SNÖ

Jag suckade imorse när jag tittade ut genom fönstret! Det tog verkligen emot att veta att man hade en lång väg att traska framför sig, för att Ewelyn ska få vara 3 timmar. Men det gick, envis som man är. När vi kom halvvägs började hon gnälla lite i vagnen. Tror inte det var beroende utav vädret utan att hon var otålig.

När vi kom fram så tog en dagisfröken henne och när jag pussade henne "hejdå" så sträckte hon sig efter mig. Det kändes vill jag lova även att hon inte grät.

Åkte med Madde upp sen när det var dags att hämta våra töser och ju mer tiden gick desto mer snö samlades på asfalten. Dock måste jag säga att vagnen faktiskt är suverän att köra i snön, självklart är det lite tungt imellanåt men annars gick det bra.

Idag åt Ewelyn potatis, kantarellsås och lingon. Det var ingen höjdare i början sen smaskade hon i sig nästan alltihopa :-)

Har vi planer på att trotsa snön och gå ut igen sen.. Men just nu känns det skönast att vara inomhus =) Vi får se vart det bär...


Tycker det är skitmysigt med den vita snön. Då är det VINTER, men att dra en barnvagn är ju sådär, spelar ingen roll vart man ska så känns det lite extra jobbigt ;-)


Men bara man kommer ut så går det och när man är hemma igen så känner man sig nyttig!

Fast att sitta i en varm bil är ju såklart det allra skönaste =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0