TISDAG

Vad ska man säga? Jag är verkligen en liten virrhöna! Gick upp halv sju. sorterade smutstvätten och lunkade neråt. När jag skulle ta ut tvättstugenyckeln så hörde jag att nån va därinne. Konstigt tänkte jag, kollade på almanackan, hade satt upp mig tre timmar imorgon. Alltså hade jag bokat FEL. Men då skiter det sig eftersom jag jobbar och Joel ska eventuellt jobba över ikväll och då lär han komma hem sent. Attans, man har ju en del tvätt sen helgen och nu när det är så varmt så byter jag linne en gång om dan ibland två faktiskt. Hatar när det klibbar och man känner sig så ofräsch! Jag drog en suck. Satte mig vid datorn en stund, bläddrade igenom tidningen, fyllde i kassakort till min a-kassa sen kröp jag ner igen i förhoppning att kanske kunna slumra till en stund.

Vid tio tiden väckte Joel mig, han åkte ut till landet och jag gick upp. Snackade med lillebror i telefon och vi beslutade oss för att ses i Linköping, gå en liten sväng och ta en fika. Hoppade på pendeln vid ett snåret och han mötte mig vid Åhlens. Hans ärende var inte enbart att träffa syrran sin utan spana efter ett par häftiga solglasögon när han skejtar. Jag lade till några kronor eftersom det fattades lite, men cool blev han och nöjd! Sällan jag träffar honom så han var värd detta.

Denna dag känns effektiv iallafall, och jag känner att jag gjort lite nytta. Lagt på en duk på matsalsbordet, plockat lite. Borde dammsuga för det är smulor och småsten lite här och där. Vart kommer allt damm ifrån? Men nu är det för varmt, det får nog bli senare om jag lyckas övertala mg själv och det vore ju inte fel om det blev lite svalare. Imorgon jobbar jag och det får gärna komma lite regn nu, för nu är det ingen skön värme det är kvavt, nästan åskkänsla!

Imorse var jag på dåligt humör då värmen tar kol på mig, men nu är allt mycket bättre! Låg en lapp på köksbordet som gjorde mig på gott humör ;)

Fixa käk innan bebis svälter ihjäl....


MÅNDAG

Trots trötthet så lovade jag er att jag skulle visa lite bilder på det vi handlade i helgen. Tog ett spontankort på magen också. Går nu in i vecka 27...



Från i Torsdags..







Ikväll





Här kommer lite bilder på "bebis-prylarna" ( Tack Nina för den praktiska listan, det gick smidigare tack vare den! )








Självklart köpte vi mycket mer än så men jag orkar inte rota fram allt. Tyvärr. Det blir alltid mer än vad man tror när man åker sådär. Nu får det vara slut på shoppandet för ett tag (om jag inte springer på nya fina gardiner till köket eller soffbord till billigt pris), det gäller dock inte nödvändiga saker, men pengarna försvinner fort. Lite här och lite där blir mycket i slutänden. Nu har vi så vi klarar oss med det mesta, dom två stora grejerna vi har kvar är spjälsäng och skötbord. Nu har vi ju en större bil också så det enda som kan stoppa oss nu är tiden och orken ;)  Vi jobbar om varandra och när vi båda kommer hem är vi supertrötta, värmen bidrar till mycket även om jag gillar den skarpt. Det som är skönt är att jag betalar av på mitt CSN-lån, det är tråkiga pengar, men ändå inget jag ångrar. En utbildning är alltid en investering i sig själv och jag har fortfarande planer på att plugga igen, vi får se nu väntar en höst med mycket som händer. Som jag brukar säga, en sak i taget. Det blir bäst så!

SÖNDAG

Helgen har varit hur bra som helst. Jag tänkte bara göra ett snabb inlägg nu ikväll, kommer berätta mer specifikt om helgen imorgonkväll, eller direkt när jag slutat jobba. Om inte batterierna är slut så kanske det kommer bilder på lite grejer som vi handlat till bebis.. och till mig själv.. eller oss båda ;)

Jag är helt slut efter värmen, ont i fötterna har jag också. Nu måste jag vräka mig i soffan. Lägga mig tidigt, klockan ringer kvart i 6 imorgon.


TORSDAG

Snart dags och krypa ner i sängen. Har svinont i fötterna efter att ha sprungit på stan med mormor och mamma ;)

Åkte med pendeln halv två och mötte upp mormor, vi gick runt lite och jag fick en färgstark tunn blus och en svart kofta =) Sen provade jag några kortbyxor, men usch.. mina lår är förskräckliga rent ut sagt! Inget passade :/ Dåligt med kjolar vad det också, men så är det ibland. Jag är nöjd ändå! Kändes som julafton, blev bjuden på mat också på Hamlet, har blivit en standard ätit där två gånger med mormor nu. Idag åt vi dagens lunch (fläskytterfilé med kokt potatis och örtagårdssås) Visst låter det gott? Sen blev det en kaffe på det.  Vi satt och pratade länge om allt möjligt. Vi kom in lite på tråkiga saker, men lätt att det blir så.  Jag fick med mig en kasse med nya fräscha badlakan och lite annat smått och gott som hon shoppat på sig =) Kände mig väldigt bortskämd och det hör ju inte till vardagen precis.

Mamma ringde bra tajmat när vi hade ätit färdigt så vi gick ner och mötte upp henne efter jobbet. Småpratade lite sen tog mamma och jag en snabbrunda. Hon bjöd på glass ute i solen, sen gick jag till pendeln med tunga kassar och svullna fossingar. Hemskt när man har ont, särskilt under dom, känns som man går på stenhård asfalt för det bara värker och svider! Skena på stan är nog inte min grej längre, speciellt inte nu.

Kan visa bilder efter helgen på det jag fick. Nu orkar jag inte tyvärr.

Imorgon blir det att gå upp halv åtta, min farbror kommer hit och vi ska skjutsa Joel till Motala för att hämta nya pärlan ;) Han stannar och skriver på papper och Peter och jag åker brassar ner mot skogarna i Småland där pappa väntar med lite lunch innan det blir en tripp till Gekås. Om inte värken i fötterna har släppt tills imorgon, då kommer det bli tufft. Synd att det inte finns nåt som man kan smörja under fötterna som lindrar. Förslag nån? Jag ska köra ner imorgon, ca 25 mil. Nervositeten har släppt helt otroligt. Jag är mer nojjig över om jag blir illamående eller får kramp i benet, det kommer rätt som det är. Hmmm...

Dags att sussa strax tror jag.,, Ha en fortsatt trevlig kväll, vi hörs efter helgen!

forts ONSDAG

Vilken tur jag hade! När jag kom ner till tvättstugan andra gången så var vaktmästarn där, eller ja nån prick var det iallafall. Han höll på och lagade torktumlarna =) Så jag fick allt torrt :)

Ikväll har vi varit i Vadstena på nostalgiträffen. Gamla bilar och motorcyklar.. kanonväder! Glassen som vi smaskade i oss var också god ;)


Joel sover, han var helt slut när han kom hem ifrån sin mamma.. lade sig på sängen helt utmattad. Så jag fick köra både dit och hem.




ONSDAG

En natt med mycket mys ;) För lite sömn bara och drömmarna var JÄTTEKONSTIGA. Drömde att jag hoppade fallskärm en gång till, att farmor blev biten av en svinstor råtta plus en massa annat lustigt som jag knappt vågar berätta om, ja visst är det sjukt? :)

Vaknade av att jag läcker bröstmjölk även idag, dyngsurt och rinner ner på magen. Köpte amningsinlägg förra veckan och använde det under nattlinnet, men dom ville inte sitta kvar så det kom bredvid. Men i natt tänkte jag sova i en topp bara, tror det fäster bättre på en sån.

Idag ska jag tvätta mellan 10-16. Har slängt i första maskinen, men blev sur. Torktumlarna funkar inte. Låg en lapp på dom.  Hur faan ska allt hinna torka nu? Hade varit perfekt med en trädgård  så man kan hänga det ute. Får försöka torka det mesta i torkrummet och hänga resterande på torkställningen här hemma, men blää....

Får se om det blir en tripp till Vadstena ikväll. Joel ska hem till sin mamma och måla direkt efter jobbet sen är nog han trött stackarn. Han sov också dåligt i natt sa han och så ska man upp tidigt, ja det är inte kul!


Nu ska jag prova ringa mamma igen :)





Tvätt och lite mer tvätt....



TISDAG

Kom precis ut ifrån sovrummet då jag suttit och kliat Joel på ryggen en stund, dessutom så pratade vi lite. Bara om bra saker förstås =) Vi har ju knappt setts på hela dan/kvällen eftersom han har jobbat och åkte typ direkt efteråt till Motala och kollade på Speedway.

Jag har suttit ute här hemma på gårn i flera timmar idag. Varmt, men skönt. Linnet jag hade på mig blev sjöblött av svett. Jag svettas nåt så otroligt mycket nu, nåt som jag inte haft problem med innan. Men det är ju också sånt som hör till.

Satt ute och fikade med Tessan och hennes kompis Anna från Norrköping och det var trevligt. Det sociala är nog så viktigt. Sen gick jag hem och lagade mat, magen började kurra. Råkade somna till en kortsnutt på soffan i ca en halvtimme, sen gick jag ut till lekparken igen.

Haft kaffebesök här hemma ikväll också då jag var ensam, Tessan kom över på en kopp. Truten gick som aldrig förr. Det brukar dom ju göra när vi sätter igång. Känner mig trött i huvudet nu. Tror mycket beror på värmen.

Ringde mormor förut och vi har en dejt på Torsdag inne i Linköping. Imorgon ska jag tvätta hela dan.... Boooooooring!

Nu verkar det bestämt också jag ska köra dom 25 milen ner till pappa på Fredag...... *pirr i magen* :) Men jag måste för min egen skull, jag måste prova på och köra långa sträckor med mycket trafik. Det är min egen förlust om man skjuter det på andra, för i framtiden kan jag hamna i situationer där jag måste åka långt och ju mer man kör desto bättre går det ju. Jag vet att allt kommer släppa när jag sätter mig i bilen, det gör det jämnt. Det kommer gå bra. Det måste gå bra =)

Ännu ett inlägg



Snart har ännu en dag passerat och jag känner att jag uträttat en del. Inte mycket, men lite. Fick ett ryck och gjorde iordning i ett av skåpen i hallen plus ett skåp i sovrummet. Borde slänga massor, mycket skit som ingen vill ha och som heller inte kan användas. Gamla jobbkläder, urtvättade saker och andra noppriga saker.  Menmen, fick ihop en kasse och den ska slängas imorgon! Fattar inte hur man kan samla på sig så mycket. Nu känns det ju som att jag inte har så mycket kvar i garderoben, men det är ju för att kan inte använda så mycket.  Om energin finns så ska jag ställa mig och vika allt imorgon, jag är ju en slarvmaja som gärna trycker in allt. Inte konstigt att det inte får plats ;) Men det går till en viss gräns sen ställer jag mig och viker allt =)

Var som sagt på banken förut och det gick bra, pengarna har kommit och den nya bilen skulle på service imorgon så har vi tur så kommer kan vi hämta den i veckan.

Var och fikade hos Joels syster i Mantorp på eftermiddagen, lika trevligt som vanligt =) Det tråkiga är att jag blir så trött när jag sätter mig :/ När jag är trött blir jag heller inte så pratglad.... Kanske ska öka dosen med järn.. hmm...

Mamma ringde förut också. Kommit hem ifrån Åland, vi är ditbjudna i sommar till stugan om vi vill komma, vore ju gudomligt härligt, men tiden finns nog inte ;( Men till nästa sommar då blir det skillnad. Hon har köpt med sig lite godis från båten, får hoppas att jag hinner träffa henne nåt i veckan. Hon jobbar också mycket.


Forts MÅNDAG

Vecka 26








Magen växer


MÅNDAG

Solen skiner och jag har faktiskt varit ute en svänga. Var nere på banken och lämnade ett papper om bilen. Sen sprang jag in på Posten och hämtade ut ett litet paket med ett par linnen. Kan ju inte ha  så mycket längre av mina andra kläder.

Har diskat, sträckt till lakanen, och plockat lite. Börjar bli hungrig och på dagens meny står färskpotatis med gräddfil och gräslök, sill till Joel och korv till mig ;)


SÖNDAG

Känner mig just nu tråkig för jag har verkligen ingenting roligt att berätta. Känner mig bara frustrerad och irriterad för att det är så ljust ute och att jag inte kan somna. Låg en bra stund i sängen, känner av tröttheten, men ändå vill den inte hänga i. Attans! Sömn är viktigt och får jag tillräcklig med god sömn så mår jag mycket bättre. Ju mer jag tänker på det, desto svårare blir det.

Hursomhelst. Det gick finemang på jobbet. Fick lite ont i fötterna, men inte så konstigt efter mycket spring en hel helg. Nu känns det dock lite bättre. Fick Joel att trycka lite på dom efter mycket om och men ;) Jag är ju så kittlig också! Ryggslutet känns lite irriterat, men tills imorgon har det nog gått över. Det brukar ge med sig efter lite vila. Har tyvärr inte kommit upp i så många timmar denna månad, it sucks! Jag är ju van att få skapligt, kan glädja mig med att det blev lite extra fyllnad nu i helgen då det varit storhelg. Ändå känner jag inte att jag jobbat tillräckligt, fast det inte är mitt fel. Jag vet, dumma tankar. Jag måste tänka på mig själv, hälsan måste komma i första rummet, men jag vill så mycket. Vill känna mig nyttig.

Som det ser ut har jag en vecka semester. Eller semester och semester, har ju fortfarande sysslor att göra men jag har inget jobb inbokat eftersom hon jag jobbar för inte börjar sin semester förrän nästa vecka. Både bra och dåligt. Hoppas på bra väder, och det ska det ju bli om man nu kan lita på´t =)

Ikväll gjorde "kocken" här hemma tacos. Gottigott! Efter det höll jag på att somna i soffan. Vaknade av att jag hörde mig själv börja snarka och dregla :P Humöret var inte på topp kan jag lova när jag insåg att klockan inte var så mycket och att jag blev dödstrött där för en stund.

En bra nyhet är iallafall att vi har fått bilen såld. Min käre fader ska köpa den. Så om vi får den nya bilen i veckan så får jag ta den vi har nu till Småland. En färd på ca 2 timmar och så långt har jag aldrig kört ensam. Lite pirr, mest nervös för att jag ska köra fel i Jönköping, men man ska ju inte ta ut nåt i förskott. Skönt att den biten är över, vi var lite oroliga att det skulle dröja ett tag innan nån ville ha bilen, men sen ringde Joel pappa och efter lite betänketid så nappade han. Han om nån behöver en skaplig bil, så det är på tin ;)

LÖRDAG



Första kopp kaffen idag, har ingen mjölk hemma :/ Tog några droppar även att den är gammal, får hoppas att jag inte får ont i magen sen.

Åh, vad det kan kännas segt innan man ska iväg och jobba. Man längtar nästan att klockan tickar på snabbare så man får gå dit, timmarna brukar gå fortare när man väl är där. Den här helgen är jag på tre avdelningar, så man hoppar verkligen runt, fast jag trivs rätt bra med det. När denna helg är över så väntar en vecka med en massa kul på mig. Hoppas dock på lite jobb på Måndag och Tisdag, annars kommer dom dagarna bli tråkiga eftersom jag inte har några planer för dom.

Hoppas hoppas verkligen att vi kan hämta bilen nu i veckan. Skönt att ha en kombi när man åker till Gekås. Har inte skrivit nån lista och tänker nog inte göra det heller.. Kommer inte på nåt specifikt som vi behöver, men vet att vi kommer hitta en massa bra-ha saker till bebis och förmodlingen till oss själva. Underkläder är standard ;)

På jobbet säger dom att det ska bli fint väder på Måndag, det får jag lita på ;)

Midsommar



Nu ska jag äta lite vaniljglass, jordgubbarna är slut dom åt jag till filen i morse.

TREVLIG MIDSOMMAR!

TORSDAG

Borde sova, tanken var att jag skulle somna, men med facit i hand så var det ingen bra idé. Jag har bara legat och kollat upp i taket, varför vet jag inte.. Känner mig trött, fast ändå inte.

Idag har vi varit och fart hela dan, en sväng till Linköping där vi hittade en fin bilbarnsstol. Såhär ser den ut :



Efter det tog vi en lunch ute och åkte sedan hem. Jag tog tag i städskåpet och har rensat och kastat en massa flaskor och dylikt som jag dels inte använder men som också blivit för gammalt. Nu är det lite mer organiserat därinne =)

Joel åkte till banken och fick ett glatt besked och bra råd. Vi drog in till Motala och provkörde en bil. Bilder kommer senare då vi inte får den förrän slutet på nästa vecka. Den var riktigt skön och köra, lite ovant i början, men det kommer bli bra bara jag får in lite vana. Hoppas nu på att få våran bil vi har nu såld, inte så lätt att få bilar sålda idag med tanke på krisen som är och folk har dåligt med pengar, men nånting borde vi ju få för den. Förutom att jag tycker att den varit lite klumpig så har den funkat kanon, nu i slutet när jag kört den massor så gillar jag den skarpt så det ska nog inte vara några probs!

På väg hem ifrån Motala så svängde vi förbi Joels mamma och sa Hej. Hon har en jättesöt kattunge hemma ;)

Kvällen spenderades framför tvn, har provsmakat:




Väldigt god! Smakar som glass tycker jag. Joel var lite skeptisk till en början, men han gillade den också :)



Nä om man skulle ta och krypa ner hos hjärtat igen. Försöka slumra till så jag inte ligger och sover halva dagen imorgon, vill ju få nåt gjort eftersom jag ska jobba kvällen.

Natti Natti...



By the way... Grattis Jennifer och Grattis farbror på födelsedagen! ;o)

ONSDAG

Puuuuuh! Its hottie hottie! Nu har man dammsugat, skurat golven, dammat lite osv. Bädda rent ska jag göra senare, annars får det vara bra för idag :)

Idag har man varit hos barnmorskan och allt såg bra ut. Mina järnvärden har blivit bättre, allt var som det ska, det vill säga normalt!

Ikväll ska jag mumsa jordgubbar ;)



Fick en känsla idag av att jag har en liten flicka i magen.. hmm...

MÅNDAG

Timmarna gick så fort igår, att jag inte hann med nåt bloggande. Pappa hämtade upp mig vid lunch, åkte in till farmor som bjöd på god mat och jag fick träffa Ollie (hunden) för första gången. Han var så söt. Himla snäll och gosig! Vi gick ut och lekte med honom, kastade boll, men han var mest nyfiken på allt annat runtomkring, sen fikade vi massor. Goda kakor och mycket kaffe.

Tog svängen förbi min farbror som flyttat hem igen från Göteborg, det var en mysig lägenhet och även där blev jag bjuden på fika. Jag kommer rulla fram om jag ska fortsätta såhär. Ställde mig på vågen hemma hos farmor och det kändes väl inte så jättebra. Man vet ju vad man vägt innan liksom, menmen... Inget och göra åt, bara jag och bebis mår bra. Jag har rätt lätt för att gå ner i vikt så det är nog inga problem sen. Jag tar det för vad det är.

Jag trodde att jag skulle få lite jobb idag, men inte.. ;( Imorgon måste jag tvätta, så då kan jag inte. Måste ju ta dom tiderna som finns. Men jag har iallafall jobb i helgen och det känns bra, bättre jobba helg än inget alls.

Har postat lite viktiga papper idag också, så att jag får lite pengar... hehe, vadå penningkåt??  :)

Här kommer lite bilder på Ollie :) :) :)




 












LÖRDAG

GOD MORGON! :)

Det blev inte mycket av kvällen igår. Myste lite framför tvn, smaskade lite godis sen orkade jag inte mer. Inte Joel heller, så vi gick och la oss =) Har vaknat flera gånger i natt, uppe och kissat, uppe och druckit etc. Vaknade av att jag fick en sån hosta att jag höll på och spy, vet inte vad jag höll på med. Förstår inte varför jag inte kan sova bättre när jag är så trött och timmarna är viktiga för mig.

Får se om det hinns med en powernap när jag går hem på timmar. Oftast är man så uppe i varv att det blir svårt att tagga ner och timmarna går så snabbt innan man ska ge sig i väg igen. Bita ihop helt enkelt.

Jobbet ringde för en kvart sen, men jag har ju redan jobb idag. Lite svårt att klona sig och va på två ställen samtidigt ;)

Gött det var med kaffe nu på morgonen!

forts FREDAG




Såhär ser våran barnvagn ut ;)


Blir inte mer bloggande ikväll, jag är precis hemkommen ifrån jobbet. Trött. Imorgon blir det en delad tur, så halv 6 är jag uppe :)

Natti Natti...

FREDAG

Vad gör jag uppe så här tidigt?

Jag är ledig, men varit uppe sen 6. Legat och halvglott i sängen sen kvart över fem, vridit och vänt på mig. Varit uppe och kissat, varit uppe och druckit, legat i sängen och läst Corren. PÅ EN LEDIG DAG.

Fattar inte, sover så oroligt. Utan anledning egentligen för det är ingenting som jag mår dåligt över och heller ingenting som jag ligger och grubblar på, brukar annars vara standard innan man ska sova. Kan bara inte koppla av hur trött jag än är.

Ska ju jobba ikväll, jag kommer gå under. Behöver mina timmar, men vad gör man? När man inte kan stänga av. Ja, när jag lika gärna är uppe så tänkte jag faktiskt äta lite frukost, ska nog bunkra ner mig i soffan sen med kudde och täcke. Försöka vila åtminstone.

Blir en lååååååååååååång dag.. ;(

Forts TORSDAG

Sexy, sexy, sexy! ;)




Jag vet, jag är knäpp! Lägger upp mitt illaluktande ben på skrivbordet =)

Ikväll har jag jobbat (13-21).
Det känns i benen och det känns i fötterna. Dom är svullna, det har gått bra men som det är inom vården så är det mycket spring, fram och tillbaka, upp och ner i trappor osv.
För att motverka svullnad så använder jag mig av stödstrumpor. Joel tycker jag är lillgammal, och jag håller med dessutom är det ju varken sexigt eller svalkande när man är varm, men dom är funktionella och det hjälper!

Dags för mig att ge mig själv lite sömn. Denna natt var hopplös!

TORSDAG

Drömde sådär konstigt igen, mardrömsaktigt. Fan, va obehagligt det är! När man slår upp ögonen vet man inte om det är sant eller inte. HEMSKT.

Från nåt tråkigt till nåt roligt :) Hittade en vagn på Blocket igår, en Crescent. Dom skulle ha 3600 för den och nu kostar den närmare 7000-8000 i affären, här har man kollat upp =) Det är en sportig, rymlig sak. Det följde med massor med grejer, det enda ingen skötväska dock, men det köper vi oss en.Antingen en i original eller en i Ullared. Först var det tänkt att jag ville ha en svart vagn, men sen hittade vi den här. Billg och bra. Joel tyckte den var snygg hehe.Så imorgon när Joel slutat och innan jag börjar jobba så ska vi åka och hämta den. Dom som har den har bara använt den 3 månader. Dessutom har den vunnit en massa olika priser på olika tidningar.

Nytt är alltid roligt, men jag känner faktiskt att det inte spelar nån roll. Kan vara skönt att ha lite pengar över sen när bebis kommer också. Till oförutsedda utgifter och tills pengarna kommer i rullning. Mycket med allt nu!

Hoppas denna dag/kväll går fort och att det kommer gå bra på avdelningen. Jättelängesen jag var där, så jag känner mig ovan ;(

Lite kaffe till mig ;) Solen skiner så var ute och gotta er ni som kan. Bilder på barnvagnen kommer imorgon.


Forts ONSDAG






Vecka 24 och jag mår bra förutom halsbrännan, känner att  hela jag har blivit rundare. Men det är ingenting som jag själv mår dåligt över för jag vet att det hör till och jag vet att jag kommer gå bort dom extra kilona sen sakta men säkert.

Ja, men undrar ju vad det är för en liten krabat som man har i magen, är det en liten tös eller en pojke till busunge? Hmm, ja det spelar ingen som helst roll. Vi blir glada för vad som. Man undrar ju även vem han eller hon kommer vara lik mest. Inget är som väntans tider...

Nästa vecka är dags för ett nytt besök på MVC :)


Idag har jag inte gjort så mycket. Tog mig en kraftansträngning och gick ner til Arbetsförmedlingen. Snälla dom är därnere. Hjälpte mig fylla i lite papper och upplyste mig även om att jag kanske ska få retroaktivt eller om jag har tur en höjning ;)

Skattepengarna har kommit! Jag trodde jag skulle bli gladare. Och visst är jag glad, pengar man inte räknat med. Men jag ska faktiskt spara lite av dom, för som ni vet så har vi mängder med grejer att inhandla till bebis. Visserligen har vi sparat en del, men alltid skönt att ha lite överskott.

Dags för lite kaffe tror jag, skriva matlista med.. Eftersom jag fått ett långt jobbpass imorgon (13-21) så måste vi ta handlingen idag.

PUSSS!

ONSDAG

Inget jobb än så länge i sikte, förutom på Fredag och Lördag. Kommer bli en riktig jobbarhelg för Joel ska också jobba extra i helgen, dom har mycket och göra nu. Alltid bra med lite extra till komp etc. Igår hade jag en såndär tråkig dag, satt och ringde runt till a-kassan osv, men vet nu hur det ligger till iallafall. Dessutom måste jag ner till Arbetsförmedlingen idag och lämna försäkran så jag får lite pengar. Kommer va sista gången nu som jag får pengar via det, eftersom jag måste gå ur det när sommarviket börjar. Skönt att man även fått lite klarhet i hur mammapenningen funkar, hur dom räknar etc. Nu hänger jag med i. Papper hit och dit, inte konstigt att man blir förvirrad ;)

I natt drömde jag så konstigt.. Känner mig tung i skallen nu. En period försvann dom här drömmarna, men nu har dom kommit tillbaka igen.

Bebis sparkar för fullt, kände en spark direkt när jag slog upp ögonen. Mysigt! :) Även fast jag är trött och så så känner jag mig på bra humör =)

Nu ska jag äta lite!


SÖNDAG

Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på Söndagsparty med Filip och Fredrik, älsklingen är ute och går. Han ska försöka komma i form nu, han är duktig så gullig så. Skulle följt med  men sen jag blev gravid så har jag blivit så andfådd och jag kommer inte kunna hålla hans tempo, så det får bli en egen liten promenix imorgon ;)

I morse mådde jag inget vidare, vaknade somnade om, gick upp, lite yr, lade mig i soffan, somnade.. Ja ingen rolig förmiddag. Men vi tog oss i kragen och åkte in till mamma, fira lillebror =) Han fick en peng som han får köpa vad han vill för, skitsvårt att köpa nåt i hans ålder.  Det var trevligt!

Åkte även till Elgiganten lite snabbt och handlade en sodastream, kostar lite men värt det eftersom jag dricker mycket kolsyrat. Problemet är hur vi ska få plats med allt. Vi har redan fullt som det är med kaffebryggare, micro, mixer etc och nu en sodastrea, men vi har planen på att köpa ett litet bord och ha i hörnet. Det får bli lite provisoriskt såhär nu, har ju inte tänkt bo här hela livet liksom. Usch, nej!

Hoppas att jag mår bättre imorgon och att jag får lite jobbtider i veckan.


 

LÖRDAG

MÄTT är bara förnamnet. Idag var Joel och jag på 85-års kalas i Mantorp. Det var trevligt, men känner mig trött efter jobbet igårkväll plus all mat :)

Ikväll blir det lugnt. Joel tankar hem en film, så det blir och se den och sen sova. Kommer inte orka vara uppe speciellt länge känner jag. Får nästan kämpa för att orka hålla ögonen öppna.

Nu ska jag dricka lite Fanta och slänga mig i soffan igen.

Måste säga "Grattis" till min lillebror som fyller 14 idag. Vi ska fira honom en annan dag eftersom det krockade med Joels morfar.

Näähe, orkar inte skriva mer och inga bilder kommer jag bjuda på idag heller.

GÄSP; GÄSP!!

FREDAG

Precis ätit lite, mådde så illa i morse så det blev bara lite juice och en svennebanan ;)

Varit hos tandläkaren. Det gick bra, dom tog bort lite tandsten. Känns mycket fräschare i munnen nu,hade inga hål som tur är, men ska tillbaka i vinter igen på undersökning. Har ju haft problem med visdomstanden. Är fattigare nu än när jag gick dit, men så är det. Det är ju värt varenda krona eftersom man ska ha dom hela livet. 

Det blir lugnt hemma nu, borde plocka lite här hemma, diska.. etc.. Men orkar inte :/

Ikväll ska jag jobba, perfekt väder! :)

TORSDAG

Nu är jag mätt! Käkade upp min matlåda =) Eller inte själva plastbyttan utan innehållet, glutenfri pasta med broccoli och stekt bacon =) Smakade lite rester på jobbet, svingod fisksoppa =) Så lådan fick följa med hem igen.

Det har gått jättebra på jobbet, småsegt i morse innan jag kom igång, mådde illa men sen gick det över.

Kvällen blir lugn, lite manikyr kanske och sen blir det jordgubbar och mjölk :) Fick ett stort leende på läpparna när jag öppnade kylen. Joel köpt hem till mig =) Jag har nog världens bästa pojkvän. Han är mitt allt den killen.




GÖTT GÖTT!


Jag har ev fixat en spjälsäng nu också. En jobbarkompis hade en ståendes hemma, vi kunde få den sa hon men jag erbjöd mig att betala nåt, får se hur det blir och om vi kan hämta den. Hon skulle kolla lite. Toppenbra isånafall, spelar inte mig nån roll om sängen är ny eller begagnad tror inte bebis blir lyckligare för en sprillans ny, finns så mkt annat som man hellre kan lägga pengarna på, men som sagt blir de tinte än så måste vi ju köpa en ny. Det märks.

Känner mig lite frusen :/ Får inte bli sjuk.. Får inte, får inte.....!


Fick hem papper idag från f-kassan, ska kika lite på det. Dessutom har jag fått hemskickad en telefontid till min dietist. Ett jäkla tjat om min gliuten...


ONSDAG (kvällen)

Dagen började inte bra. Jag mådde dåligt nere i tvättstugan, kände mig helt yr och illamående. Lade mig på soffan, sen vaknade Joel och han fick hämta lite fil, kändes som blodsockerfall eller nåt. Usch, hemskt va det! Trodde det skulle hjälpa, men illamåendet ville inte ge med sig, sprang in på toa och då kom det spyor. Inga mängder, men det kom upp iallafall. Ge mig sjutton på att det beror på all glass som jag proppade i mig igårkväll, det va MYCKET! Usch ja.

Tog en dusch, kände mig fortfarande inte helt kry, men det började avta. Åkte in till Linköping och mötte upp mamma, hon bjöd mig på lunch på Ming Palace. Gott! Gott! :)

Sen gick vi en svänga och kikade lite, köpte nya leggings då dom jag har, dom svarta asså är urtvättade och noppriga. Tog en fika på Waynes också, men för min del blev det en iste, svalkande och läskande. En snabbis in på Apoteket blev det med, köpte hydrokortison salva till min förskräckliga solsveda. Mamma smörjde in mig på ryggen, kommer bli en omgång till ikväll.

Ja, har jag mer gjort. Var på ICA och hämtade ut ett paket åt älskling, det var otymligt och stort, men lätt =)

Det blev även en liten fika hos Tessan, Brinken var där också. Småpratade lite. Tröttheten kom ifatt mig, efter en seg natt och jobbig morgon så kände jag att jag var tvungen att gå hemåt, fixa matlåda och diska. Nu känner jag mig tung i kroppen, inte peppad för jobb imorgon. Får hoppas att bebis är lugn och att jag kan sålla bort tankarna om allt och inget. Grubblar jämt, har alltid gjort.


ONSDAG



Tvättdags här på Lagmansgatan 17, sånt som inte är världens roligaste, men som måste göras! :)
Har ganska mycket tvätt eftersom jag bäddade rent igår sen tänkte jag slänga i mina sandaler också, fräscha upp dom lite ifrån tåbiran ;)

Hoppas kanske kunna hitta några snygga sommarskor idag. Behöver faktiskt det då jag egentligen bara har ett par vettiga ballerina just nu, mina jobbtofflor och foppaskorna har jag dumpat. Dom använder jag endast när jag springer upp och ner i tvättstugan, slänger sopor eller springer över till Tessan. Har fått så himla ont i fötterna av dom.

Rätt seg nu. Var trött när alarmet gick igång, ville helst ligga kvar en stund till. Men så bra har man det inte. Kommer bli skönt den dagen man har en egen tvättmaskin inne i hemmet, kunna slänga i tvätt när man vill, slippa tänka på tvättider, man blir mer flexibel. Nu blir man låst.

Kaffetarmen suktar efter koffein nu. Sätta på ett par koppar kanske och inta lite frukost.

Förresten, farmor ringde igår och jag berättade att jag var lite småkänslig för nya hundar, men hon sa att deras hund var så larvig och rädd, ja nu känns det mycket bättre ;) Får nog bli ett besök där snart. I helgen kanske i samband med att pappsen kommer.

Have e nice day! :)

TISDAG

Hmm.. kollar just nu på "Hells kitchen", men det är reklam. Hatar reklam, blir så rastlös och trött. Idag har jag inte gjort många knop. Vädret har varit grått och trist med regn. Gick över till Tessan på en kaffe och sen gick jag hem för att göra lite nytta. Dammsugade hela lyan, diskade, gjorde rent i badrummet och bäddade rent. Har även sorterat tvätten, då jag själv erbjöd mig för att gå upp till tvätttiden imorgon och slänga i första maskinerna. Klockan sju börjar tiden. Sen får Joel ta över för jag ska sätta mig på pendeln in till stan och träffa mamma, käka lunch och ha trevligt! Hoppas på bättre väder.

Usch jag har fått sån klåda, eksem eller vad det är. Brände upp mig i Söndags på brösten och axlarna ner mot ryggen, är röd som en kräfta och det svider nåt så oerhört :/ Det kliar också. Smörjer och smörjer, men inget hjälper. Vet ju att det går över men olidligt så länge der varar. Aja, det finns värre saker här i världen =)

Fick sms förut från vikariebanken fick en heldag på Torsdag, himla bra. Passar mig utmärkt! :) Långa dar är tuffa dar, men jag är glad att det rullar på.


MÅNDAG (kvällen)

Kvällen gick bra, men det gick ju i ett hela tiden. Hade en tuff dusch som alltid tar långt tid, men jobbarkompisen var snäll och tog den så jag sprang runt till dom som man kan hjälpa ensam. Det gick bra och jag klämde i mig persikor med grädde ;) Kunde inte motstå :P



TJOCKIS!




Vecka 23 som sagt nu ;)




Ooooch så måste jag bara visa den fina vårväskan som jag inhandlade på Sisters =)





Love it. Ja, ni ser ju hur mkt skit som jag samlar på mig.. I min väska finns alltid, eller ja oftast en massa halvfulla tuggummipåsar, några mynt, timrapporten till jobbet, nåt gammalt tågkort, mobil, en rutten banan, läppglans till förbannelse, som också är halvfulla, lite kvitton, en plånbok då oftast utan pengar eftersom jag alltid handlar med kort, hmm... Ja typ det.. Har säkert glömt nåt ;)

Nu ska jag äta nåt, kanske smsa Tessan annars får det nog bli sängen, lite "Glamour"-läsning!







MÅNDAG

Nu är det vardag igen och jag måste säga att helgen har varit fantastisk, även att det sprungit iväg en del pengar. Men så är det ju när man är ute och far. Igår var Joel och jag i Gränna och tog båten över till Visingsö ;) Beutiful =) Det tråkiga är att det var fullt så vi inte kunde ta bilen över, men vi hade trevligt ändå. Åkte remmalag, käkade mat och glass :) När jag kom hem igår så såg jag att jag hade bränt mig, värsta fula bonabrännan :(  Träffade på Sandra, Daniel och söta Oliwia också, hörde nån som ropade och då var det dom som gick bakom =)

Vi stannade till vid brahehus då Joel ville fota lite sen åkte vi hemåt och jag lade mig nångång mellan åtta och nio, helt slut i kroppen, man blir ju det av värmen också.

Om 1 timme ska jag gå till jobbet. Men innan dess ska jag äta lite mer glass ;)


RSS 2.0