gjorde nåt med äpplena som jag fick av farmor innan dom började ruttna.

Äppelmuffins i all ära blev det. Goda, ett klart godkänt. Så nu finns det ett par påsar i frysen om vi får oväntat besök som dessvärre händer alltför sällan nuförtiden. Alla har nog med sitt med jobb och andra vardagliga sysslor. Liksom jag.


Förutom att jag har stått i köket så tog jag ett varmt bad förut med en massa cocos-bubbel från oriflame, luktar underbart! Joel och jag började kolla på en film förut. Men efter ett tag så hörde jag hans dova snarkningar i mitt öra och jag kände att han drog med mig i det också. Slumrade till för en kort sekund innan vi bestämde oss för att stänga av filmen och kolla klart den imorgon kväll.

Klockan är halv tolv och jag funderar på att gå och lägga mig senast tolv åtminstone. Imorgon har jag lite att pyssla med.

Sovgott mina söta läsare...


Ledig dag

IDAG är jag ledig. Superhärligt! Jobbade extra åtta timmar igår, det gick bra även fast jag kände mig trött där på kvällen. När jag kom hem så ringde Tessan, fastnade i luren i ca 2 timmar. Det är sant, vi pratade på som aldrig förr.

Det börjar närma sig mer och mer nu. Snart är vi grannar, wiiiiieehooo!

Idag kommer denna dag tillbringas hemma, nu ska jag betala räkningar, duscha, och sen blir det nog till att baka lite muffins ;)


Naturlig eller plast?



(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 9

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 5

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 17

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.

20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Ja, se där ;) Testa du med!

Elgiganten

Idag sov jag till nio. Svintrött. Bestämde med Linda igår att vi skulle ses vid lunch idag och ta en fika. Så jag hoppade upp, duschade och kutade ner till Gallerian. Eller, ja kutade kanske va lite överdrivet, men jag gick =)

Fikade och snackade ;) Trevligt. Efter det kilade vi upp till Jenny och hon satte på ytterligare lite kaffe, va kul och träffa dom, hennes söta kissemiss och Simon såklart. Han växer och blir större för varje gång tror jag. Roligt att se hennes nya lägenhet också. Riktigt mysigt hade hon fått.

Bjuden på Halloweenparty, men då jobbar jag. Typiskt. Faller alltid in när man helst vill slippa. Hade vart superkul och få umgås lite, så är det. Är väl inte meningen att jag ska vara där helt enkelt :)

När Joel vaknade åkte vi till Tornby. Hoppade in på Elgiganten och köpte en hårddisk, sen gick vi in till Ikea och åt mat. Maten är såååå god! En snabbvisit på Skopunkten, besviken över att dom inte hade fler vinterskor/stövlar. Hade dock inga direkta förväntningar heller, men lite mer tror jag allt att dom skulle ha.

Imorgon ska jag unna mig en rejäl sovmorgon. Ingen klocka ska jag ställa. Det är jag värd. Tycker jag åtminstone.


Äpplen-Chokladpudding

Vilken äcklig kombination kanske!? Jag håller med.

Idag har jag varit hos min lilla farmor och fikat, druckit en massa kaffe och snackat skit som farmor och jag brukar göra, käften går hela tiden när hon och jag umgås. Älskar verkligen min farmor. Hon står högt uppe på min lista.

Värdefull

Snäll som hon är så fick jag med mig en påse äpplen från kolonin, inte smakat än. Men dom ska ätas upp. Nyttigt!

Från det nyttiga till det onyttiga. Joel var nere på ICA förut och hämtade ut pengarna som hade dragits för mycket på mitt konto. Med mina hundvalpsögon så fick jag honom till att köpa hem chokladpudding och vispgrädde.

Det ligger nu som en stor fetboll i min mage och jäser, fetknopp är jag. Tänker på Generation Fett och mår illa. Men det var ingen som tvingade mig att äta det. Gott vad det iallfall, om det var nyttigare så hade det ju inte skadat.

Älskar godsaker. Alltför mycket. Inte så bra. Jag vet.



Fotmassage





Fötter, fötter, fötter..


Usch vad äckligt tänker en del.

Fotsvett, ludd från strumporna, äckliga tånaglar..

Så tänker inte jag. Har inte det minsta fobi för fötter. Fick lära mig lite snabbt om taktil massage när jag hade min praktik på Tranås Vårdcentrum av min handledare.

Önskar att jag kunde hitta papprena som jag fick av henne, ingen aning vart dom har hamnat. Så ikväll när jag skulle massera Joels tassar så fick jag gå efter minnet. Guldfiskminne som man har.

Brukar faktiskt massera hans fötter nån gång ibland av min egen vilja, man blir själv avslappnad när man masserar någon. Hamnar i dvala nästan.


Pinsamt



Herregud vad jag gjorde bort mig igår på pendeln. Satte mig längst bak där man kan ställa barnvagnarna etc.. Hade min Mp3 på och när jag tittade rakt fram så såg jag kontrollanten komma. Jag hade lagt busskortet i väskan, brukar alltid lägga det i jackfickan annars, hur som helst så hade dragkedjan fastnat i fodret på väskan.

Hur ska jag göra tänkte jag? Slet som en galning, svetten rann. När han kom fram så sa jag att kedjan fastnat och att jag har ett periodkort. Han flinade åt mig och såg att jag skämdes. Men det slutade lyckligt. Fick upp dragkedjan och han kunde dra kortet.

*Suck*

Tror ni inte att dom drog summan dubbelt igår när jag var på Ica, typiskt. Såg det för en stund sen när jag kollade på Internetbanken. Alltid är det nåt!

Hungrig. Dags för lite käk vettja.

Lasagne

Ja, det blev maträtten här hemma idag. Måste försöka passa på att bli av med lite från frysen så man kan fylla på med nya saker, tyvärr har vi en liten frys så man får inte plats med mycket.

Varit i Linköping idag, utnyttjar busskortet så ofta jag kan nu. Passa på och träffa vänner och familj när man är där.

 Ingen shopping, joo förresten en Mer med smak av krusbär, söt men god! Sedan gick jag till ICA och handlade det nödvändigaste eftersom det blir och storhandla sen när lönerna kommer.

Fy, för mensvärk, sorry om jag är för ärlig, tycker den borde komma snart så jag blir av med det :)

Imorgon har jag sysslor att göra minsann, ingen rast ingen ro.

NU har till och med jag skaffat facebook ;) Bättre sent än aldrig.

Kaffe...

GOD MORGON!

Hoppas att ni har sovit gott, det har jag även fast jag låg i sängen i säkert en timme innan jag kunde somna. Så det kommer nog bli lite segt där vid tre tiden i eftermiddag, brukar alltid bli lite småtrött vid den tiden när jag inte sovit ordentligt på natten. Nu lyssnar jag på Brittan, inte min idol kanske men helt ok, ingen martyr för öronen iallafall. Har sökt två jobb nu, varit lite lat på den fronten nu med tanke på att man jobbat en del och haft annat på sidan om. Men bättre och söka nåt än inget alls. Håller tummarna nu ;)

Dags att dricka upp kaffet nu, innan det blir kallt och äckligt sen en dusch och därefter blir det en tripp till Linköping!

Ha en bra dag kamrater ;)




Kaffesugen? Love it :)


Vänner



Nu är snart helgen över och jag känner mig rätt så trött, inte så trött som jag trodde att jag skulle vara och borde vara efter helgens jobb. Jag är forfarande uppe, men kommer nog traska bort till sovrummet för lite skönhetssömn ändå. Imorgon har jag lite att göra. Varje dag ska helst kännas meningsfull, även om det kan vara upp och ner imellanåt.

Pratade för en liten stund sen med min bästa vän Tessan, ja lite löjligt är det nog att kalla varandra bästisar, det gjorde man när man var fjorton. Dock är hon min själsfrände, en äkta vän som jag har vid min sida i både glädje och sorg. Som alltid får mig på glatt humör och stöttar. Jag lyckligt lottad som har denna underbara tjej till vän.

Vänner är viktigt, att vi har hållt ihop i många år gör att vårat vänskapsband blivit otroligt starkt och vi har delat med oss våra beskymmer, härliga ögonblick och meningsfulla pratstunder. Vi har haft våra problem genom åren, ja nu låter det som att jag ska falla i graven snart, men under dessa år så har vi upplevt mycket saker. Mycket bloggande om denna gumma, men utan henne i mitt liv så skulle det kännas tomt.

(att jag valde just kattungen som bild i detta inlägg gjorde jag för att den är så söt)

Onyttigt

Igår som ni vet så jobbade jag. Gick bra, fast det blev lite segt på eftermiddagen. Trodde aldrig att klockan skulle gå, sen gick det av bara farten. Vi beställde flöt mat igår =) Själv blev det en kebabtallrik. Känner mig hur pluffsig som helst. Varit alldeles för mycket onyttig mat på sistone, men det är ju så. Går i perioder det där.

Jag blir alltid så gottissugen när lingonveckan närmar sig, kan vräka i mig massor. Sen får jag ångest =)

Dags och dricka mitt kaffe nu. Därefter väntar åter ett pass på jobbet. Passa på och slappa idag ni som kan :) :)

Sex and the city

Igår började jag mitt pass halv elva på jobbet. Direkt in till US, själva undersökningen tog inte långt tid, däremot taxin. Fast vi satt ute och gottade oss i solan på en bänk, vilket väder. Helt underbart. Det kändes nästan som att det tog lite på kinderna, men det var väl ett önsketänkande =)

Sen tillbaks till jobbet, timmarna flöt på. Gick kanonbra. Slutade vid 18 tiden, så fick lite myskväll hemma. Jag hoppade in i duschen och Joel gick och köpte kinamat ;) Kollade Idol, men missade utröstningen då jag istället övertalade Joel att se Sex and the city filmen :) :) Den var jättera! Kommer jag absolut se fler gånger.




Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe, hoppa in i en dusch, borsta tänderna och sen kila till jobbet. Ha en härlig LÖRDAG!

Sömnig

Klockan är snart elva, har inte gjort så mycket idag förutom att tvätta, kolla lite papper, pratat med Tessan, myst i soffan och bara slöat. Även att denna dag har varit lång och seg så är jag sömnig, ska bli skönt att komma i säng.

ÄNTLIGEN! Har jag fått tillbaka min mob, varit på lagning i cirka tre veckor nu. Så nu har jag alla kontakter igen. Tror en del har försvunnit, men sist när jag kollade nu så verkar dom flesta av mina nära och kära finnas kvar i telefonboken.

Tack älskling för att du tog en promenix och hämtade den. Mitt humör idag ska vi inte tala om. Mår inte nåt vidare, känns som att jag bär på nåt skit, feber på intåg eventuellt. Hoppas jag inte. Ska jobba imorgon och hela helgen. Måste..

Snackade med Malin på msn förut, känns som det var hundra år sen vi pratade sist. Men det var kul och höra hur hon hade det och vad som hänt/händer i hennes liv. Hoppas den där fikan blir av snart. Trevligt och prata gamla minnen.. mestadels partyminnen dock =)

Dags för lite sömn.. En lång dag väntar på mig imorgon...

Kunde gått riktigt illa...

När jag kommer in till tvättstugan höll jag på och slå i, klumpig är jag men hur trög får man vara på en skala om man inte kan torka upp efter sig? Svinhalt.

Va bara tvungen att gnälla av mig. Idag är Mallsan på sitt allra gladaste humör. Det märks eller hur?

Klockan är snart halv elva, det finns hopp om att humöret blir bättre.

Vill sova!

Sova. Sova. Sova.

Det ända som jag tänker på just nu. Inte tvätta, bara sova. Sova ut för en gång skull. Känna sig utvilad, piggare. Istället ska man upp och tvätta, tvätt tiden börjar nu vid 10. Visst, kanske kan slänga mig i soffan och slumra till lite i mellan.

Kallt är det också. Fötterna mår inte bra utan strumpor. Inte ens inomhus. Kalla som isbitar. Dags och klä på dom kanske.

Jobbet ringde och väckte mig. Ska börja halv elva istället för två imorgon och passet är till åtta, men jag fick gå tidigare på kvällen om det var lugnt sa dom. Börjar tidigare eftersom jag ska in till neurologen med en vårdtagare. Jobba är alltid roligt, dock kunde det vara under andra omständigheter. Just nu känner jag om jag ska vara ärlig att det inte finns nån tid och jobba. Det är faktiskt sant. Låter konstigt. Men känns som att jag har annat som är prio 1 för mig. Jag ska inte klaga, har ett jobb som jag trivs med och det är guld värt. Det är så mycket annat bara.

Dags att sortera tvätten.

Visst är jag positiv idag? :)

Kärlek



Ja, förlåt mig jag vet att jag är fantasilös och tråkig eftersom jag lånat denna bild och inte utnyttjat min kamera och min talang att fota, yeah right =) Hittade denna bild och eftersom förra inlägget tidigare ikväll handlade om sjukhuset så tänkte jag fortsätta lite på den banan.  Ja, bilden talar för sig själv.

Tänker inte tråka ut er med en massa fakta om mediciner hit och dit utan jag vill mest poängtera "Kärlek är en bra medicin". Jag håller med. Ibland kan en puss, en kram, eller en enkel komplimang göra så att man genast känner sig gladare och piggare. Huvudvärken som tynger kanske inte försvinner helt, men lindrar och det onda går över till en känsla av trygghet, harmoni och glädje.

Jag är ingen kärleksdoktor så därför ska jag inte babbla om en massa teorier och anspråk om hur kärleken är.

Däremot vet jag att kärleken gör mig mer än lycklig i denna kravmärkta vardag och jag vet att den där öppna famnen eller en puss på kinden är lika mycket eftertraktad som en Ipren vid månadens eländiga mensvärk.

Håller  ni med?


Sjukhuset

Ett bra och lärorikt tv-program som dom flesta borde titta på tycker jag. I kvällens avsnitt va det en liten tös som blivit stucken av jordgetingar, det var så synd om henne :( För att inte tala om Engla-Louise som lider av den otäcka sjukdomen Anorexia. Tur att sjukvården finns.



Jag blir verkligen inspirerad av dessa människor som jobbar inom vården. Vilken kompetens dom har och trevligt bemötande mot patienterna. Även att det är stressigt många gånger så får man mycket tillbaka.  Allt har för och nackdelar oavsett vilket arbete man än har. Jag ångrar inte en dag att jag pluggade till undersköterska iallafall. Tyvärr, är det negativa att det är svårt att få en fast tjänst snabbt... Ja, man kanske pluggar vidare.. Tanken finns... men just nu låter jag ödet bestämma åt mig, en dag i taget...

Amy MacDonald


"This Is The Life", den låten är skön och lyssna på då jag egentligen föredrar lite mer åt det rockiga stuket. Men helt OK!

Tila Tequila

Ja jag är lite tokig kanske. Följde hela förra säsongen om Tila Tequilas kamp för att hitta den rätta. Jag störde mig på denna brud oerhört mycket i början, men efter att ha kollat några gånger så gillar jag henne faktiskt. Hon är sig själv. Det tycker jag att man ska vara. Serien innehåller, mycket fylla, hångel, och skitsnack, men i brist på annat så funkar det helt klart! :) Tidsfördriv?!



Linköping

OOOH så skönt att ha ett busskort. Kan åka när jag vill hur som helst. Tillbringat den största tiden idag hos min gumma (Tessan, u name it) Varit i Norrköping en svänga och hämtat Albin. Min gulliga gudson. Har ätit och grosat hela dan idag känns det som. Till LUNCH fick jag korvgryta och spaghetti, sen en massa gott kaffe. Därefter fck jag MIDDAG. Köttbullar och potatis. Och nu..... flötar jag i mig lite choklad. Tjockis jag är, I know!

Träffade Memme idag. Roligt och snacka lite skit. Evigheter sen =) Synd att det inte blev en film, men det går fler tåg.

Snart åker min darling till jobbet och jag ska ska försöka banka lite vett i mig själv och somna skapligt. Fick nästan  hjärtattack imorse av väckarklockan som skrek. Vilket ljud!!

Tung

Huvudet känns tyngre än ett betongblock idag tror jag. Som att jag sitter här i dvala. Drömde en såndär konstig dröm igen. Men blev genast på bättre humör när Joel kom hem och gav mig morgonpussen.

Blir inte mer gjort nu.

Sömntutan

Åh, att jag alltid ska somna på soffan, för länge. När målet är att bara vila ögonen i ca en kvart. Så blir nog och sitta uppe här en stund innan jag kan sluta mina små ögon.

Var på Arbetsförmedlingen idag som sagt. Gick bra, men förbaskat trist! Ska få aktivitetsstöd dom dagarna som det inte finns nåt jobb istället för att stämpla. Kommer tjäna mer på att ha det där sa hon eftersom jag får jobba kvällar och helger utöver och att det då inte räknas bort. Pengar går alltid åt om man spenderar så mycket som vad jag gör, inte borde göra. Verkar dessutom krångligt att fylla i pappret plus att jag måste gå ner en gång i månaden och få en stämpel. Allt har för och nackdelar.

Kvällen har varit seg. Inte mycket har hänt. Jag blir mer och mer sugen nu.... =)

Monday

Fy, så seg jag var i morse. Kan det bero på att jag satt och glodde web-tv?! Får helt och håller skylla mig själv. Har precis hinkat i mig en kopp kaffe, en dusch skadar nog inte likaså inte att dra borsten genom håret. Man kan ju se lite anständig ut åtminstone.

Klockan 14 i eftermiddag har jag tid på Arbetsförmedlingen för att gå igenom nåt om någon jobbgaranti. Känns inte så vidare lockande, men obligatoriskt som det mesta här i livet. Jag som hellre hade haft andra sysslor och göra, men det får vänta. Bäst att jag sätter lite fart nu. Har en förmåga att sega när jag vet att jag har mycket tid över, därför blir det oftast att jag får stressa som en galning i slutänden.

Vi höres ;)

Ladies Night 2008

En oförglömlig kväll tillsammans med min bästa vän Tessan som jag typ alltid nämner nåt om i bloggen =) Tack för en trevlig kväll tjejen och för att du bjöd mig :) Nästa år är det min tur;)


           Jag                                    Cloetta C                           Stenmarck
             


Givetvis kommer jag lägga upp fler bilder framöver från kvällen =)


Jag är så lycklig, har världens underbaraste sambo, han är mitt ALLT.

Kul kul!

Ingen direkt sovmorgon här inte. Men va gör det? Nu är det Lördag och jag glad. Ska till min bästa vän om ett tag och parta lite ;)

Jag mår verkligen bra när vi två umgås. Allt är så enkelt, roligt och galet :)

Ha en bra Lördag allesammans! Lägger  nog upp några bilder imorgon, om det blir några bra vill säga ;)

Taco och mys

Nu är jag proppmätt. Ätit massvis med tacos, himla gott. Ibland blir det allt för mycket av det goda =)

Varit i Linköping idag ett par timmar, gått och strosat lite. Passar på när Joel ändå sover. Sen hem och därefter åkte vi till City Gross och handlade.

Kvällen består av mys, en kall öl och ett par avsnitt av "Lost". Imorgon smäller det!

Fredag hela veckan

Denna veckodag, Fredag tycker jag nog helt klart är den bästa dagen på hela veckan. Man vet att imorgon är det helg och förhoppningsvis ledig om man inte som jag jobbar inom vården då det är oregelbundna tider. På Fredagar brukar jag för det mesta vara trött och seg på kvällarna.

Men nu i helgen är jag ledig =) Sen om jag inte tittat fel så jobbar jag tre helger på raken. Så får passa och njuta denna.

Hoppas ni alla har sovit gott, själv kom man i säng sent. Som vanligt. Ska hälla upp en kopp kaffe som är det viktigaste på hela dagen. Utan den koppen så blir jag inte människa. Det är faktiskt sant. Huvudvärken kommer.

Kul Brinken att du tagit ditt förnuft till fånga och börjat blogga igen ;) Nu ska det läsas som aldrig förr så jag hoppas att tangentbordet går varmt hemma hos dig nu!

Tvätta-Jobba-Sova

I princip så har min dag sett ut idag. Gick upp vid kvart över nio eller vad hon var, slängde i ett par maskiner tvätt. Duschade, hängde upp tvätten i torkrummet. Lagade mat stuvade makaroner och stekt falukorv. Gillar husmanskost =)

Sen bytte jag om, drog till jobbet. Ingen vila där inte. Gick i ett kör hela tiden. Första kvällen på den avdelningen också, men vi hann det vi skulle trots allt.

Hem, pratade med Nina på msn (Joels storasyrra). Fick en inbjudan av att följa med till London i vår. Vi tjejer ;) Så vi ska boka redan i dec nu sa vi. Trevligt!

Kollat "Hells Kitchen". Han är ju helt galen Gordon Ramsey, Joel diggar honom stenhårt och jag blir mer eller mindre lite putt, visst förstår att det egentligen är ett spel alltihopa samtidigt måste han ju vara sträng och hård. Underhållande är det i varje fall!

Nu är klockan elva och det lutar nog att tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner i sängen. Tyvärr lutar det åt att fördriva lite tid med web-tv.. Inte bra det där när man börja följa en serie. Eller, ja flera serier :P Borde sova med tanke på att jag ska upp vid halv nio imorgon.

Natti natti säger jag nu ändå...

Jobba



Om ett par timmar så är jag på jobbet och gör skäl för pengarna. Mår bra när jag har nåt och göra. Allt känns mycket lättare och man känner att man bidrar med någonting. Fy för att bara gå hemma, förstår inte dessa människor som gör det frivilligt. Lever på bidrag eller på sambon, nää jag är inte en av dom. Visst det är inte så uppflyftande att gå som timvikarie, aldrig veta med tider, aldrig kunna planera osv. Men hellre det än inget alls. Det är viktigt att man är självständig. Nu har jag duschat, tvätten hänger på tork. Kaffet är uppdrucket. Sätta på lite mer kanske? :)

Sötis

                                        
                                                                        Vilken sötis eller vad tycks? :)

Tvättdags

Äntligen uppe! Vaknade av att älsklingen krupit ner bredvid mig =) Sen hoppade han över på sin sida och jag somnade om. När alarmet ringde var jag helt väck. Drömde en så konstig dröm, att jag hade fått cancer :( Hoppas det inte är en sann dröm, fy sjutton. Otäckt när man får såna där mardrömmar.

Idag kommer jag inte göra så mycket annat än och tvätta. Har en tid nu klockan 10.

Hoppas ni mår bra :)

Kliar, irriterande!

Fy! Kliar på ryggen så jag blir tokig. Va tvungen och ta av mig bhn för det kliade så dant. Joel kliade, Joel smörjde och även masserade lite =) Vadå bortskämd?  Det gick över och nu kliar det igen!! Kan tillägga att jag inte har skabb, heller inte en fästing som jag trodde förut. Det är bara ett sketet födelsemärke, ja typ som en leverfläck som irriterar. Hur kommer det sig att det ska klia på ett ställe där man knappt når?

Grymt jobbigt. Nu har Joel åkt till jobbet så det blir väl och hitta på nåt som gör att jag får en längre arm, hmm.... hårborsten kanske? :)

Galet, hemskt frusterande just för tillfället. Dags och krypa ner nu strax tror jag. Tvätta står på schemat imorgon förmiddag. Det blir en "måste -vara- hemma-för-att-byta-maskin-dag"

Sweet dreams ;)

Lost

Som ni kanske märkt så skriver jag rätt ofta om "Lost", tv-serien. Joel har laddat ner hela, så sitter och kollar från början eftersom jag inte följde det när det gick på TV. Så nu strax blir det ett avsnitt eller två till :)

Idag har jag varit i Linköping ännu en gång. Hälsade på min fru Tessan, drack en massa koppar kaffe. Pratade hela tiden, om allt mellan och jord. Längtar så mycket tills på Lördag ;) Dessutom så kommer vi bli grannar från och med nästa månad, vi kommer aldrig kunna slita oss från varandra. Har alltid drömt om att vi skulle vilja bli grannar och snart blir den drömmen sann. Fan va roligt.

Kall morgon

Jag är uppe. Kaffet är på. Fått näsblod. Mindre roligt såhär på morgonen. Frost ute så blir och ta på sig varma kläder, ett par vantar idag kanske?!

Dags och hoppa in i duschen nu, borsta gaddarna osv.

Ha det fint!


Web tv

Dags och krypa ner i sängen kanske så man slipper ha påsar under ögonen imorgon :) Är egentligen inte så trött, eftersom Joel och jag var dumma nog och vilade en timme förut. Attans powernapar =) Men ca 06.15 ringer alarmet imorrnbitti.

Har för övrigt fördrivit lite tid genom att kolla web tv, "Andra avenyn". Klart en bra serie. Gör ju inte saken sämre att det är göteborska, älskar den dialekten :P

Sovgott så hörs vi imorgon :)


Dusch

Sitter här som en michelingubbe med min vita morgonrock, sexigt värre! HAHA
Va härligt med en skön dusch, hoppas att denna natt ger mig mer sömn än den som va. Inte bra när man inte sover ordentligt, tyvärr har jag såna perioder. Vissa perioder kan jag sova hur länge som helst, och somnar som en klubbad säl, andra ligger jag sömnlös aslänge och vrider på mig hela natten.

Imorgon har jag lite och göra. Som alla andra dagar nuförtiden. En härlig känsla.

(Förresten, jag vann inget på Bingolotto :( ett nummer ifrån att vinna en Volvo menmen nära skjuter ingen hare!)

Vi har ju redan en Volvo ;) Men att vinna är ju alltid kul då det inte händer så ofta i mitt liv.

Min vän

Det har varit en lång dag idag. Upp tidigt, sen tog jag pendeln in till stan. Åkte till Norrköping där jag träffade Tessan (igen) umgås intensivt just nu och det känns hur bra som helst. Vi har alltid en massa och prata om. Snäll som hon är så bjöd hon på lunch. Wokad kyckling med nudlar :) :) Tog en tripp till New Yorker där jag hittade en svart kortärmad tröja, jag som inte skulle köpa nåt? Menmen den var på REA ;) Eftersom jag har busskort nu så blir det nog en fika inne hos henne imorgon :P

Köpte en kaffe på Pressbyrån och satte oss på en bänk. Har varit en helt underbar eftermiddag, även fast tröttheten kom när jag satt på tåget hem. Nu ska jag kolla lite TV med plutten här hemma. Efter det blir det en varm skön dusch.

Just det, jobbet ringde förut har fått en hel del tider nu i okt :)


Guess what?!



Bara älskar min fina, dock så dyra handväska. Stor och rymlig med sexigt leopardmönster ;)
Är ju lite av ett märkesfreak, så det blev en Guess.

Trött, men vaken

Det stämmer bra det. Somnade vid två i natt tror jag, sen har jag vaknat till och från i stort sett hela natten. När Joel kom hem nu så gick jag upp, kändes helt onödigt att ligga kvar och försöka somna. Så nu sitter jag här, kaffet är på så förhoppningsvis blir jag lite piggare om en stund :)

Lycklig

Att en komplimang kan göra så mycket. Blir lika glad varje gång. Skulle önska att jag kunde tro på det mer, men ett steg i rätt riktning ja det är det minsann. Joel ska få löneförhöjning, toppenbra. Pengar går alltid åt. Jag har mina planer nu. En dag i taget. Jag är peppad.

Kaffe med Tessan

Idag har jag varit i Linköping. Mycket farande fram och tillbaks. Mötte upp Tessan och Albin. Följde med dom hem och Kerra bjöd på Mcdonalds mat :) Drack kaffe och snackade lite, sen blev lilleman trött och grinig så då tog jag bussen hem. Biljetterna till Ladies Night är betalt. Hämtade och klara ska bli så roligt, me and you gumms ;) Hade superkul förra året tillsammans med Jennifer, men i år bjuder Tessan mig. Bästa vän som jag snart känt i hundra år hehe..

Imorgon ska jag först till stan en svänga sen ta pendeln till Norrköping om tiden och orken finns.

Ha en fortsatt trevlig kväll. Jag är nöjd.





Ny vecka

08.58 pep alarmet och det var dags att gå upp. Utan gnäll, utan några motsträvningar. Upp och hoppa!

Satte på lite kaffe, fyllt i dom sista dagarna på kassakortet. Blir och lägga på det när jag ska ner til pendeln. Idag ska jag till Linköping. Har en tid och passa så jag får lägga lite band på mig och inte sega för länge nu på morgonen. Egentligen så är det ju inte tidigt, men när man gått hemma ett par dar nu så blir det lätt att man vänder på dygnet. Man är uppe lite senare, unnar sig en längre sovmorgon när man inte har nåt inplanerat under dagen. Inte bra, jag vet. Önskar att jobbet kunde ringa nu och ge mig några tider. Hoppas hoppas...

Here I go again

Om jag bara kunde slappna av, låta ögonen stängas av lugnet och av tystnaden. Om jag bara kunde..

Tänker hela tiden att nu måste jag försöka sova och sluta tänka. Gång på gång så går jag upp, tar ett glas vatten för lite törstig är jag nog, måste kolla i almanackan så jag inte glömt nåt som jag ska göra imorgon, titta på klockan ännu en gång så att den inte springer iväg alltför mycket, borsta tänderna och vice versa.

Hallå John Blund? Hör du mig??! Snälla kom hit och hjälp mig. Jag måste sova nu... Har en viktig dag imorgon eller viktig och viktig har lite att uträtta så måste komma upp skapligt.

Ensamheten och tystnaden tar knäcken på mig ikväll. För att inte tala om denna Söndagsångest. Sämsta dagen på hela veckan. Från det negativa till det positiva. Trots att jag sitter här nu och deppar i min ensamhet så har dagen varit kanon. Joel gjorde maten, vi låg i soffan och myste och hörde regnet smattra mot fönstret. Vi har vilat, hållt om varandra och att höra dessa tre ord i mitt öra "Jag älskar dig" får mig varje dag att le. Tre ord som betyder massor som gör att vardagen känns lite lättare. Om han bara vore här hemma istället för på jobbet så skulle jag vara mycket gladare :)

Sovgott mina läsare. Nu ska denna bloggfia tvinga sig till sängen oavsett om John Blund eller inte hälsar på.

Köksbord


Vårat köksbord som vi köpte i somras, stilrent och fint :) Det enda som saknas är en matta under. Har inte hittat någon direkt ännu, men det kommer :)

Söndag

Göra idag: Inga planer, borde dammsuga, kolla några avsnitt av "Lost". Vila.
Köpt idag: Inget. Kanske en till Bingolott till kvällen.
Tankar: Lite stressad över saker som jag måste göra, men lägger åt sidan.
Pratat med: Joel såklart, Tessan ringde för en stund sen.
Mat: Idag blir det stekt potatis, korv, ägg och lite lök.
Musik: Volbeat, grymt band!
Frisyr: Oborstat hår uppsatt i en klämma
Klädval: Ljusa mysbyxor, svart linne, boxer trosor, inga strumpor.


Det här låter väl som en härlig Söndag va, a la Malin ;)


Sovmorgon

Det blev som jag trodde. En skön sovmorgon, tyvärr vaknade jag av jag var kissnödig. Det typiska är att man ligger och väntar in till det sista istället för att gå upp och sen krypa ner igen. Jaja, känner mig relativ pigg ändå. Lite ont i ryggen annars är det kalasbra :)

Vad som händer idag?! Hmm, bra fråga!  :)

Film & popcorn

Mätt, mätt, mätt.

Har smaskat i mig en massa salta popcorn och lite glass som blev över sen igår. Har kollat film, "Barnhemmet" en spansk film som enligt mig var lite obehaglig, då jag är känslig för skräckfilmer. Helt ok, ändå.

Klockan börjar närma sig elva och jag borde vara smart och lägga mig och unna mig en rejäl sovmorgon utan alarmet.

Börjar även bli lite smått kaffesugen, men det får vänta tills imorgon.

Natti natti mina vänner...

Linköping

Sitter här med min Loka, jag undrar egentligen hur mycket pengar jag lägger på flaskvatten?! En hel del tyvärr, onödiga pengar och dessutom tänker jag inte på miljön. Men gott är det. Älskar kolsyrat vatten, iskallt ska det vara!

Kom precis hem efter att ha varit i Linköping en svänga och träffat mamma. Vi gick en runda sen bjöd hon på lunch. Åt bulgur med kycklingspett och en massa god sallad, fräscht och nyttigt :) Därefter trippade vi vidare och jag köpte ett linne, en halsduk och ett par örhängen. Eftersom jag inte har hål i öronen längre så är det skitsvårt att hitta snygga clips-örhängen, så det blev ett par :) Onödigt med tanke på att jag borde spara lite nu. Men så är det. Är man en shopoholic så är man. Gillar allt med mode och mer därtill :P

Tog en kaffe på Espresso House också, fullt med folk. Mysigt och gott kaffe. Smakar alltid bättre ute sådär.

Nu ska jag greja lite här hemma. Ha en trevlig Lördag mina damer och herrar.


Nu jäklar..

Tredje inlägget idag. Inte dåligt för att vara mig. Nu sitter jag här vet egentligen inte vad jag ska blogga om. Känner mig bara så himla pigg och glad idag. Någon energi såg jag inte till i morse när jag steg upp, men nu känner jag mig som om jag vunnit på lotto eller nåt. Det hoppas jag att jag gör imorgon. Fick en Bingolott av min omtänksamma farmor i förrgår så nu får både jag själv och ni därute hålla tummarna för att jag kammar hem nån vinst. Ja, jag räknar inte med någon storvinst men en hunka eller två skulle jag inte skada ;) Nä nu känner jag mig rastlös kanske därför som jag hunnit blogga en del idag. Ikväll blir det mys i soffan. En potatisgratäng kommer tillagas och en köttbit kommer bli stekt.

Helsingfors

Här kommer några bilder från förra helgen när Joel och jag tog en kryssning till Helsingfors :)

     


Självklart kommer jag lägga upp fler bilder, håll till godo så länge ;)

Tillbaka


Hej igen ;)

Nu är jag tillbaka, för vissa en ren besvikelse medan andra kanske tycker att gu va kul att hon börjat blogga igen. Kan inte lova er att jag kommer blogga lika ofta som jag gjorde förut, då jag har mycket annat som tar min tid, men jag ska försöka att skriva så ofta jag kan och orkar. Mycket har hänt sen sist, både bra och mindre bra saker förstås. Just nu är jag i det stadiet i livet att jag velar fram och tillbaka och många frågor dyker upp. Jag hoppas att ni alla har haft en bra sommar. Jag ska försöka lägga upp lite bilder, gamla som nya. Tyvärr är jag bara en amatör vad gäller fotografering.

Kram kram ;)

RSS 2.0