MÅNDAG

So sorry! Helgen har gått så fort så något bloggande blev det inte. Har jobbat och då går timmarna så snabbt.

Längtade efter en skön sovmorgon idag, slippa ställa klockan och bara sova ut. Men icke. Kl 9 ringde min dietist ang gluten, hon frågade hur det gick och jag sa att jag har blivit mycket bättre, men att det har hänt att jag har fuskat ett par gånger. Jag kan ju inte ljuga och eftersom hon är specialist på just det ämnet så märker hon ju sen på blodproverna om jag talat sanning. Så bättre att vara ärlig. Jag sa att det svåraste är brödet, att jag saknar att ta mig en vanlig enkel ostmacka. Det glutenfria brödet är hemskt, jag mår illa bara jag tänker på det.  Hon gav mig tips på annat bröd, så det ska jag testa.

Sen fick jag ett glatt besked idag, en lättnad. Det var underbart. En helt underbar känsla.

Hmm.. Joel och jag åt lunch ute idag. Eftersom vi knappt inte setts på hela helgen så bestämde vi att vi skulle unna oss lite käk ute. Det var mumma!

Älsklingen är på jobbet och jag håller på och tvättar. Känns sådär på ens lediga dag, men va gör man. Man måste ju ;)

Allt är toppen i mitt liv, bortsett från att jag fått inflammation i en visdomstand som gör jävulskt ONT!





Den gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen imellanåt. Fick åka ifrån jobbet i Lördags till tandläkaren. Han skrev ut pencillin och tyckte att jag skulle dra ut den. Med tanke på att jag haft besvär två gånger nu med denna tand, så är det nog till min stora skräck lika bra att göra sig av med den. Jag måste bara våga och låta rädslan komma åt sidan. Ska åtminstone fundera på det. Så länge jag går på pencillin så får man ändå inte operera bort den.

Dags och besöka tvättstugan igen ;)

Kommentarer
Postat av: ida

Jag håller med dig om att brödet är svårt. Alltså glutenfritt. Men om man typ bakar själv eller köper på bagerier så kan man hitta nästan lika bra bröd som vanligt. =)Man lär sig efter ett tag. Jag brukar ta för vana att alltid ha det i frysen och sen värma när jag ska ha, då blir det inte så torrt heller =)

2009-04-07 @ 15:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0