Fiskgratäng

Till middag åt vi fiskgratäng och potatis idag..

Skriver ner receptet ifall någon vill testa det:

- Fryst torsk eller sejfilé
- Purjolök
- Naturell creme fraiche (en burk)
- Matlagningsgrädde
- Senap (vi körde den stark/söta varianten)
- Riven ost
- Salt och peppar



Skiva purjolöken. Bryn den i lite smör. Skär fiskblocket i bitar och salta lite lätt.
Smörj en form och lägg den brynta purjolöken i botten.

Lägg fisken ovanpå och salta.

Blanda creme fraiche, lite senap, salt och peppar.

Lägg blandningen över fisken. Tillsätt en skvätt grädde och strö på riven ost.

In i ugnen på 200 grader i cirka 20-25 minuter.

Servera med kokt potatis (mos) och lite sallad!



Jag gillar smidiga maträtter och vi alla i familjen gillar denna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0