Lilla tröttmössa

Blev lite stressigt sista biten till dagis, då jag träffade en gammal jobbarkompis och vi pratade på sådant så jag höll på att missa tiden :-)

Ewelyn satt i skrindan och var bra humör. Det hade gått jättebra. Tog 2 sek så slocknade hon i vagnen sen, men var vaken en stund när vi kom in och nu sover hon igen.

Hon var mer än trött. Skrek och skrek, fick komma upp sen somnade hon. Det tar på krafterna att vara på dagis, men vet att hon kommer va på glatt humör när hon vaknat och ännu mer när vi går ut igen.



Jag tog tillfället i akt och passade på att ringa lite ärenden. Ni  vet till sådana där myndigheter som gör att man får huvudvärk. Men det gick väl bra, fast jag har inte så många dagar kvar att stämpla så jag hoppas och hoppas ännu mer på att jag kan få en bättre anställning, om inte annat så är ju sommaren här snart och då behöver jag inte tänka på det utan får lön :-)


Nä nu ska jag sluta tänka på det. Kan liksom inte göra mycket mer åt det.

Huvudsaken jag är lycklig och det är jag. Min familj och mina fina vänner gör mig GLAD! Och vädret också naturligtvis ;-) Man kan väl inte bli annat än glad när solen skiner så vackert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0