Irriterad till max!

Vi gick upp, sorterade tvätten och Joel gick ner för att slänga i några maskiner, ja han kommer upp lika fort. På dörren står det att tvättnyckeln är borta och inte funnits på hela helgen! Vi har massor massor tvätt, ja det blir en rejäl hög när man har bebis, inte bara för det, men vi vuxna byter ju kläder varje dag också. Och för att inte tala om hur många handdukar det går åt, till allt möjligt.

Jahopp, tänkte vi. Ewelyn har inga rena pyjamaser, inga strumpor hellre knappt och underkläder fanns det inte mycket av heller. Fan, ursäkta svordomen.

Vem fick ge sig ut i snökaoset, jo Joel. Han ringde sin mamma som var hemma så vi fick låna hennes, men tyvärr så har dom inte hunnit installera torktumlaren så vi fick hänga upp det blöta här hemma på torkställningen. Det går visserligen bra, men inte kul att ha den ståendes när det är trångt som det är ändå. Vi fick det viktigaste tvättat iallafall, men är lika mycket kvar om inte mer då jag envisades med att bädda rent i våra sängar. Det ska vara fräscht!

Nu är vi hemma. På listan står det handling så det ska det göras idag, laga lite mat och plocka lite. Jag som var så peppad på att storstäda idag, men suget försvann rätt fort då vi har en massa tvätt överallt. Som tur är är det ju inte andra världskriget här hemma, men jag vill helst ha det ordning och reda. Ja det vill vi båda två.

Struntsamma, gjort är gjort. Inte vårat fel. Men Joel ska prata med Egirs imorgon. Bra det. Så nyckeln kommer tillrätta.

Nu skiter vi i det här som sagt och ägnar resten av dagen till att ro om varandra, mysa och fixa lite. Imorgon är det ju babysång igen och jag hoppas att jag kommer upp och iväg. Inte världens lättaste att hitta vägar som är lätta att komma fram på, då det är plogat lite hursomhelst med vallar etc.

Puss och kram, hoppas att eran dag inte blir lika kaosartad som våran ;-) Tur att man kan skratta åt det nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0