Julafton

Klockan är 6 nu och jag sitter uppe med ont i halsen, en näsa som rinner och en mage som värker. Kan det bli värre? Tror knappast det. Natten har varit både bra och dåligt. Det braiga är att Ewelyn slocknade strax efter tolv och sover fortfarande, hon har sovit i sin säng fram tills för en stund sedan då jag ammade och sen somnade hon om. Vad gäller det så är jag överlycklig. Nu vet jag att det börjar gå framåt och jag hoppas verkligen att det kommer hålla i sig, men troligtvis så kommer det vara lite upp och ner det där.

 Vi badade henne igår, i badkaret för första gången :) Innan dess badade hon i baljan eller handfatet ;) Tessan var förbi en kort stund med ett litet paket till Ewelyn (jag tjuvöppnade, är värre än barnen). En fin body med blommor strl 68, bra att ha framöver och ett par strumpbyxor rosa med vita blommor på, ursöta! Och jag, jag fick en liten tablettask som det står "Världens absolut bästa kompis" på :) ;) Känner att jag förtillfället har svårt att leva upp till det då jag fajtas med en enorm trötthet....

Det här kommer bli en lång dag om jag inte kan sova mer nu, det kommer vara fullt upp. Uppdatering kommer när Julaftonsdagen är över :)

Nu ska jag bjuda er på några fina bilder som min kära sambo plåtade igår på sötungen. NJUT! :) Det gör jag.







Älskar den här tösen så otroligt mycket....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0