Feber :-/

Det gick bra på jobbet igår. Även att jag vet att det kommer bli nog så slitigt med nya sommarvikarier som varken har utbildning, eller tidigare jobbat inom vården och ingen medicindelegering.

Men det vad skönt med lite miljöombyte och komma ifrån hemmet lite :-D

Mamma var här igår en snabbis med skor och kläder till Ewelyn. Hon blev så fin :-)

Senare sen så började jag frysa som sjutton.... I natt vaknade jag av att jag låg i en svettpöl och kände mig helt svimfärdig.

Så tanken att pallra sig på lyfttekniken fanns inte i min värld (irriterande dock) för bra med timmar eftersom dom kommer dra en vecka för mig med Ewelyn nu med.

Tog tempen förut och den visade över 38. Inte lustigt att jag mår som jag gör. Blir ledsen och irriterad. Dels så ser det ut som kriget brakat loss här hemma, saker lite här och där, men jag har ingen ork. Plus att jag tvingade iväg Joel till jobbet. Förlorar ju så mycket om han är hemma, fast egentligen ska ju hälsan gå före. Men med tanke på att jag inte kommer kunna dra in så pengar så tyckte jag att han likaväl kunde jobba.

Ewelyn sover och det kommer bli en tuff kväll.. Men bita i det sura äpplet. Önskar att jag hade ork till att duscha för det rinner svett om mig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0