Ute

Fick ett sms av Tessan imorse ifall Ewelyn och jag ville ses och jag blev naturligtvis glad, men hade ändå hellre sett att hon var på bb :-D

Vi gick en runda på den här sidan av stan och sen tog vi en fika här hemma. Jag kände eller det har jag gjort länge att jag vill hitta på något i höst sen. Joel och jag gör ju våra små utflykter, men jag känner att jag vill hitta på nåt kul med mina vänner. Över en helg kanske. Jag har hört mig för lite om en kryssning och en del verkar på så vi får spåna vidare på det. I sommar jobbar jag en hel del helger, plus att Joel ska till Amsterdam över en helg och fota. Så sommaren kommer bara säga "Svisch". Sen kommer hösten... Ja, man lever bara en gång och det är skönt att ha lite planerat även om jag mestadels tar dagen som den kommer nuförtiden och det är skönt till viss del.

Joel är på mig ofta om att han tycker att jag borde göra mer för min egen skull, och jag kan till viss del hålla med. Det är skönt att man har en sambo som vill att man ska göra något så det inte är åt andra hållet. Jag älskar att vara på hemmaplan och umgås med min dotter om dagarna och jag saknar Joel när han jobbar, men ändå så får man inte glömma bort sina vänner. Det är viktigt för mig. Vänner som stöttar än i ur och skur ska man vara rädd om, det bara är så.

Jag är lycklig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0