Tisdag







Ewelyn när hon tog en middagslur :-)

Idag är det Tisdag, den 12 Januari och min pappa fyller år. 47 närmare bestämt. Vi har inte varit ute idag, försöker gå en liten svänga varje dag, men idag föll ingen lust. Vi har busat under babygymet. Tog tag i disken för en stund sen, åter igen så skulle man spara mycket tid med en diskmaskin. Drömmen. Joel jobbar.

Igår kväll somnade Ewelyn vid halv elva och sov till halv tre, sen fick hon komma över och tutta lite som vanligt. Pratade nyss med mamma i telefon och hon låter mycket piggare nu.

Vill ni läsa om hennes liv som älskad mamma, mormor och särbo och om hennes sjukdom så kan ni gå in på hennes blogg www.bodilandersson.blogg.se

Där står det blandat om hennes liv, privata saker som hon ändå är öppen med då många vill ta del av och undrar hur det är att leva med en tarmsjukdom.

Ikväll blir det mys.. Inget ovanligt i denna familjen!


Kommentarer
Postat av: FREDRIKA

Tack så mkt!! Det värmer att höra.:) Hoppas allt är bra med dig! Er dotter är så sööt!:) Kraam

2010-01-12 @ 22:43:10
URL: http://fedler.blogg.se/
Postat av: Zitha

Stora pojken nu ju :-) Ja vi måste ses snart, vi väntar på en kaffeinbjudan här hemma :D Tänkte på du verkar ju va bra på bloggdesign, kanske lust och hjälpa mig?! Jag är så trög när det gäller datorer :/



Ja antar att de var du som skrev det dära :). DU glömde skriva men det var ifrån ;)! Ja visst, de är inte så svårt när man väl ha kommit igång :)!

2010-01-13 @ 06:35:54
URL: http://nrmc.blogg.se/
Postat av: Zitha



Haha lugnt, förstod nästan att de var från dej! :) Ja då, helger blir nog bäst. Eller som du sa:). Ja jag vet, är rätt stolt måste ja säga :). Inte tagit nån sen i måndags kväll. :)



Hur gåre m joels rökande då?

2010-01-13 @ 13:10:07
URL: http://nrmc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0