forts Tisdag


En av mina favvoserier började idag, jag såg avsnittet tidigare idag på web-tv. Kunde inte bärga mig! Även Idol började ikväll och det fick man ju inte heller inte missa :) Mår illa, köpte hem en påse lösgodis förut. Ätit alldeles för mycket, jag kan inte ha nåt sånt hemma. Tänker gång på gång att jag inte ska köpa hem nåt, men sen blir suget för stort och det åker hem en påse. Onödigt! Men gött!

Farmor ringde förut och hon kommer på Torsdag, kändes som en lättnad då jag var tvungen att städa ikväll, men kan ju göra det i lugn och ro imorgon då jag inte har några planer förutom att ringa några samtal.

Gäsp gäsp... känner mig trött.. gjort hela dan/kvällen. Ska dricka lite vatten och sen krypa ner om en stund. Kommer somna på stört tror jag. Inte pigg alls.

Btw.. fick en rolig kommentar på Synsam förut.. eller ja rolig och rolig. Optikern tyckte att magen var liten! Många som säger det, förstår inte jag ligger normalt på kurvan.. hmm.. och jag är rund för övrigt så hänger inte riktigt med. Men borde ju ta det som en komplimang kanske :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0