MÅNDAG

Dåligt med uppdatering. Jag vet. Jag skäms, men jag har jobbat häcken av mig i helgen. Många timmar har spenderats där så den enkla förklaringen är att jag inte haft tid. I Lördags var det kaos, det fattades folk, Ja usch ja, igår var det en superstressig dag och jag ville bara hem. Det kändes som att jag fick göra allt och att allt ansvar hängde på mig ;( Jag var så trött att jag knappt kunde stå på benen, fötterna kunde jag nästan inte gå på. Det gjorde så förskräckligt ont att jag bara ville hugga av dom. Men snäll sambo som jag har så tömde han upp ett varmt skumbad åt mig, åkte och handlade och fixade mat till kvällen och en matlåda till mig :) Det gjorde mig på mycket bra humör för jag var helt orkeslös och färdig.

Idag trots en jobbig helg så gick passet 7-16 mycket bra. Det var rulijans på det hela tiden, men jag fixade det. Trodde att jag inte skulle kunna kliva upp ur sängen, men det gick över förväntan. Jag förstår inte vart jag hämtar energin ifrån, är det kärleken mån tro?? :) På jobbet säger dom att jag ser trött ut, om jag ska ta det som en komplimang att jag gör själ för pengarna eller om det ska bli en tankeställare att jag borde tagga ner. Att vara envis kan ju vara en fördel, men i mitt fall är det nog en nackdel nu när jag är gravid och om jag inte är helt ute och cyklar så är det nog bara 10 veckor kvar =) För jag går in i v 30 idag =)

När jag kom hem så stod maten på spisen och spjälsängen var monterad =) Dessutom hade han åkt till farmor och lämnat vardagsrummsmattan för tvättning. Underbara människa. Tänk om det kunde vara så varje dag, ombytta roller liksom ;)

Ikväll blir det Beck om jag orkar hålla mig vaken, kanske blir en bild på själsängen också. Men bädda tänker jag inte göra än. Vill inte att det ska bli dammigt och så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0