Hamlet

Igår blev det en en lång dag för mig. Eller det kändes som det iallafall. Gick upp rätt skapligt, gjorde mig iordning och satte mig på pendeln till stan. Där mötte jag upp mormor och vi gick in på H&M. Fick välja ett par plagg som hon betalade =)

Efter det sa hon att vi skulle gå till Hamlet och där bjöd hon mig på lunch. Riktigt mysigt faktiskt. När vi ätit klart åkte hon hem och jag gick till Apoteket och köpte lite produkter till ansiktet. Har fått kvisslor, finnar. Blää är väl hormonerna antar jag som ger utslag. Dyrt blev det. Nästan femhundra spänn. Men vad gör man? Man vill ju inte att det ska bli värre.

Väl hemma så kollade jag i överraskningspåsen som jag med mig hem ifrån mormor. Däri låg allt möjligt. Handduk., handkräm, duschtvål, schampoo, en fin kaffemugg etc.

Jo, höll på och glömma jag måste tillägga att jag gjorde värsta fyndet igår på smycken. Fick presentkort av Joel på 500 i jul, och jag fick med mig hem smycken för nästan tvåtusen kronor. Dessutom va det av märket PIlgrim, som är ett av mina favvomärken. Såå fina så =) Ska försöka hitta nåt fint att lägga dom i, eller hänga dom på!



Idag jobbar jag en delad tur och det känns sådär. Gick bra i morse, men när man har kommit hem så vill man ju va hemma och inte gå tillbaka. Thats life. Det kommer gå bra och timmarna kommer gå fort ;) Det brukar dom göra på den våningen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0