Sminktips a la Malin

 

Jag använder mig av smink ifrån lyxmärket Dior, bland annat en mascara och även en foundation. Jag fastnade för mascaran för ett par år sedan och har trots att den är dyr (ett minus) köpt den varje gång. Den sitter som smäck, öppnar upp ögonen och ögonfransarna blir fylligare. Likaså foundationen sitter hela dagen och ger ett ganska naturligt resultat. Smink är ju alltid smink och det syns ju när man har sminkat sig, det är svårt att komma ifrån... Men gillar inte lager på lager egentligen.

Eftersom det kostar så mycket så brukar jag använda mig av olika sajter på nätet för att få ett billigare pris, man får vara smart, speciellt nu när man är mammaledig.

Sedan brukar jag använda mig av en en kajal ifrån Oriflame, svart använder jag oftast eftersom jag gillar det skarpa. Den är lätt att applicera. Så om ni får chansen så köp en därifrån.

 



För torra och nariga läppar brukar jag använda mig av försvarets hudsalva, men just nu har den försvunnit och då kör jag på Idomin-läppbalsam ( Inte så vitt, tjockt lager som fjortisarna bär) utan ett tunt och det är också väldigt bra. Eftersom jag brukar bli torr vid mungiporna så brukar jag smörja på med lite och det funkar. Tro mig!

För att få lite lyster i ansiktet fick jag tipset ett använda solpuder på T-zonen, alltså hakan, näsa och panna men även som rouge på kindbenen. Istället för att slänga ut pengar på ett så använder jag ett vanligt puder ifrån Max Factor, det blev ett felköp ( för mörk nyans) så det använder jag som solpuder.

Jag har såklart andra produkter också som ögonskuggor etc, men det jag använder till vardags då jag får tid och lust att sminka mig så kör jag på en ansiktscreme, foundation, mascara och kajal, lite puder också.

Less is more ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0