makaroner & köttbullar

Än så länge har denna Söndag var riktigt slapp, sov inte bra i natt. Uppe flera gånger på toa som vanligt. Pallrade mig upp och käkade lite gröt. Längesen så det var gott, särskilt med den söta hallonsylten :) :) Inte bra inte bra, jag har ingen självdisciplin just nu vad gäller hälsa och motion, jag lever för nuet det andra får jag ta tag i sen efter graviditeten i den takt det går. Känner ingen panik, men samtidigt så mår jag dåligt av det vissa stunder. Blandade känslor.

Lade mig på soffan en stund förut invirad i den gosiga morgonrocken, plötsligt ringer pappa och hans sambo. Dom ville titta förbi en snabbis innan dom åkte hemåt. Jag, for upp. Håret stod åt alla håll och jag kände mig bara varm och trött. Sängen obäddad, disk på bänken åter igen och sen såg jag ut som ett troll. Kunde inte bli bättre. Jag vill ha det städat och prydligt när det kommer folk, även att det är pappa som egentligen inte bryr sig ett smack. Tänk om man kunde ha ordning och reda hela tiden, då skulle man slippa paniken när nån kommer och våldgästar. Men jag lyckas aldrig och oftast när man har städat och fint, ja då kommer ingen banne i mig. Märkligt det där.

Idag blev det ingen gourmémiddag här hemma, Joel käkade upp lite rester och jag kokade makaroner, glutenfria såklart och värmde på några hemmagjorda köttbullar plus en massa sallad =)

Ikväll måste vi åka och handla, känner inte för det och tänker inte fixa iordning mig.. orkar inte! Ska köpa ett paket blöjor också så det finns hemma, fick några gratis igår i babyboxen men vill ha några fler hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0