Slö

Klockan är halv ett strax och jag borde ha legat i sängen för ett par timmar sen. Istället har jag sorterat lite i min garderob, men har en hel del kvar att fixa med. Har kommit en bit på vägen iallafall så jag är mer än nöjd!

Gick upp vid halv nio imorse och kände att ryggen var stel. Eller stel och stel, men jag har problem med en punkt i svanken som bråkar med mig från och till. Det var bara att hoppa upp och bita ihop. Jobbat fem dar i sträck nu och det känns kan jag lova. Samtidigt så är jag överlycklig att jag får en massor timmar och att det kommer klirra lite i kassan sen, bra med lite extra pengar nu när det snart är juletider etc. Men å andra sidan så känner jag mig stressad över saker som jag inte riktigt hinner med. Fritid finns men den ledigheten går så fort så att jag knappt inte hinner tänka och det är en ny dag åter igen.

I förmiddags traskade jag upp till Tessan. Hur underbart som helst att hon nu bor rakt över gatan. Drack ett par koppar kaffe och sen hoppade jag på pendeln. Köpte lite smått och gott på Apoteket, läppbalsam, ansiktscreme, rakhyvlar och lite annat som tagit slut.

Därefter hem, gjorde mat. Frös som en gris. Är himla frusen av mig, beror delvis på att jag är känner mig konstant trött och att det är dålig värme i denna lägenhet. Vilade en timma, sen ringde jag pappa och vi ska bestämma en helg i December när vi ska ses. Roligt hoppas det blir av. Mycket skuffas åt sidan för tillfället på grund av jobbet. Joel och jag kollade på Arkiv X filmen och den var sådär. En seg film.

Som jag brukar säga allt har för och nackdelar med allt i livet. Man är aldrig 100% nöjd oavsett hur vardagen ser ut.

Lyckligast på jorden är jag över att ha en så omtänksam sambo som ställer upp till max. Snart firar vi 2 år... :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0