Tips!

Inte illa, asså ibland är det bra fart i en... Hmm? Hoppade in i duschen, är det någonting som gör mig obekväm så är det när jag inte känner mig ren, det är nog lite sjukligt betingat också. När jag känner mig svettig, äcklig, har flottigt hår och luktar allt annat än gott ja då mår jag inte så bra och jag blir TRÖTT!

Så, en dusch blev det. Eftersom mitt hår är så slitet på grund av alla idiotiska hemma blekningar som jag gjorde när jag var yngre så är håret en katastrof. Det har tagit stryk. Men, det hjälper att toppa och jag borde använda inpackning oftare. Jag unnar mig varken den tiden (Ok, vad tar det? tre-fem min kanske?) Men den tiden kan kännas lång ibland och dom få minutrerna skippar man.

Men när jag klippte mig förra sommaren så köpte jag ett "Leave-in repair balsam". Det drar man igenom håret när det är fuktigt och sen ska man föntorka det, men det gör jag sällan. Det luktar gott och håret blir något fräschare. Så det rekommenderar jag, har för mig att det inte var så himla farligt dyrt heller och det räcker länge.

Sen fick jag tipset av frissan att använda mig av torrschampo. Jag har testat två produkter och är mycket nöjd med båda :) Himla bra nu när man är mamma också och vill känna sig nyduschad i håret, fast man inte är det ;-)





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0