Nyfiken :-)

Bilder från sovrumshörnan kommer, men tänkte bjuda er på några andra bilder som togs under dagen så länge. Ewelyn sitter i soffan och busar, ja hon fick till slut vara barfota och lufta sina små fossingar, jag vet inte hur många gånger om dagen som strumporna åker av :-)

Det roliga är också att hon har blivit så NYFIKEN på allt. Hon ska vara med, se allt, röra allt och undersöker det mesta i hennes närhet. Hon vill inte missa något, det är så spännande att se hur hon utvecklas. Det är något nytt nästan varje vecka nu och lika glad blir man varje gång.

Idag har jag trotsat min förkylning åter igen, kan ju eventuellt vara allergi som jag lider av, men har aldrig farit illa av det förut, men är inte helt säker.

Jag ägnade hela förmiddagen och nästan fram till lunch med att sortera alla Ewelyns kläder, har plockat ur ett par kartonger med större storlekar och istället fullt upp dom med sådant som är för litet. Kläder har hon till övers kan man säga, men det var mycket som fick åka ner till källaren. Det hon behöver nu är en fin vårjacka och ett par nya pyjamaser, inte länge sen jag köpte två stycken, men dom börjar sitta lite tajt :)

Nu har jag bara mitt eget i klädväg att rensa ur, det blir ingen lätt match. Eller jo, det finns mycket som aldrig kommer till användning och sånt som inte sitter lika snyggt på figuren länge. Jag får ta det i veckan om tid finns.

Förutom det så har jag gjort andra hushållssysslor som hör till vardagen, men även ägnat en massa tid åt Ewelyn, hon har varit ett litet busfrö idag och skrattat massor.

Nybadad och insmord ligger hon nu i sin säng och sussar, trött efter att ha badat med sin pappa.

Just ja, har ju köpt en bilbarnsstol också :) Ska hämta den i veckan.

PUSS & KRAM!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0