SÖNDAG

OJ! Blogginläggen blir visst mer sällan nuförtiden, men jag har inte haft nåt roligt att skriva om sen i Torsdags.

Haft sån magsmärta i flera dar så ringde förlossningen igår Fredags och fick en tid på eftermiddagen. Från halv 3 till ca åtta på kvällen spenderade vi på US. Dom gjorde lite undersökningar, fick smärtstillande, tog en kurva, kollade bebis etc.  Dom trodde först att det kunde vara nåt med gallan, så dom skickade en remiss till en specialist om just den övre delen av magen. Det kunde helt uteslutas allt var bra, likaså med bebis och jag fick se dom små tårna ( 5söta små tår)... Gu så gulligt! 

Har troligen fått en muskelsträckning så därför har jag gått med smärta. Det enda jag ska göra nu är att VILA. Som det ser ut nu så kommer jag inte jobba mer. Den här smärtan var hemsk och inga pengar i världen är värda för att få utstå den. Hur jag ska gå vidare nu med Arbetsförmedling, A-kassa, Jobb, F-kassa? Ja, allt känns som en himla röra i mitt huvud och alla har sina egna regler. Tänkte ta tag i lite imorgon.

Idag har vi mest slappat här hemma, men måste jag måste tillägga att det kliar lite i fingrarna. Samtidigt så känner jag mig så trött, men ändå så vill jag göra saker. Efter frukost och dusch följde jag med Joel in till ONOFF då han skulle kolla efter en liten mindre väska till kameran. Så det gjorde vi och den blev köpt =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0