illamående

Blääh! Fick avboka lunchen med Sandra idag, vaknade tidigt men sen fick jag lägga mig igen, mådde illa, somnade till, yr i skallen, ja hemskt tillstånd. Kunde inte ens klä på mig, trodde jag skulle svimma. Dessa symtom hade jag i början av graviditeten, men nu har det kommit tillbaka. Jäkla skit!

Nu är det åtminstone vecka 40, sista veckan och beräknat datum är ju som tidigare 3 Oktober, alltså nu på Lördag. Det känns nära, men ändå rätt långt borta. Tycker dagarna går så segt, jag vill göra så mycket men orkar liksom inte ta tag i nåt. Känner sammandragningar till och från nu, lite smärta men den kan jag ta än så länge utan problem. Värre blir det! Jag får svettningar ofta, obehagligt. Men vad gör man? Bara vänta.

Idag lades mamma in på US, imorgon gör hon den stora operationen som hon väntat på alltför länge. Tjocktarmen, ändtarmen, livmodern och livmodertappen ska bort. Hon är tuff, jag hade varit livrädd. Förlossningen är väl inget i jämförelse med vad hon kommer få stå ut med i flera månader sen. Vem vet? Hon ska ligga inne i 6-8 dar efter operationen så det kanske blir att hälsa på henne där istället för på hemmaplan. Då skulle hon bli glad :)

Läs gärna hennes blogg här www.bodilandersson.blogg.se

Jennifer och Martin kom hem med sin bebis idag, så glad för deras skull och det hade gått bra och i raketfart =) En riktig sötnos. Många kramar till dom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0