ONSDAG (kvällen)

Dagen började inte bra. Jag mådde dåligt nere i tvättstugan, kände mig helt yr och illamående. Lade mig på soffan, sen vaknade Joel och han fick hämta lite fil, kändes som blodsockerfall eller nåt. Usch, hemskt va det! Trodde det skulle hjälpa, men illamåendet ville inte ge med sig, sprang in på toa och då kom det spyor. Inga mängder, men det kom upp iallafall. Ge mig sjutton på att det beror på all glass som jag proppade i mig igårkväll, det va MYCKET! Usch ja.

Tog en dusch, kände mig fortfarande inte helt kry, men det började avta. Åkte in till Linköping och mötte upp mamma, hon bjöd mig på lunch på Ming Palace. Gott! Gott! :)

Sen gick vi en svänga och kikade lite, köpte nya leggings då dom jag har, dom svarta asså är urtvättade och noppriga. Tog en fika på Waynes också, men för min del blev det en iste, svalkande och läskande. En snabbis in på Apoteket blev det med, köpte hydrokortison salva till min förskräckliga solsveda. Mamma smörjde in mig på ryggen, kommer bli en omgång till ikväll.

Ja, har jag mer gjort. Var på ICA och hämtade ut ett paket åt älskling, det var otymligt och stort, men lätt =)

Det blev även en liten fika hos Tessan, Brinken var där också. Småpratade lite. Tröttheten kom ifatt mig, efter en seg natt och jobbig morgon så kände jag att jag var tvungen att gå hemåt, fixa matlåda och diska. Nu känner jag mig tung i kroppen, inte peppad för jobb imorgon. Får hoppas att bebis är lugn och att jag kan sålla bort tankarna om allt och inget. Grubblar jämt, har alltid gjort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0