Ute i gröna gräset

Oj oj vad dagen gått fort! Eller den är inte slut ännu, men tycker timmarna hittils gått i rasslande fart!

Morgonen började bra, kvart över sju gick vi upp efter att ha myst lite i sängen snuttan och jag. Sedan gjorde vi oss ordning för ett snabbt ärende inne på Arbetsförmedlingen. Det gick bra, jag fick mycket hjälp så har papper liggandes här hemma som ska skickas in sen framöver. Ewelyn charmade dom flesta därinne :-)

Precis innan vi skulle gå så hade hon bajjat ner sig, så blev lite stressigt men vi hann i tid. Skulle man komma försent så är det väl inte hela världen, men jag föredrar att komma tid. Helst lite tidigare om det går.

Efter lunch gick vi ut till lekparken och mötte upp Tessan och en hel drös andra barn som lekte. Ewelyn for runt i gräset, lekte med bollen och intresserade sig för dom stora barnen :-) Förutom lilla söta Clara då som var minstingen :-)

I två timmar var vi ute ungefär, hennes kläder var både leriga och blöta. Men har en kort tvättid ikväll så ska tvätta dom då.

Vi fick besked idag att vi får omtapeserat i nya lägenheten. Tror det blir alla rum förutom det Ewelyn ska ha. Ska prata mer med Joel när han kommer hem sen :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0